- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.501
yok canım, hiç başlayamadım bile 2. denemeye, inşallah bayram sonuMalesef benim tedavim olumsuz sen nasıl hamile kalmışmıydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım, hiç başlayamadım bile 2. denemeye, inşallah bayram sonuMalesef benim tedavim olumsuz sen nasıl hamile kalmışmıydın
Cimriler yaa
Ah mis gibi. Bende çok seviyorum aslında hele beyaz çamaşır takıntılığım var böyle kendimde olsa başkasında da olsa bembeyaz olcak serili çamaşırlar bakıp bakıp içim açılıyor
Ohh mis gibi olmuş canım senin valla bundan sonra rahay rahat oturursunuz onu düşünüyorumda öncelik mutfağın camını değiştirsek nasıl olur acaba. Yani o fransız balkonu direk açılır cam yapsak cambalkonun gibi hayal edebildinmi bilmiyorumda olurmuki
Kız yeterki olsun çocuk çamaşıra çare buluruz gerekirse gelir çamaşır serceğin zaman yolda nöbet tutar araba geçirmeyiz
İyi geceler güzel annişkoo tatlı rüyalarr
Bende bir çamaşır suyu döküp çıkıyorum teommm iyi gecelerr tatlı rüyalar canımıniçisii
Neredeydin sen hangi ilyok canım, hiç başlayamadım bile 2. denemeye, inşallah bayram sonu
Ne zaman görmüştün adetinden kaç gün önce?Beyaz akinti cok olurdu 2 gebeligimde de
Canım senin tarifin mantara uyuyorNe zaman görmüştün adetinden kaç gün önce?
Süt kesiği unlu pelte gibi miydi?
çok erkencisinnn lariimmm ben ikinci uykuma geçiyorum tünaydına yetişiirmG Ü N O
Uyu kuzum ben de .işe kalktım zatençok erkencisinnn lariimmm ben ikinci uykuma geçiyorum tünaydına yetişiirm
Aa çalışıyormuydunn senn bebemm, GÜNAYDINNN 3 kişilikUyu kuzum ben de .işe kalktım zaten
ÇişşşAa çalışıyormuydunn senn bebemm, GÜNAYDINNN 3 kişilik
Günaydınlaaar
Gunaydinn
hayırlı ramazanlar olsun canm kızçelerim allah her senelere sag eylesin ... tuttugumuz oruçları( ben bu sene muafım ama malum sebeplerden dolayı )ettiğimiz duaları, kıldığımız namazları,ettğimz yardımları rabbim kabul etsin inşallah bu ay da mucizeleriniz size gelsin biz hamiklerede hayırlı bir hamilelik süreci nasip etsin bebklerim dualarda olmak dileği ile hepinizi seviyorummm
Günooooooo
Günaydınlaaar
Güünaydınnn bebişlerimmm nasılsınızGunaydinn
Aminnn canımıniçiii hayırlı ramazanlar inşallah Rabbim bekleyen herkese hayırlısı ile evladını nasip etsin inşallahhayırlı ramazanlar olsun canm kızçelerim allah her senelere sag eylesin ... tuttugumuz oruçları( ben bu sene muafım ama malum sebeplerden dolayı )ettiğimiz duaları, kıldığımız namazları,ettğimz yardımları rabbim kabul etsin inşallah bu ay da mucizeleriniz size gelsin biz hamiklerede hayırlı bir hamilelik süreci nasip etsin bebklerim dualarda olmak dileği ile hepinizi seviyorummm
Amin canim benim hayirli ramazanlar herkese insallah ramazan ayi guzellikler hayirlar getirsin hepimizehayırlı ramazanlar olsun canm kızçelerim allah her senelere sag eylesin ... tuttugumuz oruçları( ben bu sene muafım ama malum sebeplerden dolayı )ettiğimiz duaları, kıldığımız namazları,ettğimz yardımları rabbim kabul etsin inşallah bu ay da mucizeleriniz size gelsin biz hamiklerede hayırlı bir hamilelik süreci nasip etsin bebklerim dualarda olmak dileği ile hepinizi seviyorummm