- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.981
O kadar özledin yaniİnsallah kuzumm insalah
Okdr ozledimkii gelsin 1gun trip atmicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar özledin yaniİnsallah kuzumm insalah
Okdr ozledimkii gelsin 1gun trip atmicam
Dusun yanii okdrrO kadar özledin yani
Oyy maaşallah kız 10 ayda çok iyi öğrenmiş herşeyiCanım tam tahıllı kare ekmeklerden al buzdolabına koy kahvaltıda 2 sana 3 kocine çıkar hem daha faydalı hem bayatlamıyor
Aldığımda 3 aylıktı kuzum şimdi 13 aylık güzel oğlum benim
Ayyy inşallah canım yaTabiki öyle anasın sen ana
bayağı bir çokmuş hahaDusun yanii okdrr
Evetttt çok akıllı maşallah konuşması da çok net Allah esirgesinOyy maaşallah kız 10 ayda çok iyi öğrenmiş herşeyi
Kabak çekirdeği ye canım herkes onu diyorVallahi iyiyim, birsey hissediyorsam da cok birsey düşünmemeye çalışıyorum bakalim
Darısı bizimkinin başına o halde konuşmazsa kızdığında dikelttiği tepesindeki 3 5 tel saçlarını yolacağımEvetttt çok akıllı maşallah konuşması da çok net Allah esirgesin
Ay yavrum benim ya yanağındaki allıkları sil annesiDarısı bizimkinin başına o halde konuşmazsa kızdığında dikelttiği tepesindeki 3 5 tel saçlarını yolacağım
Kendime zaten onlardan alıyorumda beyfendi beyaza alışık onu onşara alıştırmam gerekCanım tam tahıllı kare ekmeklerden al buzdolabına koy kahvaltıda 2 sana 3 kocine çıkar hem daha faydalı hem bayatlamıyor
Aldığımda 3 aylıktı kuzum şimdi 13 aylık güzel oğlum benim
Bence tadı da daha güzelKendime zaten onlardan alıyorumda beyfendi beyaza alışık onu onşara alıştırmam gerek
Al yanaklı oğlum o benim kız al yanak veriyor ama düşüniciğim bunuda bebeğimAy yavrum benim ya yanağındaki allıkları sil annesi
BencedeeBence tadı da daha güzel
Lariss ne izlicezz buaksamAy yavrum benim ya yanağındaki allıkları sil annesi
Karışık meyveli yulaf aldım kendime gün içinde bazen yiyorum hobi olarak ondan kopamıyorum sırf zevkine yiyorum kuru meyvesi beni benden alıyorBencedee
Time to KARDEŞLERİMLariss ne izlicezz buaksam
Merhabaaa benim eşimde beyaz ekmekten seviyordu. evlendik evleneli eve hiç almadım başlarda çok aradı ama sonra alıştı mecburen Şu an sadece tostta yada ekmek arası birşeyler yapacağımız zaman alıyoruz beyaz ekmeği. Eve hiç almayınca bir iki söylenir ama bir süre sonra alışır benceKendime zaten onlardan alıyorumda beyfendi beyaza alışık onu onşara alıştırmam gerek
Hiz izlemedimmTime to KARDEŞLERİM
Çok güzel diyorlar bakmadım canımHiz izlemedimm
Netflixe atesbocegi gelmis izleyen varmi