- 4 Temmuz 2018
- 3.097
- 4.335
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.481
Bende eve seriyorum hep küçük odaya çünkü önceden balkon açıktı ve yoldan çok toz geliyor yıkadığım çamaşır sanki pis olacak gibi içime sinmiyor o yüzden evin içinde kurutuyorum bende. O oda aediye zaten ne varsa oraya yarın bir gün çocuk olunca patlarım ama hayırlısıİşte bide onu evin içinde düşün bende buna sinir oluyorum tozlanma x2 oluyor. Saç kıl tüy dökülüyor. Yazın dışarı seriyorum ful güneş alıyor zaten cam 1 2 saatte mis kupkuru ama kışın çok zorlanıyorum
Rabbim en yakın zamanda o odanın bebek sesiyle dolmasını nasip etsinBende eve seriyorum hep küçük odaya çünkü önceden balkon açıktı ve yoldan çok toz geliyor yıkadığım çamaşır sanki pis olacak gibi içime sinmiyor o yüzden evin içinde kurutuyorum bende. O oda aediye zaten ne varsa oraya yarın bir gün çocuk olunca patlarım ama hayırlısı
Benden azıcık adımıma adım ekleyip geldimRabbim en yakın zamanda o odanın bebek sesiyle dolmasını nasip etsin
Yürü bakalımBenden azıcık adımıma adım ekleyip geldim
Kaçamaz like layacak başka şansı yok sözlü yapacam onu
Bak iyi hatırlattınnnn biz seni sınav yapacayduhKaçamaz like layacak başka şansı yok sözlü yapacam onu
Yaaa ne kadar güzel bir duaa inşallah kuzum inşallahRabbim en yakın zamanda o odanın bebek sesiyle dolmasını nasip etsin
Sınav dedim ya kaçtı kerataBak iyi hatırlattınnnn biz seni sınav yapacayduh
Yaaa oluşuma bakıp eve gelene kdr ne konuşmuşsunz vallahi artık dötlerinizi kesicmm
datlı datlı rüyalar canım benimC Capanin Gururu Teyom evettt teooo yapacktk bak unuttuk yarn yapalım tm mıcnkü bnm şimdi çok uykm geldi gözlerim kapanıyor çok öptm sizi ballarım ii geceler
Teşekkürler cnm iyiyim seninle konuşmuştuk değilim tüp bebek sürecindeyken ben
tamam ben de lambaları söndürüp çıkıyorumBen de uyuyorum yavrukuşlar tatlı rüyalar
evet canım.Teşekkürler cnm iyiyim seninle konuşmuştuk değilim tüp bebek sürecindeyken ben
Malesef benim tedavim olumsuz sen nasıl hamile kalmışmıydınevet canım.
Cimriler yaaAhahahah yemin ederim hepsi aynı
Ah mis gibi. Bende çok seviyorum aslında hele beyaz çamaşır takıntılığım var böyle kendimde olsa başkasında da olsa bembeyaz olcak serili çamaşırlar bakıp bakıp içim açılıyorHaklısın valla. Cuma günü burası bol rüzgarlıydı dışarı serdim posta posta kurudu gitti mis gibi.
Ohh mis gibi olmuş canım senin valla bundan sonra rahay rahat oturursunuzAynen valla şükrediyorum canım hep isterdim geniş balkonu olsun şöyle manzaralı nasip inşallah bir gün o da olurevet yazın gerçekten çok lazım oluyor bizim arka balkon da oturduk biz geçen yaz çünkü ön balkon karşıki bina ile çok yakın ve alt kat olunca herkes bize bakıyor rahat çıkamıyoruz oturamıyoruz şimdi bizde camlara film yapıcaz ki görmesinler. Ooo evet canım o hem uzun hem maliyetli ama terasta harika olur gerçekten seni kimse görmeyecek bir de bence bir düşünün bunu. Eğer mal sahipleri anlayışlı İnsanlarsa izin verirler sonuçta parasıyla değil mi
Kız yeterki olsun çocuk çamaşıra çare buluruz gerekirse gelir çamaşır serceğin zaman yolda nöbet tutar araba geçirmeyizBende eve seriyorum hep küçük odaya çünkü önceden balkon açıktı ve yoldan çok toz geliyor yıkadığım çamaşır sanki pis olacak gibi içime sinmiyor o yüzden evin içinde kurutuyorum bende. O oda aediye zaten ne varsa oraya yarın bir gün çocuk olunca patlarım ama hayırlısı
İyi geceler güzel annişkoo tatlı rüyalarrBen de uyuyorum yavrukuşlar tatlı rüyalar
Bende bir çamaşır suyu döküp çıkıyorum teommmtamam ben de lambaları söndürüp çıkıyorum