- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.841
Uc dort gun baya vardi canim biraz ishal gibi de olmustum bir gece karin agrisi fln oldu sonra gecti.Ne kadar sürmüştü canım peki gaz
Kv cok yakin bana yurume mesafesi,annemlere gitmeyince onlara da gitmedik. Durmadı söylenmesi.Kuzu yasak olur ztn bayram da yne kmse kmseye gelmez Bn yaz temizliği yaptırcm bayramdan ziyade
7. Gune cekeriz onu10. Gün canım haftaya pazartesi bişey çıkmazsa
Banada vericksn o tarifleri yoksa yakarımmmmm bu gezegeniCanım bazı tarifler var onlardan yapacağım da biraz daha göbeğim çıksın elimdeki yağlar da bitsin diye bekliyorum
Harikasın canım kan dolaşımı önemli
Biz seni bu ay hamile kabul ediyoruz evrene yolladığımız enerjiler hep öyle
Ozellikle kv lere giris yasak olsaaKv cok yakin bana yurume mesafesi,annemlere gitmeyince onlara da gitmedik. Durmadı söylenmesi.Bu arada başladı durduk yere ben bebek istiyorum demeye eşimde iyi yap anne o zaman diyor yok sürekli laf içinde laf. Söyle bayrama hatta hazirana kadar yasak olsa
Evdeki testler imha edildi canım
Kv cok yakin bana yurume mesafesi,annemlere gitmeyince onlara da gitmedik. Durmadı söylenmesi.Bu arada başladı durduk yere ben bebek istiyorum demeye eşimde iyi yap anne o zaman diyor yok sürekli laf içinde laf. Söyle bayrama hatta hazirana kadar yasak olsa
Ben kendim e gittim bileklik aldım bugün şımartın kendiniziHiç beni sallamıyor vallabakanı dinliyor şu an hamileysem valla bu sefer her türlü naz trip her şeyi yaparım hak ettim
Aynen kuzucum neredeyse birlikteydik her şeydePsikolojimiz bozuktubirde sürekli birbirimizle kıyaslama yapıyorduk ama bizim snnle neredeyse belirtilerimiz aynıydı
Sussss
Beynimde o sahne canlandi
Sende bana verBanada vericksn o tarifleri yoksa yakarımmmmm bu gezegeni
Valla bu ara gözüme çok görünüyorOzellikle kv lere giris yasak olsaa
Bnmde öyleydiEvdeki testler imha edildi canımeşim yapmamı istemiyor iyi yada kötü o gün gör diyor arada yokluyorum test mi yapsak diye
Gulup geciyorum bi şekilde ama nereye kadar gülerim bilmemDeliii kız bunların cogu aynı duyma sen bakma tıka kulaklarını
Sende bana ver
Bebek degil kgdan catlamiyak
Koree de yasami izliyorummBen kendim e gittim bileklik aldım bugün şımartın kendinizi
Aynen kuzucum neredeyse birlikteydik her şeyde
Kaçışın yokki o saatlerde tüm kanallarda o ve türevleri olacak
Ovv sen baya kötü olmuşsun canım bende sadece gaz var ishal yok ama ilk gün baya yoğundu şimdi azalıyorUc dort gun baya vardi canim biraz ishal gibi de olmustum bir gece karin agrisi fln oldu sonra gecti.
Bugün duyduğum en mantıklı şey7. Gune cekeriz onu
Bilmem önce haketmen lazımBanada vericksn o tarifleri yoksa yakarımmmmm bu gezegeni
Sen ne bakıyosun kocişine ya sen yap sonra ona sürpriz yapEvdeki testler imha edildi canımeşim yapmamı istemiyor iyi yada kötü o gün gör diyor arada yokluyorum test mi yapsak diye
Test mühim sonuçta
Insallah gebelik belirtisi canimOvv sen baya kötü olmuşsun canım bende sadece gaz var ishal yok ama ilk gün baya yoğundu şimdi azalıyor
Benide aradi kv asagiya inmisler ,senide alalimmi diyoorr .Valla bu ara gözüme çok görünüyor
KV ni göndermek için plan mı yapıyorsunKoree de yasami izliyorumm
Kocam gelene kdr koreye gidis icin butun bilgilere sahip oldum