Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende eve seriyorum hep küçük odaya çünkü önceden balkon açıktı ve yoldan çok toz geliyor yıkadığım çamaşır sanki pis olacak gibi içime sinmiyor o yüzden evin içinde kurutuyorum bende. O oda aediye zaten ne varsa oraya yarın bir gün çocuk olunca patlarım ama hayırlısı

Rabbim en yakın zamanda o odanın bebek sesiyle dolmasını nasip etsin

Ahahahah yemin ederim hepsi aynı
Cimriler yaa
Haklısın valla. Cuma günü burası bol rüzgarlıydı dışarı serdim posta posta kurudu gitti mis gibi.
Ah mis gibi. Bende çok seviyorum aslında hele beyaz çamaşır takıntılığım var böyle kendimde olsa başkasında da olsa bembeyaz olcak serili çamaşırlar bakıp bakıp içim açılıyor
Ohh mis gibi olmuş canım senin valla bundan sonra rahay rahat oturursunuz onu düşünüyorumda öncelik mutfağın camını değiştirsek nasıl olur acaba. Yani o fransız balkonu direk açılır cam yapsak cambalkonun gibi hayal edebildinmi bilmiyorumda olurmuki
Kız yeterki olsun çocuk çamaşıra çare buluruz gerekirse gelir çamaşır serceğin zaman yolda nöbet tutar araba geçirmeyiz
Ben de uyuyorum yavrukuşlar tatlı rüyalar
İyi geceler güzel annişkoo tatlı rüyalarr
tamam ben de lambaları söndürüp çıkıyorum
Bende bir çamaşır suyu döküp çıkıyorum teommm iyi gecelerr tatlı rüyalar canımıniçisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…