Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cimriler yaa 😂😂

Ah mis gibi. Bende çok seviyorum aslında hele beyaz çamaşır takıntılığım var böyle kendimde olsa başkasında da olsa bembeyaz olcak serili çamaşırlar bakıp bakıp içim açılıyor :temizlik::KK73:

Ohh mis gibi olmuş canım senin valla bundan sonra rahay rahat oturursunuz 😍 onu düşünüyorumda öncelik mutfağın camını değiştirsek nasıl olur acaba. Yani o fransız balkonu direk açılır cam yapsak cambalkonun gibi hayal edebildinmi bilmiyorumda olurmuki 😂

Kız yeterki olsun çocuk çamaşıra çare buluruz gerekirse gelir çamaşır serceğin zaman yolda nöbet tutar araba geçirmeyiz :KK70::KK70:

İyi geceler güzel annişkoo tatlı rüyalarr 🤗🌺😘😘

Bende bir çamaşır suyu döküp çıkıyorum teommm 🤣 iyi gecelerr tatlı rüyalar canımıniçisii 🌺😘😘🤗
:KK60: :KK60: :KK60:

images.jpeg

hayırlı ramazanlar olsun canm kızçelerim allah her senelere sag eylesin ... tuttugumuz oruçları( ben bu sene muafım ama malum sebeplerden dolayı :oops: )ettiğimiz duaları, kıldığımız namazları,ettğimz yardımları rabbim kabul etsin inşallah:dua: bu ay da mucizeleriniz size gelsin biz hamiklerede hayırlı bir hamilelik süreci nasip etsin bebklerim dualarda olmak dileği ile hepinizi seviyorummm :KK60::KK36:

Güünaydınnn bebişlerimmm nasılsınız 🤗
hayırlı ramazanlar olsun canm kızçelerim allah her senelere sag eylesin ... tuttugumuz oruçları( ben bu sene muafım ama malum sebeplerden dolayı :oops: )ettiğimiz duaları, kıldığımız namazları,ettğimz yardımları rabbim kabul etsin inşallah:dua: bu ay da mucizeleriniz size gelsin biz hamiklerede hayırlı bir hamilelik süreci nasip etsin bebklerim dualarda olmak dileği ile hepinizi seviyorummm :KK60::KK36:
Aminnn canımıniçiii hayırlı ramazanlar inşallah Rabbim bekleyen herkese hayırlısı ile evladını nasip etsin inşallah 🤗

Amin canim benim hayirli ramazanlar herkese insallah ramazan ayi guzellikler hayirlar getirsin hepimize😍

X