- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee ztn sen 2 cocukla çalışma bi zahmettBen de senin gibi düşünüyorum. Nasipse ücretsiz izin 17 Mayıs'ta bittiğinde ben 5 aylık olcam. Yaz sezonu bizde ölü olur iş olmaz. Belki gider istirahat e kadar çalışırım sonra 32. Haftada eyvallah derim, doğum sonrasına kadar zaten raporlu olurum sonra da rica ederim ki beni çıkarsınlar
Aminnn edecek canım en kısa zamanda olsun inşallah
Kız annem diyor ki, eskiden hep hafif lekelenme devam ederken ilişkide bulunulurmuş bebek için hepimiz de hemen gebe kaldık diyor böyle birşey de dene bu ay
Allah kabul etsinBen de ederim mervişme Allah kabul eder inşallah
He kız vallahi .. ben hiç uygulamadım açıkçası ama adet sonunda da yumurta atılırmış vücuttan ihtimal yüksek yani bu bilimsel birşey
Aşkım sen de ben gelene kadar çok yazmışsın sabah 1.5 saat sadece like yaptım hem ben seni özledim gel bi sarılıp öpüşelim önce
Aşko Bülent te tedavini ol zaten hemen başka Dr başlayacaksın ya o yazar ki kan sulandırıcını sen işin önemli kısmını gözardı etme
Afiyet olsun mervişş bugün sana ve C Capanin Gururu Teyom unun eşine gidiyor dualarım yarın da Skrkz17 ve S Spagetti bolonez
Ay oylemi cok guzel bir an insallah bebisler simsiki tutunsun cok yakinda hayirli haberlerinizi alacagizYarın ben Allah nasip ederse transfer olcam S Spagetti bolonez aşılama canım
Canım Skrkz17 transfer olacak S Spagetti bolonez aşılama olacak inşallahKizlar yarin ne varr
Senden de bebeğimmmAyyy canım Allah razı olsun valla
Hamislerin sayisi artsin insallah guzel haberler gelecek kizlar inaniyorumben de yarn kan verecegm insallah dua edin guzel cksin degerim 2.kan
Ahh ahh onların her hareketine şahit olabilmek için herşeyimi veririm anneleri kurban olur onlaraee ztn sen 2 cocukla çalışma bi zahmett
Aminnn inşallahhAllah kabul etsin
Kuzum bu gözyaşlarınız mutluluk gözyaşınız olsun inşallah Rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin ben inanıyorum bir adım daha yaklaştınız tofidik ayaklaraKuzum elimde olmadan ağrıma gidiyor. Sarıldık ağlaştık öyle gitti. Herkes evinde rahatken bizler yollara düşüyoruz
Dualarımda yerini aldın çoktaaannnnHamislerin sayisi artsin insallah guzel haberler gelecek kizlar inaniyorumben de yarn kan verecegm insallah dua edin guzel cksin degerim 2.kan
Allah razi olsun insallah hayirli haber verrmDualarımda yerini aldın çoktaaannnn
valla yok demem pandemi bu şekilde devam ederse bize 24. hafta ile 32.hafta arası idari izin veriliyormuş tabi bu beni ne kdr kapsar bilmyrm bn 1 gün gitsem adam yoklugumdan geberecek gibi oluyor gönderirse ne ala bn dogumun sn anına kdr çalışmayı düşünüyorum snrada 4 aylık fln geri işe dönerm annem bakar süt izni de olur bi şekil yuvarlarız ama tbi evdeki hesap çarşıya uymayablrUmudumuz sensin duyguş sen çalışırken ben bebişine bakarım ha 2 ha 3 ne farkeder
Erdem beyi biliyorum canım hiç gitmek nasip olmadı ama iyi diyorlar bakalım yarını atlatalım 10 gün sonra bize ne gösterecek
canım madem samandağındasın erdem turhan var orada ona gidebilirsin memnun kalacağından eminim iyi bir doktordurHoşgeldinnnnnnn canımmmmm öncelikle yokluğun belli oluyor evet ya olcak mı olmıcak mı derken geldi gün heyecanım bugün başladı tamamen ya birde kafama yol takılıyor samandağı biliyor musunuz bilmiyorum köy yolu gibi heryer çukur çok sarsılıyor araba bi zararı olur mu ki
ayy git git biraz keyif sür dinlen ramazan da ztn yne yasak hem kafa dagıtmış olursunuzEsim eve ciktiktan sonra nasil olur bilmyorum canim.
Yemek vs sorun birazcik ,kaynanam gelin biraz diyor.
Ve ramazan geliyor bizim isler biraz durgunlasir belki o suredede dinlenirim
Su cok mechul
Sennn nasilsin
Aminnn sabah erkenden mi gideceksin canımAllah razi olsun insallah hayirli haber verrm
Yavru sen kilit adamsın bence pek heveslenme ama anneleri n sana yakın olması muhteşem bir avantaj Allah yokluklarını göstermesinvalla yok demem pandemi bu şekilde devam ederse bize 24. hafta ile 32.hafta arası idari izin veriliyormuş tabi bu beni ne kdr kapsar bilmyrm bn 1 gün gitsem adam yoklugumdan geberecek gibi oluyor gönderirse ne ala bn dogumun sn anına kdr çalışmayı düşünüyorum snrada 4 aylık fln geri işe dönerm annem bakar süt izni de olur bi şekil yuvarlarız ama tbi evdeki hesap çarşıya uymayablr
İnşAllah canım inşallah seninde değerin katlanarak artsın inşallahAy oylemi cok guzel bir an insallah bebisler simsiki tutunsun cok yakinda hayirli haberlerinizi alacagiz
Herşey çok güzel olacak bak göreceksinErdem beyi biliyorum canım hiç gitmek nasip olmadı ama iyi diyorlar bakalım yarını atlatalım 10 gün sonra bize ne gösterecek
Olabilir her adetle baya bir yumurta kaybediyormuşuz diye okumuştum bende ama bende hep aman enfeksiyon kapcam düşüncesiyle strese girerim hiçbişey olmaz yaaBen de ederim mervişme Allah kabul eder inşallah
He kız vallahi .. ben hiç uygulamadım açıkçası ama adet sonunda da yumurta atılırmış vücuttan ihtimal yüksek yani bu bilimsel birşey
Aşkım sen de ben gelene kadar çok yazmışsın sabah 1.5 saat sadece like yaptım hem ben seni özledim gel bi sarılıp öpüşelim önce
Aşko Bülent te tedavini ol zaten hemen başka Dr başlayacaksın ya o yazar ki kan sulandırıcını sen işin önemli kısmını gözardı etme
Afiyet olsun mervişş bugün sana ve C Capanin Gururu Teyom unun eşine gidiyor dualarım yarın da Skrkz17 ve S Spagetti bolonez
zaman çabuk geçiyor giibi lariii bnce senceeeAhh ahh onların her hareketine şahit olabilmek için herşeyimi veririm anneleri kurban olur onlara
Aminnn inşallahh