Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba çok merak eden olmuş mesaj kutum dolup taşmış herkese dualarınız ve ilginiz için çok tşk ederim. Evvelsi akşam sağlığını takip ettiğimiz bebek kesesinden ayrılarak karnımda öldü. Diğer bebekte sorun yoktu ancak ölen bebek kesesi patlamadan öldüğü için içeride çok ciddi pıhtılı kanama vardı. Kan değerlerim 12 den 7 ye kadar düşünce mecburen beni kurtarabilmek için gebeliği komple sonlandırdılar. Suni sancı ile normal doğum yaptım. Çok zor 2 gün geçti. Vicdanen rahat olduğum nokta biz bebeklere müdahele etmeden Allah ın takdir ettiği şekilde oldu. O yüzden o vebali almadığımız için rahatız. Evdeyim dinleniyorum. Bir süre yokum. Çok yoruldum. Sizlere bol şans 😔
Canım ne diycegimi bilemedim cok ama cok üzgünüm Allah sabırlar versin sana umarım bi an önce diner acıların Rabbim cekdiklerinin mükafatını versin ne denir ki Allah böyle olmasını istemiş kul olarak sabretmekden baska bişe gelmiyo elimizden yine yaz içine kapanma biz hep burdayız kocaman bi aileyiz

iyi çok şükür özellikle sabahları öğlene kadar biraz zorlanıyorum canım hiçbişey yemek istemio midem bulanıo filan. öğleden sonra açılıyorum. sen naptın? biraz hafifledi mi bulantılar?
Benim bi günüm bi günümü tutmuyo canım cok bulantım oluyo bazen hafifliyo bugun iyi degilim mesela bu da tuzu biberi napalım

Kızlar yarım kontrol sizce yumurta büyümüş müdür :(

Eklentiler

• IMG_20191208_123503.jpg
    IMG_20191208_123503.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 33
Tamam cnm bnm zaten ovulasyon testı sokuk olursa Oyle yapacgm
Canım yarın da yap silik olursa çatlama dır çatlamayla birlikte 3 gün diyorlar. Eğer eşinin spremleri iyise arak arkaya olabilir sprem az sa gün aşırı. ama sen garanti olsun diye 1 hafta devam et canım

6. Gun bitti 7. Gun ignemi aksam vurucam canim. 37.5 unite ile basladi. Cuma gittigimde 12 mm tane lider yumurta vardi gerisinde de 10.5 9 seklinde bikactane daha vardi. Yarin tekrar kontrole cagirdi. Sen nasilsin neler yapiyosun 😉😘
Benim de 11.gün ama adet olacam galiba. Ama iyiyim şükür. Olmasa da bir kaç aya tüp bebek inşallah. 😘

Back