Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür bitanem. İyi diyelim senin nasıl gidiyor?
Şükür canım her halimize bende git gelli psikoloji yaşıyorum belime kadar sacimi gidip omzumda kestirdim hani kötü olunca bayanlar kuafore gider iyi gelir derler ama hiç etki etmedi bana 1 ay nadasa aldım kendimi kist olduğu için bakalim zaman ne gostercek

Aaa valla bilmiyordum deneyeyim bende. Doktora bu tatli isteğini nasil bastirayim diye sordum karanfilli, tarcinli yesil cay ic dedi. 3 gundur iciyorum tatli istegime biraz iyi geldi sanki. Bide daha az aciktiriyor sanki. Dedigin gibi psikolojik degilse eger

Çatlama Cumartesi gittiğimde olmuş dedi

her şeyde bir hayır vardır. bi zamanı mutlaka bekliyordur bebiş. buna çok inanıyorum. umudunu yitirmek yok. arasıra da değişiklik iyidir. saç baş şekil şemal değişince bi hava da değişiyor hemen. ben de istiyorm kestirmek ama saçım kalın telli olduğu için kısa saçta kabarık duruyor. o nedenle bir an düşünüp hemen vazgeciyorum

Yumurtan catladıktan sonra yanı dımı cnm benım daha olgunlasmadı bende progestan kullandm ay hamıle kaldım
Yumurta catlatıldı bi 2 ya da 3 gün sonra tam hatırlamıyorum aşılama yapıldı o günden itibaren içtim canım bebegin tutunmasını saglamak için ama malesef kaybettim saglıklı ilerlemedi

Yumurta catlatıldı bi 2 ya da 3 gün sonra tam hatırlamıyorum aşılama yapıldı o günden itibaren içtim canım bebegin tutunmasını saglamak için ama malesef kaybettim saglıklı ilerlemedi
Hayırlısı cnm bende progestan ocerek hamıle kalmıstım ılk bebegıme kaybettım onu ıste sımdı kalaöıyorum biturşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…