- 8 Aralık 2020
- 522
- 1.378
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.521
Ayy evet ramazan da bol bol otururuz artık çok şükür tamamlayınca size fotilerimCimriler yaa
Ah mis gibi. Bende çok seviyorum aslında hele beyaz çamaşır takıntılığım var böyle kendimde olsa başkasında da olsa bembeyaz olcak serili çamaşırlar bakıp bakıp içim açılıyor
Ohh mis gibi olmuş canım senin valla bundan sonra rahay rahat oturursunuzonu düşünüyorumda öncelik mutfağın camını değiştirsek nasıl olur acaba. Yani o fransız balkonu direk açılır cam yapsak cambalkonun gibi hayal edebildinmi bilmiyorumda olurmuki
Kız yeterki olsun çocuk çamaşıra çare buluruz gerekirse gelir çamaşır serceğin zaman yolda nöbet tutar araba geçirmeyiz
İyi geceler güzel annişkoo tatlı rüyalarr
Bende bir çamaşır suyu döküp çıkıyorum teommmiyi gecelerr tatlı rüyalar canımıniçisii
Hahahha valla olsun dediğin gibi ses ettirmem heralde mahalledeCimriler yaa
Ah mis gibi. Bende çok seviyorum aslında hele beyaz çamaşır takıntılığım var böyle kendimde olsa başkasında da olsa bembeyaz olcak serili çamaşırlar bakıp bakıp içim açılıyor
Ohh mis gibi olmuş canım senin valla bundan sonra rahay rahat oturursunuzonu düşünüyorumda öncelik mutfağın camını değiştirsek nasıl olur acaba. Yani o fransız balkonu direk açılır cam yapsak cambalkonun gibi hayal edebildinmi bilmiyorumda olurmuki
Kız yeterki olsun çocuk çamaşıra çare buluruz gerekirse gelir çamaşır serceğin zaman yolda nöbet tutar araba geçirmeyiz
İyi geceler güzel annişkoo tatlı rüyalarr
Bende bir çamaşır suyu döküp çıkıyorum teommmiyi gecelerr tatlı rüyalar canımıniçisii
Günaydın kızlarRamazanımız mübarek olsun inşallah
Günayydınnnnhayırlı ramazanlar inşallah bol dua ile bol bebişli zamanlar olsun
Amin amin insallah herkesten bebis mujdesi aliriz En kisa zamandaGünaydın kızlar. Rabbim bu günler hatrına gönlümüzden geçen tüm duaları kabul etsin inşallah. Ramazanın hayri ve bereketniden yararlanırız inşallah. Biz çocuk isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Hamilelere de çocuklarının sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarınıza ihtiyacım var banada dua ederseniz sevinirim
Ay süper canım akşam cayları içilir mis gibi ordaaAyy evet ramazan da bol bol otururuz artık çok şükür tamamlayınca size fotilerimaslında bende Fransız balkon severim çiçek falan koymaya güzel oluyor ama onun yanında bir balkonda şart. Hmm valla canım nasıl olur bi araştırmak lazım ya yani çok dar mı yoksa bir sandalye sığar mı? Pinterestte aslında çok güzel fikirler oluyor oraya bakabilirsin bende oraya bakarak dizayn edicem
Kız bana bugün ramazanın ilk günü deme bugün oruclumu olmamız gerekirdiKızlar ben abimlere kahvaltıya gidiyorumsizi öpüyorum. Malum ben hamileyim, yengem de emziriyor biz şuan muafız aç kalmayayım
Ay hadi bakalim yarasin bebislere afiyet olsunKızlar ben abimlere kahvaltıya gidiyorumsizi öpüyorum. Malum ben hamileyim, yengem de emziriyor biz şuan muafız aç kalmayayım
Hahahha yok kız yarın ilk günü bu akşam sahur time sahur timeeKız bana bugün ramazanın ilk günü deme bugün oruclumu olmamız gerekirdi
Ay bi an o kadar korktummkii senin mesaja cevap vermeden atmışımHahahha yok kız yarın ilk günü bu akşam sahur time sahur timeebenimde hastalığım başladı bende tutamayacağın ilk günü
Hahhaha hayır bende bi an şüpheye düştüm ama Allah allah bu akşam kalkacağız diyorum baktım bu akşamAy bi an o kadar korktummkii senin mesaja cevap vermeden atmışım
Kuzum yarın orucuz bugün değil kiKızlar ben abimlere kahvaltıya gidiyorumsizi öpüyorum. Malum ben hamileyim, yengem de emziriyor biz şuan muafız aç kalmayayım
Ay lari bizi çok fena paniklettiHahhaha hayır bende bi an şüpheye düştüm ama Allah allah bu akşam kalkacağız diyorum baktım bu akşam
Aynen valla nasıl bir şüpheye düştüysem şirkette bağırıyorum bugün mü sahur bugün mü ramazan oruç bugün mü diyeAy lari bizi çok fena panikletti
Ayyy ne güzel ben de ay sonu falan giderim heralde malum ayda bir görüşüyoruz kendisiyleCerocum akıllı uslular sanırım içerideben iyiyim hamd olsun . Heyecanla 23 Nisan olsun da kontrole gideyim diye bekliyorum
Sana da Fetva vereyim hemen, oruç tutma sakın canım. Günler çok uzun sizler için.
Ahahahah yaaaaAynen valla nasıl bir şüpheye düştüysem şirkette bağırıyorum bugün mü sahur bugün mü ramazan oruç bugün mü diyeahhaha kendime güldüm sonra hayır tutamıyorum da şu an neyin gerginliği
Hahahhahahah yaaaa tövbeler töbesiiiAhahahah yaaaaBenide annem aramıştı buraya bakmadan kahvaltıya çağırdı. Larinin mesajı görünceaklımda birsürü şey geçti hem kaçırdım hadi annemde orucsuz. E ben dedim ona salı başlıcak diye. Allahım kendi günahlarım az gibi bide anamınkini yüklendim diye dertlenmeyebaşlamıştım