- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.021
Cerocum akıllı uslular sanırım içeride ben iyiyim hamd olsun . Heyecanla 23 Nisan olsun da kontrole gideyim diye bekliyorumSenin bebişler ne yapıyor bakalım sen nasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cerocum akıllı uslular sanırım içeride ben iyiyim hamd olsun . Heyecanla 23 Nisan olsun da kontrole gideyim diye bekliyorumSenin bebişler ne yapıyor bakalım sen nasılsın canım
Merhabaa canım Aslında benimkininde çok öyle ekmekle karnını doyurduğunu söyleyemem bir dilim bile bitirmez genelde öğünde. Ben belkide aldığımdan dolayıdır. Kendime tahıllı alıyorum ona direk yemez kafasıyla normal alıyorum. Almıyım bundan sonra bakalım bende alıştırıcam öyleMerhabaaa benim eşimde beyaz ekmekten seviyordu. evlendik evleneli eve hiç almadım başlarda çok aradı ama sonra alıştı mecburen Şu an sadece tostta yada ekmek arası birşeyler yapacağımız zaman alıyoruz beyaz ekmeği. Eve hiç almayınca bir iki söylenir ama bir süre sonra alışır bence
Kaşıntı çok zor ya. Benim stres egzamam varKaşınıyorum ben ya.. göğüslerim kaşınıyor. Krem sürdüm şimdi rahatlar inşallah
Kız çatlayacağımı düşünüp korktum birden 2-3 gündür göbeğim çıktı biraz eşim annem hep farkettiler normalde hep erkenden yağlanırdım bu defa başlamamıştım başlasam iyi olur lierac ve bio oil var bir de bebeyağı yarın duş alıp boca edeyimKaşıntı çok zor ya. Benim stres egzamam var
Evet bir süre deneme yapmakta fayda var Aslında çok zor değil 1 ay kadar dayansa sonrasında beyaz ekmek ağır gelecek yiyemeyecek. Hem tahıllı, kepekli ve çavdarlıların lezzeti daha güzel geliyor alıştıktan sonraMerhabaa canım Aslında benimkininde çok öyle ekmekle karnını doyurduğunu söyleyemem bir dilim bile bitirmez genelde öğünde. Ben belkide aldığımdan dolayıdır. Kendime tahıllı alıyorum ona direk yemez kafasıyla normal alıyorum. Almıyım bundan sonra bakalım bende alıştırıcam öyle
Kesinlikle bence de Hemen denemeye geçiriyorum bunuu teşekkür ederimmEvet bir süre deneme yapmakta fayda var Aslında çok zor değil 1 ay kadar dayansa sonrasında beyaz ekmek ağır gelecek yiyemeyecek. Hem tahıllı, kepekli ve çavdarlıların lezzeti daha güzel geliyor alıştıktan sonra
Sutyenini cok dar tercih etmeeKaşınıyorum ben ya.. göğüslerim kaşınıyor. Krem sürdüm şimdi rahatlar inşallah
Aşko gebelikle birlikte hamilelik içgiysiye geçtim hepsi %100 pamuklu ama ütü hiç yapmadım dur onu da deneyeyim. Nemlendirici sürüyorum bebeğimPamukli tercih et
Gerekirse utule kuzu
Bende Cok asirİ kasinmistim ya bolca nemlendirdim ve dedikleerimi yaptim
Oh supersin canimmAşko gebelikle birlikte hamilelik içgiysiye geçtim hepsi %100 pamuklu ama ütü hiç yapmadım dur onu da deneyeyim. Nemlendirici sürüyorum bebeğim
Almıştım önceden paket paket vardı açtım kullandım bugünler için sakladım zatenOh supersin canimm
Bende genelde hep pamuklu tercih ediyorumm
O kadar mı çok ağrıyor canım henüz yerleşme bile olmamıştır kana geçmemiştir birşey varsa da zamanlama çok erken değil mi? Ama ağrı kesici filan yaptılarsa ağrın diner birazHellö ben ağrıya dayanamayıp acile gittim kanama kist falan yokmuş. Gebelik dış gebelik ihtimali için çok erken belli olmaz dedi test yapmadı
Deri büyüyüp genleştiği için kuruyor olabilir bir de gebelikte karaciğerle ilgili bi sorun oluyordu ondan da kaşıntı olur doktoruna bi sor onu da tam neydi unuttum şimdiKaşınıyorum ben ya.. göğüslerim kaşınıyor. Krem sürdüm şimdi rahatlar inşallah
Kacinci gun bugun acabaaHellö ben ağrıya dayanamayıp acile gittim kanama kist falan yokmuş. Gebelik dış gebelik ihtimali için çok erken belli olmaz dedi test yapmadı
Hiçbir şey yapmadı ama ağrı kesici içebilirsin dedi belki apandisit gibi bi şeydir diye gittim sadece kadın doğum acilmiş başkent. Ama sağdan da soldan da tam rahmime ağrı giriyor apandisk değildirO kadar mı çok ağrıyor canım henüz yerleşme bile olmamıştır kana geçmemiştir birşey varsa da zamanlama çok erken değil mi? Ama ağrı kesici filan yaptılarsa ağrın diner biraz
Sorarım canım. Karaciğer enzimlerimde bugüne kadar artış olmadı ama yine de söylerim. Ama nemlendirici sürünce geçti kaşınma muhtemelen duş sonrası kremlenmedim o yüzden olduDeri büyüyüp genleştiği için kuruyor olabilir bir de gebelikte karaciğerle ilgili bi sorun oluyordu ondan da kaşıntı olur doktoruna bi sor onu da tam neydi unuttum şimdi
Allah Allah hayra çıksın inşallah yerleşmedendir umarım. Ağrı kesici iç canım parolHiçbir şey yapmadı ama ağrı kesici içebilirsin dedi belki apandisit gibi bi şeydir diye gittim sadece kadın doğum acilmiş başkent. Ama sağdan da soldan da tam rahmime ağrı giriyor apandisk değildir
Reglin 13. Günündeyim daha ama adet kısa sürmüştü erken yumurtlama ile gebelik olabilir mi diye düşündüm ama belki ameliyatımdan dolayı kanama falan vardır diye korkup gittim acileKacinci gun bugun acabaa