Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Rabbim bu günler hatrına gönlümüzden geçen tüm duaları kabul etsin inşallah. Ramazanın hayri ve bereketniden yararlanırız inşallah. Biz çocuk isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Hamilelere de çocuklarının sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarınıza ihtiyacım var banada dua ederseniz sevinirim

Ayy evet ramazan da bol bol otururuz artık çok şükür tamamlayınca size fotilerimaslında bende Fransız balkon severim çiçek falan koymaya güzel oluyor ama onun yanında bir balkonda şart. Hmm valla canım nasıl olur bi araştırmak lazım ya yani çok dar mı yoksa bir sandalye sığar mı? Pinterestte aslında çok güzel fikirler oluyor oraya bakabilirsin bende oraya bakarak dizayn edicem

Hahahha valla olsun dediğin gibi ses ettirmem heralde mahallede

Amin amin insallah herkesten bebis mujdesi aliriz En kisa zamanda

Ay süper canım akşam cayları içilir mis gibi ordaa yok canım sandalye falan sığmaz dar, bi bakıcam bakalım bi şekilde ayarlıcam pnu ben olmadı 2 camı birden açtırcam demirine bi açılır kapanır masa koycam
ozmut
Kızlar ben abimlere kahvaltıya gidiyorum sizi öpüyorum. Malum ben hamileyim, yengem de emziriyor biz şuan muafız aç kalmayayım
Kız bana bugün ramazanın ilk günü deme bugün oruclumu olmamız gerekirdi

Son düzenleme:
Cerocum akıllı uslular sanırım içeride ben iyiyim hamd olsun . Heyecanla 23 Nisan olsun da kontrole gideyim diye bekliyorum
Ayyy ne güzel ben de ay sonu falan giderim heralde malum ayda bir görüşüyoruz kendisiyle güzel haberleri bekliyoruz uslu uslu takılsınlar üzmesinler annelerini

Ahahahah yaaaa Benide annem aramıştı buraya bakmadan kahvaltıya çağırdı. Larinin mesajı görünceaklımda birsürü şey geçti hem kaçırdım hadi annemde orucsuz. E ben dedim ona salı başlıcak diye. Allahım kendi günahlarım az gibi bide anamınkini yüklendim diye dertlenmeyebaşlamıştım

Hahahhahahah yaaaa tövbeler töbesiii neyse yırttık şükürler olsun bari burdan gol yemeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…