Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorun ne zamn çağırdı canım tekrardan. 4 5 güne anca yumurtlama olur gibi sen yine test yap kaçmasın akıntıni takip et
Persembe gıdıcem cnm 11mmdı dün persembeye 14 15 olır gıbı gelıyor hafta sonu da yumurta cok buyur kacarsa nabıcam bılmem benım bı anda 4 gunde 10 mm buyuyo

Persembe gıdıcem cnm 11mmdı dün persembeye 14 15 olır gıbı gelıyor hafta sonu da yumurta cok buyur kacarsa nabıcam bılmem benım bı anda 4 gunde 10 mm buyuyo
Doktoruna söyle canım çok büyümesin die olmazsa arka arkaya iki gün gidersin benim öle yapıyordu doktorum

Merhaba arkadaşlar öncelikle anne adaylarımızı tebrik ediyorum, sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almak nasip olur, sonrasında da benim gibi o duyguyu yaşamak isteyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ben sizlerin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum, eşim iş icabı şehir dışında pek sık yan yana gelemiyoruz, uzun zamandırda çocuk istiyorum fakat tüm denemelerimize rağmen olmuyor, ben en son 1 yıl önce tahlil yaptırmıştım hormonlarımda sorun yoktu, eşimde yaptırmıştı onda da sorun çıkmamıştı, sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Tecrübeli olan arkadaşlar nasıl bir yol önerirsiniz, ben biraz tezcanlıyım artık dayanamıyorum, bu yüzden direk aşılamayamı geçsem acaba?

Merhaba canım güzel dileklerin için teşekkürler inşallah bizde en yakın zaman da hamile haberimizi veririz bence uzun süre gecmis adetin 3. Günü hormonlarina bir baktir. Aşılamadan önce yumurta geliştiren ve çatlatan ilaclar var en azından yumurtlama zamanını öğrenip zamanlı ilişkiye giriyorsun doktorun dediği günlerde.

En kısa sürede veririz haberleri arkadaşım inşallah evet sanırım çok haklısın baya uzun bir süre olmuş, ovulasyonla takip ediyordum ama bir türlü olmadı, o ilaçlarıda evet okudum, çatlatma iğnesi veriliyormuş ama sanırım çok olumlu sonuç alan yok diye okumuştum, yanılıyor olabilirim, vakitmi kaybederim diye korkuyorum, istemek çok ağır duygu, insan sabırsızlanıyor

Canım burda çatlatma ignesiyle hamile kalan arkadaşlarımız var ben 4 defa kullandım olmadı o biraz şans biraz nasip kısmet meselesi. Vakit kaybetmek olarak düşünme denemekte fayda var eğer eşinin spremleri iyiyse tabi. Birde yasin kaç kaç yıllık evlisin

Doğru söylüyorsun arkadaşım, nasipte var ise oluyor tabi 31 yaşındayım 1.5 senelik evliyim, hiç korunmadım canım

Doğru söylüyorsun arkadaşım, nasipte var ise oluyor tabi 31 yaşındayım 1.5 senelik evliyim, hiç korunmadım canım
Eşinin işinden dolayı belki yumurtlamaya denk gelmemistir. Yumurtlama takibi dene bence en azından bir kaç ay. Hatta şu süreçte rahim filmi cektirmediysen çektir

Canım sana tekrar hormonlarına bakdırmanı tavsiye ederim bi kontrole gitmelisin eşinle beraber , ve yumurta takibi yaptırmalısın catlatma ignesiyle dene bi kac ay sonra rahim filmi cekdir asılamaya gecmek için

Merhaba bir sorum olcak. Bende dün fameraya başladım 5 gün kullancam 10.gün çatlatma iğnesi yapılcak. Kızlar çatlatma iğnesi ücretli mi?
105 tl cnm ama rapor cıkartan ark larda var o nasıl oluyor bılmıyorum ben ucretşı alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…