Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizleri haberdar et canım. çk geçmiş olsn, inş bu son olsun

Üzme kendini canım. Bu sayfada ilk de olmayıp da sonrasında hamile kalanlar vardı. Yaşın kaç?
27 kuzum. Çok umutlu konuşmuştu doktor iki tane yumurtam oluşmuştu çoğul gebelik riskiniz var demişti. Tam bugün kan vermeye gidecektim adet olunca yıkıldım

Selam kızlar .. öncelikle merak eden dua eden herkese tşk ederim. Cumadan bu yana kanamam durmadı. Gelişimini takip ettiğimiz bebeğimin plasentasında açılma var şuan. Ama bundan direk düşük olacak yorumu çıkaramayız. Plasentanın 3te 2 sinin zarar görmesi durumunda bu ihtimal başlıyor. Açıklık şuan minimal ve bu tip açılmaların kendi kendini tedavi etme durumu da söz konusu olabiliyor. Sanırım kendini atmaya çalışıyor. Tedavimiz devam ediyor , hastanedeyiz. En azından sağlıklı olan çocuğumun benimle kalması için dua edin lütfen. Lütfen...

Rabbim yardimcin olsun kuzum. Dualarimiz seninle. Ama eger o bebisin seninle kalamazsa Rabbimin takdiridir uzulme olur mu. Cunku benim doktorum defalarca bana saglikli bebek tutunur eger bir sikintisi olan bebegi vucut kabul etmez atmaya calisir diyordu. O yuzden metin ol kuzum sakin kendini birakma

Kızlar iğneden 17.ci gün sabah adet oldum, çok üzüldüm. İlk klomen ve iğne tedavimdi. İkincisi için umut var mı??
Yolun basindasin canim. Hemen boyle karamsar olma. Ben bugun 2. asilamama basladim ama umudumu hic yitirmedim. Sende yitirme olur mu

Yolun basindasin canim. Hemen boyle karamsar olma. Ben bugun 2. asilamama basladim ama umudumu hic yitirmedim. Sende yitirme olur mu
tamam canım üzülmedim diyemem ama umudumu yitirmicem... sen klomen iğne tedavisi gördün mü peki?

Canım hiç birsey kullanmayacgm çünkü ilaç içmemek için direniyorum az kalsın grıpten ölecektim yinede ilaç içmedim doktora gtmedım yine içmem gitmemde

sen bilirsin canim ancak agir grip hamilelikte kullanilabilecek ilaclara oranla cok cok daha riskli boyle bir durumda bir daha ihmal etme mutlaka doktora git.Ilaclar gebelik kategorilerinde kullanimina gore siniflandiriliyor ozellikle ‘A’ kategori ilaclarin hic bir zarari yok. B ve C kategorileride doktorlar kontrollu olarak verebiliyor. Ama agir bir gripte bunyenin o mikroplarla savasmasi ates vs derken ciddi anlamda bagisiklik sistemine etki eder ve bebekte cok daha buyuk risk. Cok gecmis olsun bir daha ihmal etme suan hamileyiz normal sartlar altinda herseye dayanabiliyor olabilirz ama onceligimiz bebisler

bende ikincisinde kaldim canim♥ Ilkinde 3 yum vardi olmamisti bozma moralini
canım peki 3 yum varken bir tane mi iğne oldun iki mi? Bende bu ay iki tane yum oluştu doktor bir tane vurdurdu ondan mı acaba olmadı diye düşündüm

canım peki 3 yum varken bir tane mi iğne oldun iki mi? Bende bu ay iki tane yum oluştu doktor bir tane vurdurdu ondan mı acaba olmadı diye düşündüm

her zaman bir igne vurulur ztn
Cok nadiren bazilarini yumurtasi catlamadigi icin doktor ikincisi tekrar edebiliyor ama onuda cogu doktor tercih etmez yan etki ve risklerivar

her zaman bir igne vurulur ztn
Cok nadiren bazilarini yumurtasi catlamadigi icin doktor ikincisi tekrar edebiliyor ama onuda cogu doktor tercih etmez yan etki ve risklerivar
anladım canım bilgim olmadığı için insan herşeyi düşünebiliyor işte üzüntüden... ben tam çatlamadan itibaren 14 gün sonra adet oldum aslında. Çatlamamış olma ihtimalini de çıkartmış oldum kafamdan

beni doktor hep kontrole cagriyordu cat ignesini yaptiktan 2 gun sonra ama cogu doktora bakiyorum cagirmiyor. Ins onumuzdeki ay guzel haberi alirsn

Her namazda istisnasız duamdasın canım. Rabbim yardımcınız olsun

Umutsuz yasanmaz gulum. Yasiyorsak hala umut var demektir bende bugun doktora gittim. Aksam gonal f i vurmaya baslicam insaallah bu sefer tutar asilamamiz
Hadi hayırlısı canım. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırız. Bu aşılamada herşeyi harfi harfine uyguladım. Artık taktir Allah'ın. Ama ara ağrılarım var adet gibi. Tutmadı diye hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…