- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.221
Ahahah eskiden kırıkcı çıkıkcılar vardı yaa lari sana da gebeci falan açalımAz dirsek çürütmedik çalıştık dersimize kenke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah eskiden kırıkcı çıkıkcılar vardı yaa lari sana da gebeci falan açalımAz dirsek çürütmedik çalıştık dersimize kenke
Sana çift embriyo kondu değil mi kuzucumAy hadi insallah cok heyecanli iki minnos
Evette ağır olur hormonları etkiler diye. 2 günde 1 kaşık atarım bariYe bence arı sütü başka birşey c life ın içinde yok ki
Canım takviyeleri aldıkça etkisi artacak ve daha iyi sonuç alacaksın inşallah hiç üzülme daha ilk aydasın yeni başladın bu ay olmamışsa yeni ay yeni umut
Aynen cnm ama tek tutmus gibi:)))o da insallah yani devami gelir sagliklaSana çift embriyo kondu değil mi kuzucum
Geçen edaecoo ile konuşuyoruz bir jinekoloğu rahatlıkla asiste edebilirizAhahah eskiden kırıkcı çıkıkcılar vardı yaa lari sana da gebeci falan açalım
Gebe danismani kesinlikle ben de tupcu olim kizlarGeçen edaecoo ile konuşuyoruz bir jinekoloğu rahatlıkla asiste edebiliriz
Göm portim bişe olmaz Allah'ın izniyleEvette ağır olur hormonları etkiler diye. 2 günde 1 kaşık atarım bari
Bunu bilemezsin, muallimezzz in de o günlerde değeri o civardaydı ikiz oldu, hatta doğurduAynen cnm ama tek tutmus gibi:)))o da insallah yani devami gelir saglikla
LPG dolum tesisleriGebe danismani kesinlikle ben de tupcu olim kizlar
Anam gercekmi bazilarinin bin kusur cikiyor ya ilgincGöm portim bişe olmaz Allah'ın izniyle
Bunu bilemezsin, muallimezzz in de o günlerde değeri o civardaydı ikiz oldu, hatta doğurdu
HahahaLPG dolum tesisleri
Nickin değişene kadar hamiş olursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhEvette ağır olur hormonları etkiler diye. 2 günde 1 kaşık atarım bari
aynen canım vardır bir vakti diyorum napayım önceden daha çok üzülüyodum daha çok takıyodum kafaya şimdi saldım artık daha az takıyorum daha az üzülüyorum geçiyo napayımYe bence arı sütü başka birşey c life ın içinde yok ki
Canım takviyeleri aldıkça etkisi artacak ve daha iyi sonuç alacaksın inşallah hiç üzülme daha ilk aydasın yeni başladın bu ay olmamışsa yeni ay yeni umut
Aynen dun gittim igne olmaya kesinlessin kayit ederiz dedi keseden sonra belki eder ya da kalp atisi:)edaecoo , melinda- Y yesilcayyy Whiterose89 kızlar kalp atışından sonra sağlık ocağına bilgi vermek gerekiyor ya unutmayın. Ceza yiyorlar yoksa
niye ki kuzumedaecoo , melinda- Y yesilcayyy Whiterose89 kızlar kalp atışından sonra sağlık ocağına bilgi vermek gerekiyor ya unutmayın. Ceza yiyorlar yoksa
İnanki biz de aynı şekilde sürekli bu konuyu dert edinip duruyordu k ama sonra anladık ki her nasip vaktine esirdiraynen canım vardır bir vakti diyorum napayım önceden daha çok üzülüyodum daha çok takıyodum kafaya şimdi saldım artık daha az takıyorum daha az üzülüyorum geçiyo napayım
Keşke benim de sınav gözetmenlerim sınavda TLF larıyla oynasaydıBen de online sınav görevindeyim
Zaten normal hastanede kayda geçtiğin an sistemlerine düşüyor ama unutuluyor bazen o yüzden sen söylersen daha iyi olurAynen dun gittim igne olmaya kesinlessin kayit ederiz dedi keseden sonra belki eder ya da kalp atisi:)
Takip etmeleri gerekiyor ya kuzucum. Tetanoz aşısı bilmem ne birşeyler yapılıyor. Bir de aile hekimi gebe olduğunu sisteme işlemeli. Bir de tembelliklerinden unutuyorlarniye ki kuzum
telefon değil kiiiii bilgisayardayımKeşke benim de sınav gözetmenlerim sınavda TLF larıyla oynasaydı
Zaten normal hastanede kayda geçtiğin an sistemlerine düşüyor ama unutuluyor bazen o yüzden sen söylersen daha iyi olur
Takip etmeleri gerekiyor ya kuzucum. Tetanoz aşısı bilmem ne birşeyler yapılıyor. Bir de aile hekimi gebe olduğunu sisteme işlemeli. Bir de tembelliklerinden unutuyorlar
hemşirem hep tembihliyor haber ver diye. Taşınana kadar hamiş olmam şartKeşke benim de sınav gözetmenlerim sınavda TLF larıyla oynasaydı
Zaten normal hastanede kayda geçtiğin an sistemlerine düşüyor ama unutuluyor bazen o yüzden sen söylersen daha iyi olur
Takip etmeleri gerekiyor ya kuzucum. Tetanoz aşısı bilmem ne birşeyler yapılıyor. Bir de aile hekimi gebe olduğunu sisteme işlemeli. Bir de tembelliklerinden unutuyorlar