- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.181
Öp tabi . Bende seni opeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurşun döktüreceğiz artık baktık öyle olmuyor , kökten çözümVallaa yaa kem gözler ,fake insanlar tarafindan dikizleneniyoz mu aciba
Topigin basinaa sundan yaptiralim
Sebze agırlıklı beslen kuzu kabız olmamaya çalışKahvaltı mı yaptım canım 11de şimdide biraz kabak çekirdeği yedim
Bana söyleyene de bakın uzan dinlen canımTemizlik yaptık bütün evi büyük süpürge açıp süpürdüm dayanamadm camasır koydum astım nevresim degstrdm hışım çıktı haaa iş yapmayı unutmuşum
Evet kuzuşum yenilendi çok şükür hoşbulduk canımıniçiiiYerleşme böyle olmaz canım kullandığın ilaçlsr hormon ilaçları o sebeple değişik bir döngü olması normal sabırla beklemekten başka çare yok. Dr un da buna yapacağı birşey yok
Hoşgeldin iki gözümün çiçeği net in yenilendi mi
Evde kimse görmez
Kız sokağa çıkma yasağı var nereye çıkacaksın
Ohhh şifa olsun canım
Ben aşılama yaptırdığımda 11. Gün öğrenmiştim. Çoğunlukla 12. Günde iğne etkisi geçmiş olur. Ama tabi bünyeye göre değişiyor
Bazn bndede öyle olurdu canım söker merak etmeAkşama doğru artarsa yarın gidecem aynen asko kullandığım ilaçtan sanırım
Amannn hiç deme aşko ama Bn ne zmndır yapmıyordum dün bebiş iyi olunca gözümü kararttım dedim büyük süpürgeyi açıp süpüreyim cnkü kayınvalideme anneme iftara gideriz yapamam birde toz alcm tuvalet lavaboyu yapıcam yarın tmmdr ztn nisn sonuna kadın alcmBana söyleyene de bakın uzan dinlen canım
Kuzuşşş nasılsınTeocum .
Kızzz zzz yaptın mı yoksaaaa neden bana demiyorsun ne zmn olduYolundadır tabi neden yolunda olmasın stres yapma yeterki.. sakin ol
Ahahah adam artık duvara çıkacaktı napsaydım adama yok deyip sonra bdv de konu mu açsaydım
Öyle yapıyorum canım sebze ve baklagil yedim 2 gündürSebze agırlıklı beslen kuzu kabız olmamaya çalış
Kuzuşum hoşbulduk sonunda geldim kavuştuk bebiş iyiydi çok şükür teyzesi hareketlerini Gördm ilk defa Allahım size de yaşatsın çok güzel bir histi çok duygulandım inşallah sorunsuz bir şekilde gider sn nasılsın bbgm bebişler nasıHoşgeldin canim bizde seni bekliyorduk gözlee bebiş nasıl? Sen nasılsın
Aaaaa neler oluyor böyle töbe yarabbm dikkat et kuzu bnmde 2 gecedir yatakta başım fena dönüyor ölçsem kesn bnmde düşük çıkarWcye kalktimm basim dondu azcik
Bir baktimki tansiyonum 9-5
Kursun dokturcem valla bize
Senide düşünüyorummm tabii amaaa yeğenlerimi bir tık dahaaAhahah bizim bozulan pisikolocimis noolucu hiç beni düşündüğün yok porti
Anam noluyor bize böyle ya.. herbirimizde bir ağrı bir tansiyon. Bak kesin topiği gözleyen nazar değen var ben size söyleyeyim C Capanin Gururu Teyom
Hastayım diye eşim bey kahvaltı tabağı yapmış. Bugün iş yapmadım diye mutluyum ben deKahvaltıya geçtim oldukça mutluyum yerken
Topiği okuyup üfleyinWcye kalktimm basim dondu azcik
Bir baktimki tansiyonum 9-5
Kursun dokturcem valla bize
Hoca arada kk ya giriyor ama bizim topikten haberi var mı acabaAhahah bizim bozulan pisikolocimis noolucu hiç beni düşündüğün yok porti
Anam noluyor bize böyle ya.. herbirimizde bir ağrı bir tansiyon. Bak kesin topiği gözleyen nazar değen var ben size söyleyeyim C Capanin Gururu Teyom
Sagol duygusum. Son iki ay biraz zorlasmaya basladi. O yuzden Iyi diyelim iyi olalim cok sukur bu gunumuze. Sen nasilsin. Bebisini gormussun dun. . Sag salim kucagimiza almakta nasip olsun canim.Kuzuşşş nasılsın
Canim seninki gebeliktendir. Bu donemde bas donmeleri falan olabiliyor.Aaaaa neler oluyor böyle töbe yarabbm dikkat et kuzu bnmde 2 gecedir yatakta başım fena dönüyor ölçsem kesn bnmde düşük çıkar
Daha iyiyim kuzum sağolÇok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın
Sorma canım ya, nedir bu halimiz böyle, araştır araştır prof olucaz :))))Nm88326 tüp e profesör olarak gidecek