- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.141
İyiyim kuzum oturuyorum öyle sen nasılsınNasılsın bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim kuzum oturuyorum öyle sen nasılsınNasılsın bebişim
Kahvaltıya geçiyorum canım haber ver muhakkakİnsallah kuzum bugub doktor nob. Degilse gelmezzzmiss
Yarin sabahki muaneden sonra belli olur taburcu olcagi
Sen napiyosunnn
Aman çok iyi ya çok üzülmüştüm seço inanki iyi olmana sevindim çok geçmiş olsunParol vardı parol içtim ama sızıp uyumuşum hala etki etmemişti sabah uyanınca ağrı azalmıştı şimdi geçti LaRisaCca
Hoşgeldin güzellikTunaydin kizlar
Ovü artık hep pozitif çıkar çünkü o test lh ve HCG yı ayırdedemez ve seni yanıltır canım gün aşırı birlikte olacaksınızÇok teşekkürler açıklamanız için iğnemi yaptım şimdi ovulasyon testiyle takip edeyim mi sizce? Ben yumurtlamayı kaçırdım sanırım çarşamba günü 16 mm olan yumurtaya doktor pazar günü çatlatma iğnesi yap dedi hiç ağrım yok normalde her ay yumurtlama ağrısı çekerdim
Kahvaltıya geçtim oldukça mutluyum yerkenİyiyim kuzum oturuyorum öyle sen nasılsın
Tamam teşekkürlerKahvaltıya geçiyorum canım haber ver muhakkak
Aman çok iyi ya çok üzülmüştüm seço inanki iyi olmana sevindim çok geçmiş olsun
Hoşgeldin güzellik
Ovü artık hep pozitif çıkar çünkü o test lh ve HCG yı ayırdedemez ve seni yanıltır canım gün aşırı birlikte olacaksınız
Yee yee canım sen 3 canlısınKahvaltıya geçtim oldukça mutluyum yerken
Sen de beslen senin için çok önemli özellikle bu araYee yee canım sen 3 canlısın
Devamı gelemedi bı türlü her ay değişik değişik geliyor yinede gitsem mi niye öyle oldu diyorum onu mu ogrensem bilemedim ki yerleşme kanaması mi desem sanmıyorumCanım evde ağrı kesici var mı içtin mi
Günaydın canım dur o zaman beyaz tshirtle deneyeyim onu
Günaydın canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinle hamile kalırsın canım hamişlikten de olabilir regl den de olabilir test yapmadan bilemeyiz test yap test
Günaydın çiçeklerim mm sabah uyandım baktım kimse yok geri uyumuşum
Kuzucum çok şükür hiç kalmadı cin gibiyim
Günaydın canım medpamid içsem iyi gelir. Gebelere yazılan bulantı önleyici bir ilaç çok geçmiş olsun ya da parol içebilirsin baş ağrısı için
Günaydın canım gayet iyiyim hamd olsun hiç sıkıntım kalmadı
Ay hadi İnşallah aklım sende bir de L Limonlu Su da kaldı o da adet olamadı Dr a gidecek naptı bakalım
Ay o çok iddaalı olurCanım evde ağrı kesici var mı içtin mi
Günaydın canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinle hamile kalırsın canım hamişlikten de olabilir regl den de olabilir test yapmadan bilemeyiz test yap test
Günaydın canım medpamid içsem iyi gelir. Gebelere yazılan bulantı önleyici bir ilaç çok geçmiş olsun ya da parol içebilirsin baş ağrısı için
Ay hadi İnşallah aklım sende bir de L Limonlu Su da kaldı o da adet olamadı Dr a gidecek naptı bakalım
valla içimden bi ses regl olcaksın diyo bende saldım artık düşünmüyorum ne olcak diye hatta olursam bugun bira alıp sahilde içcem plan bile yaptımCanım evde ağrı kesici var mı içtin mi
Kahvaltı mı yaptım canım 11de şimdide biraz kabak çekirdeği yedimSen de beslen senin için çok önemli özellikle bu ara
Sagolun insallah da erken olmaz mi test icin henüz?Günaydın canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinle hamile kalırsın canım hamişlikten de olabilir regl den de olabilir test yapmadan bilemeyiz test yap test
Yerleşme böyle olmaz canım kullandığın ilaçlsr hormon ilaçları o sebeple değişik bir döngü olması normal sabırla beklemekten başka çare yok. Dr un da buna yapacağı birşey yokDevamı gelemedi bı türlü her ay değişik değişik geliyor yinede gitsem mi niye öyle oldu diyorum onu mu ogrensem bilemedim ki yerleşme kanaması mi desem sanmıyorum
Hoşgeldin iki gözümün çiçeği net in yenilendi miBen geldim ama nası geldim bilmiyorum sabah kalktm Bi fasıl okudum dayanamadm kahvaltı yaptım snra devm ettim bu ne anammm ne konuştunuz bu kdrrr oku oku oku bitmedi iyi ki az konuşun dedk ama yılmadım hepsini okudum hiç bir konuyu kaçırmadım mutluyum
Evde kimse görmezAy o çok iddaalı olur
Kız sokağa çıkma yasağı var nereye çıkacaksınvalla içimden bi ses regl olcaksın diyo bende saldım artık düşünmüyorum ne olcak diye hatta olursam bugun bira alıp sahilde içcem plan bile yaptım
Ohhh şifa olsun canımKahvaltı mı yaptım canım 11de şimdide biraz kabak çekirdeği yedim
Ben aşılama yaptırdığımda 11. Gün öğrenmiştim. Çoğunlukla 12. Günde iğne etkisi geçmiş olur. Ama tabi bünyeye göre değişiyorSagolun insallah da erken olmaz mi test icin henüz?
Anladim tamam ben de yarin yapmaliyim oyleyse karar verdim Hayirli olsun sizin hamileliginiz de tebrikler,saglikla gelsin bebeğiniz insallahBen aşılama yaptırdığımda 11. Gün öğrenmiştim. Çoğunlukla 12. Günde iğne etkisi geçmiş olur. Ama tabi bünyeye göre değişiyor
yazlığa geldim canım ben haftasonu içinYerleşme böyle olmaz canım kullandığın ilaçlsr hormon ilaçları o sebeple değişik bir döngü olması normal sabırla beklemekten başka çare yok. Dr un da buna yapacağı birşey yok
Hoşgeldin iki gözümün çiçeği net in yenilendi mi
Evde kimse görmez
Kız sokağa çıkma yasağı var nereye çıkacaksın
Ohhh şifa olsun canım
Ben aşılama yaptırdığımda 11. Gün öğrenmiştim. Çoğunlukla 12. Günde iğne etkisi geçmiş olur. Ama tabi bünyeye göre değişiyor
Aminn canımıniçi darısı sana olsun İnşallah haberini bekliyorum muhakkakAnladim tamam ben de yarin yapmaliyim oyleyse karar verdim Hayirli olsun sizin hamileliginiz de tebrikler,saglikla gelsin bebeğiniz insallah
Tamam o zaman serbestyazlığa geldim canım ben haftasonu için
Akşama doğru artarsa yarın gidecem aynen asko kullandığım ilaçtan sanırımYerleşme böyle olmaz canım kullandığın ilaçlsr hormon ilaçları o sebeple değişik bir döngü olması normal sabırla beklemekten başka çare yok. Dr un da buna yapacağı birşey yok
Hoşgeldin iki gözümün çiçeği net in yenilendi mi
Evde kimse görmez
Kız sokağa çıkma yasağı var nereye çıkacaksın
Ohhh şifa olsun canım
Ben aşılama yaptırdığımda 11. Gün öğrenmiştim. Çoğunlukla 12. Günde iğne etkisi geçmiş olur. Ama tabi bünyeye göre değişiyor
Hadi inşallah canım.Akşama doğru artarsa yarın gidecem aynen asko kullandığım ilaçtan sanırım