- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #8.401
Zeytinyagında bekletip incir yiyeyimYok yazmadı perşembe tekrar gel dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeytinyagında bekletip incir yiyeyimYok yazmadı perşembe tekrar gel dedi
Canım bu şekilde yumurtlama olduğu anlaşılmazki silinmesi gerekiyor. Silindiğinde anlaki yumurtlama olmuş. Koyu çıkması ha şimdi ha yarın yumurtlama olacak anlamına geliyorKızlar kesın yumurtlama olmus demi
16. Gün pik olmuş olabilir mi? Çünkü en son koyu orda gözüküyorKızlar 19.gunum koyulasma yok hala nabıcamı şaşırdım sanırım buay olmıcak
2sinidemi hayır ya 1i yasiyodu oburununde belki şansı vardi off rabbim sabır versin çok kotu oldum suan canmCnm bebeklerini kaybetti maalesef![]()
Bes altı tane testım var cnm carsamba dr a gıdıcem zaten bakalım p ne dıcek bıdaha gelmemı dıcek buyumuyo 12,5 mm falandı 14 falan olduysa bır ıhtımal dıcem28. Gün yumurtlma gormuslugum var canım sen teste devam et olur![]()
Yok dr kontrolundeyım kuzum 12 mmden buyumedı koyulasır gıbı oldu ama yok buyumedı16. Gün pik olmuş olabilir mi? Çünkü en son koyu orda gözüküyor
Senındemı yumurta gec buyuyor benımde aynısı buyumesı ıcın ugrasıyorum suanZeytinyagında bekletip incir yiyeyim
Maalesef cnm Allahın takdırı keske dıyoruz ya işte allahım ne yazdıysa o benimde yavrum 20.haftada dogdu simdi yasadaydı 1 yasında olcaktı Yunusum ama olmadı şimdide hamile kalamıyorum imtihan dünyasındayız acıların en büyüğü bir kadın için allahım daha büyük dertler vermesin2sinidemi hayır ya 1i yasiyodu oburununde belki şansı vardi off rabbim sabır versin çok kotu oldum suan canm
Kendini kötü hissediyordu canım. Bir süre uzaklaşmaya ihtiyacı vardı. O yüzden ara verdi. Hepimiz çok üzüldük maalesef. Benim de çarşamba test günüm ama adet ağrılarım çok. Sanırım teste gerek kalmayacak.Kizlar bu haber çok kotu sarsti suan beni gozlerim doldu gercekten çok zor bir durum rabbim sabır versin inşallah en yakin zamanda saglikla evlatlar nasip etsinLaRisaCca
Hayırlısı olsun canımValla bılmıyorum kuzum ya
Tesekkur ederimCanım bu şekilde yumurtlama olduğu anlaşılmazki silinmesi gerekiyor. Silindiğinde anlaki yumurtlama olmuş. Koyu çıkması ha şimdi ha yarın yumurtlama olacak anlamına geliyor
Anladım vanım benimde geç büyüyor pcolu olduğum için yumurtlama ne zmn bilmiyorım ama şuanda testim bu şekilde 19. Günüm bugün. Ben bu ay pek umutlu değili zaten.Yok dr kontrolundeyım kuzum 12 mmden buyumedı koyulasır gıbı oldu ama yok buyumedı
Benımde 19.gunum gec buyuyo ama sılık hala kıyuladmadı senın koyulasmıs ne guzelAnladım vanım benimde geç büyüyor pcolu olduğum için yumurtlama ne zmn bilmiyorım ama şuanda testim bu şekilde 19. Günüm bugün. Ben bu ay pek umutlu değili zaten.
![]()
Doktora güven canım sen onunkisi en doğrusudur yavaş buyuyo dur ama çatlar sonuçta daha önceden hamile kalmışsın.Benımde 19.gunum gec buyuyo ama sılık hala kıyuladmadı senın koyulasmıs ne guzel
Umarım cnm carsamba bakalım buyumus olcakmı buyumezse kıstmı olur kaybolurmu bılöıyorum artıkDoktora güven canım sen onunkisi en doğrusudur yavaş buyuyo dur ama çatlar sonuçta daha önceden hamile kalmışsın.
Gebelik belirtileri ve adet belirtileri aynı oluyor canım sen kendini adet olmaya hazirlamsiisn sanırım sonradan üzülmemek için ama her an her şey olabilir inşallah iki gün sonra güzel haber duyucaz sendenKendini kötü hissediyordu canım. Bir süre uzaklaşmaya ihtiyacı vardı. O yüzden ara verdi. Hepimiz çok üzüldük maalesef. Benim de çarşamba test günüm ama adet ağrılarım çok. Sanırım teste gerek kalmayacak.
Aynen canım. Adet olarak bekliyorum ki olursam üzülmeyeyimGebelik belirtileri ve adet belirtileri aynı oluyor canım sen kendini adet olmaya hazirlamsiisn sanırım sonradan üzülmemek için ama her an her şey olabilir inşallah iki gün sonra güzel haber duyucaz senden![]()
Sen ne yapıyorsun büyüsün diye akşam ovu testi yaptım bi anda koyu bi sarı akıntım oldu akşam yaptımSenındemı yumurta gec buyuyor benımde aynısı buyumesı ıcın ugrasıyorum suan