- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.001
Ayyy o ne icin bilmiyorum ben kızKabak çekirdeği ye canım herkes onu diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy o ne icin bilmiyorum ben kızKabak çekirdeği ye canım herkes onu diyor
Tutunma kolaylaştırıyormuş ben aşılamalarımda araştırmıştım şimdide yiyorum canım çiğ kabak çekirdeğiAyyy o ne icin bilmiyorum ben kız
Aa valla bilmiyordum hemen bi bakayim cokta sevmem amaTutunma kolaylaştırıyormuş ben aşılamalarımda araştırmıştım şimdide yiyorum canım çiğ kabak çekirdeği
Allah can sağlığı versin gerisi halloluyo bi şekilde canım. Allahım minnoşlarına sarılıp kokladığın günlere getirsin seniEllerin dert görmesin canım. Çok iyi yapmışsın. Bazen uzak kalmak akışına bırakmak rahatlatıyor zaten planını da yapmışsın o yüzden strese gerek de yok sağlıcakla gelsin inşallah Allah başka şeye gerek ettirmeden. Ben minnoşlar şuan için iyi hamd olsun rabbim bundan geri koymasın . Ne yapayım canım , senden farklı değil aynı şeyler. Ücretsiz izne çıkardılar bizi.evdeyiz
Çok şükür ya. Artık çıksın ya. Sana yazıkBurdaa yagmur yok kuzuu
Bu arada esimin cigerleri baya toplamis cok sevindimm
Amin canım benim darısı sana olsun inşallahAllah can sağlığı versin gerisi halloluyo bi şekilde canım. Allahım minnoşlarına sarılıp kokladığın günlere getirsin seni
Evet bebeğim o da gitti gördü bugün minnoşu yerinde durmuyormuş çok duygulanmış darısı sizlere inşallahedaecoo habervarmi
Oy insallah canimm yaa.Evet bebeğim o da gitti gördü bugün minnoşu yerinde durmuyormuş çok duygulanmış darısı sizlere inşallah
Bende sevmem ama yapcak bişey yok kuzumAa valla bilmiyordum hemen bi bakayim cokta sevmem ama
Yaaa maşallah onaEvet bebeğim o da gitti gördü bugün minnoşu yerinde durmuyormuş çok duygulanmış darısı sizlere inşallah
Darısı senin de ultrasonlarını konuşmaya canımYaaa maşallah ona
İnşAllah canım benim aminDarısı senin de ultrasonlarını konuşmaya canım
Bacım gelmiş, anamgildeyimC Capanin Gururu Teyom nereye kayboldun bebem
Keyfiniz bol olsun canım iyi sohbetlerBacım gelmiş, anamgildeyim
Tatill modddBacım gelmiş, anamgildeyim
Sağol canım benimKeyfiniz bol olsun canım iyi sohbetler
Aynen öyleTatill moddd
Senin bebişler ne yapıyor bakalım sen nasılsın canım