- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.181
sağol canım benim.Kuzum bu gözyaşlarınız mutluluk gözyaşınız olsun inşallah Rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin ben inanıyorum bir adım daha yaklaştınız tofidik ayaklara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benim.Kuzum bu gözyaşlarınız mutluluk gözyaşınız olsun inşallah Rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin ben inanıyorum bir adım daha yaklaştınız tofidik ayaklara
Evet canım onu çok duydum ilk bu hormonları falan kontrol ettirceğimde hatta randevu aldım ona gidecektim ama çok sıra vardı eşiminde göreve gitmesi lazımdı hidayetle değiştirdim randevuyu bakalım yarını atlatayım 10 gün sonra bize ne gösterecekcanım madem samandağındasın erdem turhan var orada ona gidebilirsin memnun kalacağından eminim iyi bir doktordur
Sabah saglik ocaginda veririm cnm ogleden sonra cikar diye dusunuyorumAminnn sabah erkenden mi gideceksin canım
Yavru sen kilit adamsın bence pek heveslenme ama anneleri n sana yakın olması muhteşem bir avantaj Allah yokluklarını göstermesin
İnşallah canım benim sen nasılsın bebişler nasıllarHerşey çok güzel olacak bak göreceksin
offf hiç sormaaa bazn diorum yerimi değiştirsem mi die snra vazgeçiyorum çnkü bu pandemi ortamında en rahat bnm işim aralarında ağır ama rahat ogn ztn bnmle pazarlık yapıyor almayacaksın demi rapor sonrasına die dedm yok dönmeyi düşünüyorum bncede dönmelisin burası yürümez bnm elim kolum baglanır diorAminnn sabah erkenden mi gideceksin canım
Yavru sen kilit adamsın bence pek heveslenme ama anneleri n sana yakın olması muhteşem bir avantaj Allah yokluklarını göstermesin
amnn kuzummm aminnnn annemle iyiki altlı üstü olduk diorum ztn şimdide sagolsun herşeyimi kendi yapıyor rabbim bizi yoklukları ile sınamasınAminnn sabah erkenden mi gideceksin canım
Aynen çok iyi düşünmüşsün. Sen ne iş yapıyorsun kuzumBen de senin gibi düşünüyorum. Nasipse ücretsiz izin 17 Mayıs'ta bittiğinde ben 5 aylık olcam. Yaz sezonu bizde ölü olur iş olmaz. Belki gider istirahat e kadar çalışırım sonra 32.
Inşallah yaOlcak ki insallah hayalini kuruyorsun canim
valla öyle kuzu hayırlısından hayırlı haberlerini al gerisini düşünürüz allah büyükEvet canım onu çok duydum ilk bu hormonları falan kontrol ettirceğimde hatta randevu aldım ona gidecektim ama çok sıra vardı eşiminde göreve gitmesi lazımdı hidayetle değiştirdim randevuyu bakalım yarını atlatayım 10 gün sonra bize ne gösterecek
Yokkk hiçbirşey olmaz. Duşunuzu alın sonra fıtı foto ya tertemizz missOlabilir her adetle baya bir yumurta kaybediyormuşuz diye okumuştum bende ama bende hep aman enfeksiyon kapcam düşüncesiyle strese girerim hiçbişey olmaz yaa
Kız 11. Haftaya girdik yaaa maşallah Allah esirgesinzaman çabuk geçiyor giibi lariii bnce senceee
Ayyy yarın her açıdan çok heyecanlı bir gün olacakSabah saglik ocaginda veririm cnm ogleden sonra cikar diye dusunuyorum
Biz iyiyiz teyzoşumuz büyüyoruz 10+5 olduk bugün 23 nisanı bekliyoruz ebru hanımda randevumuz var ikili taramaya gideceğiz inşallah herşey yolunda giderİnşallah canım benim sen nasılsın bebişler nasıllar
Zalım müdür anayım ben ana deseydinofff hiç sormaaa bazn diorum yerimi değiştirsem mi die snra vazgeçiyorum çnkü bu pandemi ortamında en rahat bnm işim aralarında ağır ama rahat ogn ztn bnmle pazarlık yapıyor almayacaksın demi rapor sonrasına die dedm yok dönmeyi düşünüyorum bncede dönmelisin burası yürümez bnm elim kolum baglanır dior
İnşallah canım benimvalla öyle kuzu hayırlısından hayırlı haberlerini al gerisini düşünürüz allah büyük
Aminnn. Annem de gelip bende kalacak bir süre zaten yoksa daha önce hiç bebek bakmadım çok tedirgin olurum yavrularlaamnn kuzummm aminnnn annemle iyiki altlı üstü olduk diorum ztn şimdide sagolsun herşeyimi kendi yapıyor rabbim bizi yoklukları ile sınamasın
Canım ben otelde satış müdürüyüm ama kçö başladığından beri evdeyim şimdi de ücretsiz izne çıktık. Bakalım.. bekliyoruzAynen çok iyi düşünmüşsün. Sen ne iş yapıyorsun kuzum
Inşallah ya
Yaaa zaman çabuk geçiyor valla bugünlerinizin tadını çıkarın bol bol edaecoo cinsiyetlere az kaldı Allahın izniyle kızlarriz iyiyiz teyzoşumuz büyüyoruz 10+5 olduk bugün 23 nisanı bekliyoruz ebru hanımda randevumuz var ikili taramaya gideceğiz inşallah herşey yolunda gider
Umudum ebruya gidince cinsiyetleri de görebilmek ultrasonu çok güzel görür sanırımYaaa zaman çabuk geçiyor valla bugünlerinizin tadını çıkarın bol bol edaecoo cinsiyetlere az kaldı Allahın izniyle kızlarr
İnşallah canım benim en heyecanlı kısmı benceUmudum ebruya gidince cinsiyetleri de görebilmek ultrasonu çok güzel görür sanırım
Transferi yaparken görmek daha heyecanlı inanki. Ben ikisini de tecrübe ettim ondan biliyorumİnşallah canım benim en heyecanlı kısmı bence
sen görürsünde bn süpeliyimmmUmudum ebruya gidince cinsiyetleri de görebilmek ultrasonu çok güzel görür sanırım
Fotoğrafçılık kursuna kaydettiemedin mi hala adamısen görürsünde bn süpeliyimmm
amn balım aminnnn şu 2 haftayı daha atlatalm ilk riskli zamanı geride bırakırız allahın izni ileYokkk hiçbirşey olmaz. Duşunuzu alın sonra fıtı foto ya tertemizz miss
Kız 11. Haftaya girdik yaaa maşallah Allah esirgesin
Ayyy yarın her açıdan çok heyecanlı bir gün olacak
Biz iyiyiz teyzoşumuz büyüyoruz 10+5 olduk bugün 23 nisanı bekliyoruz ebru hanımda randevumuz var ikili taramaya gideceğiz inşallah herşey yolunda gider
Zalım müdür anayım ben ana deseydin
sırf cinsiyet öğrenmeye başka doktora giderm die tehtit edicm onuFotoğrafçılık kursuna kaydettiemedin mi hala adamı
inşallah sizlerde en kısa zmnda bu duyguyu yaşarsınız canım bnmm rabbm yüzünüze baksınYaaa zaman çabuk geçiyor valla bugünlerinizin tadını çıkarın bol bol edaecoo cinsiyetlere az kaldı Allahın izniyle kızlarr