- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.541
Sahte davulcuHahahhahahah yaaaa tövbeler töbesiiineyse yırttık şükürler olsun bari burdan gol yemeyelim
Hahhahahah
Hayır sanki az borcumuz varmış gibi birde61 gün kefaret yükleyecek üstümüze
Yaniii, oh kendi de sonradan 1 ay tutacak yaHayır sanki az borcumuz varmış gibi birde
Aynen ama çook sonra artık yazık kıyamam 2 bebe ile napsın yaaaYaniii, oh kendi de sonradan 1 ay tutacak ya
canımmmm çok yoğun bir hafta geçiridim ve hiç giremedim nasılsınız
cnm giremedim kaçgündğr nasıl oldunuz eşin nasıl çıktımı hastanedenBir kova su dökyorumm
Kimse gelmesinn basmasin
Kız geç kaldın günde 3 taneyi hazır et sen
Evde var bak gaza getirmeyin beni
Hay sizin çizginizekırılmaz inatları var inatçı ler
Evde dört tane var yapayım istiyorsanız
Canım bu kadar silik olması iğne etkisi olduğunu düşündürüyor ama yarın ilk idrar ile tekrar yaparsan koyulaşma varsa gebelikten şüphelenebiliriz inşallah bebişin seninledir
Hahakocan gelince ekşına başlarsınız üzülme
Aşko uzun mesafe değil mi yarım saat ya
Kocan ovalasın kızşimdiden sorumluluk ver sen ona
Ahhaha tam olarak ben
Biz döner yedik canım
İnşallah canım yaAynen ama çook sonra artık yazık kıyamam 2 bebe ile napsın yaaabizde bayramdan sonra bi bayram sevinci yaşasak be teocum ne güzel olurdu
Moralini bozma hemen canım varsa yarından sonra pozitife dönecek zatenHaklıymışsın kuzum tertemiz bir negatif. İğnenin etkisi 11 gün devam ediyor demek ki öncesinde test yapmayın hanımlar.
Aahaha ay çok şükür valla bu zamana kadar hiç tam tutamadım ben bu ramazan tam istiyorum Allahın izniyle inşallahHahahhahahah yaaaa tövbeler töbesiiineyse yırttık şükürler olsun bari burdan gol yemeyelim
Afiyet olsunnnO zaman son keyif kahvesi içilsin
Bak bizi galeyana getirdi kendi şimdi ne keyifle kahvaltılar ediyordur
Günaydın canımmm inşallah bu ay mucizen gercekleşir hiç tüpe gerek kalmazzgünaydın kızlar kızlarrrr yumurtlama haftamdamdayım tüpten önceki son ayı değerlendiriyorumsizlerde ne var ne yok nasılsınız
Canım nasılsın nasıl gidiyor
Esimin soniclari iyİmis canim ama doktiru cikartmamiscnm giremedim kaçgündğr nasıl oldunuz eşin nasıl çıktımı hastaneden
Ay bende hiç tam tutamadım hadi inşallah bu sene tam tutmak nasp olur sanaAahaha ay çok şükür valla bu zamana kadar hiç tam tutamadım ben bu ramazan tam istiyorum Allahın izniyle inşallah
Afiyet olsunnn
Bak bizi galeyana getirdi kendi şimdi ne keyifle kahvaltılar ediyordur
Günaydın canımmm inşallah bu ay mucizen gercekleşir hiç tüpe gerek kalmazzben adeti gecirdim macun kullanıyorum testle yumurtlama takip ediyorum
Aaa neden canım tedbir amaçlı mı?Esimin soniclari iyİmis canim ama doktiru cikartmamis
Olsun şükür ki sonuç iyi canım benimEsimin soniclari iyİmis canim ama doktiru cikartmamis