- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #8.141
Canım hiç birsey kullanmayacgm çünkü ilaç içmemek için direniyorum az kalsın grıpten ölecektim yinede ilaç içmedim doktora gtmedım yine içmem gitmemdeyanmaya gaviscon iyimis bulantiyada prilam
Ama hic bisey tamamen kesmiyo tabi
bizleri haberdar et canım. çk geçmiş olsn, inş bu son olsunBen yine hastaneye yattım. Artık çok normalleşti , sinirlerim harap durumda. Ağlama krizine girdim hastanede. Bebekler yaşıyor ama kaybettiğim kan çok yine. Anam o kadar yiyorum kan olsun can olsun diye tuvalet olup gidiyor
Üzme kendini canım. Bu sayfada ilk de olmayıp da sonrasında hamile kalanlar vardı. Yaşın kaç?Kızlar iğneden 17.ci gün sabah adet oldum, çok üzüldüm. İlk klomen ve iğne tedavimdi. İkincisi için umut var mı??
27 kuzum. Çok umutlu konuşmuştu doktor iki tane yumurtam oluşmuştu çoğul gebelik riskiniz var demişti. Tam bugün kan vermeye gidecektim adet olunca yıkıldımÜzme kendini canım. Bu sayfada ilk de olmayıp da sonrasında hamile kalanlar vardı. Yaşın kaç?
Umutsuz yasanmaz gulum. Yasiyorsak hala umut var demektirUmut dünyası. Kendimizi avutuyoruz canım
Rabbim yardimcin olsun kuzum. Dualarimiz seninle. Ama eger o bebisin seninle kalamazsa Rabbimin takdiridir uzulme olur mu. Cunku benim doktorum defalarca bana saglikli bebek tutunur eger bir sikintisi olan bebegi vucut kabul etmez atmaya calisir diyordu. O yuzden metin ol kuzum sakin kendini birakmaSelam kızlar .. öncelikle merak eden dua eden herkese tşk ederim. Cumadan bu yana kanamam durmadı. Gelişimini takip ettiğimiz bebeğimin plasentasında açılma var şuan. Ama bundan direk düşük olacak yorumu çıkaramayız. Plasentanın 3te 2 sinin zarar görmesi durumunda bu ihtimal başlıyor. Açıklık şuan minimal ve bu tip açılmaların kendi kendini tedavi etme durumu da söz konusu olabiliyor. Sanırım kendini atmaya çalışıyor. Tedavimiz devam ediyor , hastanedeyiz. En azından sağlıklı olan çocuğumun benimle kalması için dua edin lütfen. Lütfen...
Yolun basindasin canim. Hemen boyle karamsar olma. Ben bugun 2. asilamama basladim ama umudumu hic yitirmedim. Sende yitirme olur muKızlar iğneden 17.ci gün sabah adet oldum, çok üzüldüm. İlk klomen ve iğne tedavimdi. İkincisi için umut var mı??
tamam canım üzülmedim diyemem ama umudumu yitirmicem... sen klomen iğne tedavisi gördün mü peki?Yolun basindasin canim. Hemen boyle karamsar olma. Ben bugun 2. asilamama basladim ama umudumu hic yitirmedim. Sende yitirme olur mu
Kızlar iğneden 17.ci gün sabah adet oldum, çok üzüldüm. İlk klomen ve iğne tedavimdi. İkincisi için umut var mı??
Canım hiç birsey kullanmayacgm çünkü ilaç içmemek için direniyorum az kalsın grıpten ölecektim yinede ilaç içmedim doktora gtmedım yine içmem gitmemde
canım peki 3 yum varken bir tane mi iğne oldun iki mi? Bende bu ay iki tane yum oluştu doktor bir tane vurdurdu ondan mı acaba olmadı diye düşündümbende ikincisinde kaldim canim♥ Ilkinde 3 yum vardi olmamisti bozma moralini
canım peki 3 yum varken bir tane mi iğne oldun iki mi? Bende bu ay iki tane yum oluştu doktor bir tane vurdurdu ondan mı acaba olmadı diye düşündüm
anladım canım bilgim olmadığı için insan herşeyi düşünebiliyor işte üzüntüden... ben tam çatlamadan itibaren 14 gün sonra adet oldum aslında. Çatlamamış olma ihtimalini de çıkartmış oldum kafamdanher zaman bir igne vurulur ztn
Cok nadiren bazilarini yumurtasi catlamadigi icin doktor ikincisi tekrar edebiliyor ama onuda cogu doktor tercih etmez yan etki ve risklerivar
anladım canım bilgim olmadığı için insan herşeyi düşünebiliyor işte üzüntüden... ben tam çatlamadan itibaren 14 gün sonra adet oldum aslında. Çatlamamış olma ihtimalini de çıkartmış oldum kafamdan
evet benimki de çağırmadı belki bu ay çağırır inşallahbeni doktor hep kontrole cagriyordu cat ignesini yaptiktan 2 gun sonra ama cogu doktora bakiyorum cagirmiyor. Ins onumuzdeki ay guzel haberi alirsn
Her namazda istisnasız duamdasın canım. Rabbim yardımcınız olsunSelam kızlar .. öncelikle merak eden dua eden herkese tşk ederim. Cumadan bu yana kanamam durmadı. Gelişimini takip ettiğimiz bebeğimin plasentasında açılma var şuan. Ama bundan direk düşük olacak yorumu çıkaramayız. Plasentanın 3te 2 sinin zarar görmesi durumunda bu ihtimal başlıyor. Açıklık şuan minimal ve bu tip açılmaların kendi kendini tedavi etme durumu da söz konusu olabiliyor. Sanırım kendini atmaya çalışıyor. Tedavimiz devam ediyor , hastanedeyiz. En azından sağlıklı olan çocuğumun benimle kalması için dua edin lütfen. Lütfen...
Daha ilk seferinde bu kadar umutsuzluk neden? Herşey çok güzel olacak ve umudunu asla yitirme. Rabbim yardımcınız olsun.Kızlar iğneden 17.ci gün sabah adet oldum, çok üzüldüm. İlk klomen ve iğne tedavimdi. İkincisi için umut var mı??
Hadi hayırlısı canım. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırız. Bu aşılamada herşeyi harfi harfine uyguladım. Artık taktir Allah'ın. Ama ara ağrılarım var adet gibi. Tutmadı diye hissediyorum.Umutsuz yasanmaz gulum. Yasiyorsak hala umut var demektirbende bugun doktora gittim. Aksam gonal f i vurmaya baslicam insaallah bu sefer tutar asilamamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?