- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.461
Ooo porti hanımlar da burdaymış (gitarist şantör ) Cookiie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Binlerce şükret benim evimde balkon yok. Evle ilgili en büyük pişmanlığım. Bugün bile konuştuk eşimle mutfak fransız balkon. Camını direk cam balkon camlarımdan yaptırsak açınca kenara mutfağı balkınmuş gibi kullanmış olabilirmiyiz. En azından yaz akşamları çok ihtiyac duyuluyor. Ama öylede ısı yalıtımı nasıl olur onu düşünüyorum. O camı açınca mutfak direk meydanda nasıl olur Bi taraftan diyorum en üst kattayız çatıdan hisse alsak dublekse cevirsek. Oda çok uzun iş bütün mal sahiplerinden izin alcan birsürü belediyeyle yğraşcan falan çok zor balkonsuzlukAynen canım özellikle yeni yapılan evler küçük ve çoğunda balkon yok bizim ki Allahtan kp yaptığı evde evim geniş güzel sadece balkon yan yana 2 kişi sığacak kadar geniş uzunluğu çok sıra gecesi gibi yan yana 15 kişi sığar ama karşılıklı oturmak ne mümkün neyse buna da şükür balkon var diyoruz
Çamaşırı serecek yer yok mu ? Kurutmalık mı kullanıyorsun oda içinde?Binlerce şükret benim evimde balkon yok. Evle ilgili en büyük pişmanlığım. Bugün bile konuştuk eşimle mutfak fransız balkon. Camını direk cam balkon camlarımdan yaptırsak açınca kenara mutfağı balkınmuş gibi kullanmış olabilirmiyiz. En azından yaz akşamları çok ihtiyac duyuluyor. Ama öylede ısı yalıtımı nasıl olur onu düşünüyorum. O camı açınca mutfak direk meydanda nasıl olur Bi taraftan diyorum en üst kattayız çatıdan hisse alsak dublekse cevirsek. Oda çok uzun iş bütün mal sahiplerinden izin alcan birsürü belediyeyle yğraşcan falan çok zor balkonsuzluk
Mutfağın fransız balkonuna dışarı doğru camaşırlık yaptık anne işiÇamaşırı serecek yer yok mu ? Kurutmalık mı kullanıyorsun oda içinde?
Son döt kesici eski döt kesiciler den kim kaldı
Kurutma makinesi daha ucuz sanırımMutfağın fransız balkonuna dışarı doğru camaşırlık yaptık anne işi
Hava kötü olduğu zamanlarda kullanmadığım oda da kurutmalıkta. Ama çocuk olsa o odada da kurutamıcam o zmaan kurutma makinesi farz olcak. Yada evi değiştirmek
Kız oda elektrik faturasında baya fark ediyomuş yaa. Eşim başta sıcak bakıyodu. Salak gibi söyledim fatura olayını buz gibi soğuduKurutma makinesi daha ucuz sanırım
E be porti bu söylenecek şey mi? Mesela bunu C Capanin Gururu Teyom umun eşine söylesek" anne askılarına ne olmuş mis gibi de kurutuyor" derKız oda elektrik faturasında baya fark ediyomuş yaa. Eşim başta sıcak bakıyodu. Salak gibi söyledim fatura olayını buz gibi soğudu
Bende cook farketmedini okudum kuzuKız oda elektrik faturasında baya fark ediyomuş yaa. Eşim başta sıcak bakıyodu. Salak gibi söyledim fatura olayını buz gibi soğudu
Valla salak kafam yahuu aynı aynı yatak odasına kurarmışım kurutmalığı salonun ortasına kurarmışım. Nasıl yaşıcaksak artıkE be porti bu söylenecek şey mi? Mesela bunu C Capanin Gururu Teyom umun eşine söylesek" anne askılarına ne olmuş mis gibi de kurutuyor" der
Sırf masrafsın porti hiç tasarruf etmiyorsunValla salak kafam yahuu aynı aynı yatak odasına kurarmışım kurutmalığı salonun ortasına kurarmışım. Nasıl yaşıcaksak artık
Ay öylemiymiş ya. Yokmuki kullanan valla bi desin hele bize. İçerde kurutmak hem aşırı toz olayı yapıyor. Hemde deterjan kokusu soluyoruz hep o yüzden istemiyorumBende cook farketmedini okudum kuzu
Sisirme oldugu soyleniyor
Lariii gündüzün intikamınımı alıyorsun kız hiç böyle değildi bu adam evlendikten sonra hepsimi böyle oluyor bak bu alışverişte aynı bizSırf masrafsın porti hiç tasarruf etmiyorsun
İşte bide onu evin içinde düşün bende buna sinir oluyorum tozlanma x2 oluyor. Saç kıl tüy dökülüyor. Yazın dışarı seriyorum ful güneş alıyor zaten cam 1 2 saatte mis kupkuru ama kışın çok zorlanıyorumCookiie şaka bir yana ben dışarı sermeyi neden seviyorum? Hani saç dökülüyor kıyafete yapışıyor ya da kıllar.. eğer dışarda havalandırarak kurutmamışsam , benim balkon cam balkonlu içerde kurutmuşsam o saç ve kıllar hep balkona dökülüyor. O yüzden havalandırarak kurutmayı seviyorum
Ahahahah yemin ederim hepsi aynıLariii gündüzün intikamınımı alıyorsun kız hiç böyle değildi bu adam evlendikten sonra hepsimi böyle oluyor bak bu alışverişte aynı biz
www.instagram.com
yaa hiç sevmem şarabı hiç içmem zaten bi yarın içcem çok canım çekti karşımda içip durdular geçen günPlani uygulamaa vucudunaa bebek oncesi yapmaa
Biraa ne sarap ic barimm
şükür canım isteyen herkese nasip olsun inşallahKıyamam ya. Üzme kendini canım. Çok şükür bir kez tadmışsın, inşallah tekrar nasip olur
hayırlısı canım artık önümüzdeki maçlara bakıcazHayırlı olsun canım
Haklısın valla. Cuma günü burası bol rüzgarlıydı dışarı serdim posta posta kurudu gitti mis gibi.İşte bide onu evin içinde düşün bende buna sinir oluyorum tozlanma x2 oluyor. Saç kıl tüy dökülüyor. Yazın dışarı seriyorum ful güneş alıyor zaten cam 1 2 saatte mis kupkuru ama kışın çok zorlanıyorum
Aynen valla şükrediyorum canım hep isterdim geniş balkonu olsun şöyle manzaralı nasip inşallah bir gün o da olur evet yazın gerçekten çok lazım oluyor bizim arka balkon da oturduk biz geçen yaz çünkü ön balkon karşıki bina ile çok yakın ve alt kat olunca herkes bize bakıyor rahat çıkamıyoruz oturamıyoruz şimdi bizde camlara film yapıcaz ki görmesinler. Ooo evet canım o hem uzun hem maliyetli ama terasta harika olur gerçekten seni kimse görmeyecek bir de bence bir düşünün bunu. Eğer mal sahipleri anlayışlı İnsanlarsa izin verirler sonuçta parasıyla değil miBinlerce şükret benim evimde balkon yok. Evle ilgili en büyük pişmanlığım. Bugün bile konuştuk eşimle mutfak fransız balkon. Camını direk cam balkon camlarımdan yaptırsak açınca kenara mutfağı balkınmuş gibi kullanmış olabilirmiyiz. En azından yaz akşamları çok ihtiyac duyuluyor. Ama öylede ısı yalıtımı nasıl olur onu düşünüyorum. O camı açınca mutfak direk meydanda nasıl olur Bi taraftan diyorum en üst kattayız çatıdan hisse alsak dublekse cevirsek. Oda çok uzun iş bütün mal sahiplerinden izin alcan birsürü belediyeyle yğraşcan falan çok zor balkonsuzluk