- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.361
kuzucum sen nasılsın, geri sayım başladıgünaydın kızlarr...evet ya lari banlı gözüyor nerde ne konuştu acaba....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzucum sen nasılsın, geri sayım başladıgünaydın kızlarr...evet ya lari banlı gözüyor nerde ne konuştu acaba....
hazır hazır, üşümesin oracıklardaaaaateooooo hazırladın mı eşyaaaaa
Gecen ay 8de adet olmustum takvime gore dun adet gunumdu. Duphastonda kullandim halbuki neden boyle oldukiadet günün ne zaman canım, kan ver istersen. en azından net sonuç olur
bence kan ver canım, aklın rahat etmiş olur, önümüzdeki tedavine odaklanırsın yoksa. İnşallah vardırGecen ay 8de adet olmustum takvime gore dun adet gunumdu. Duphastonda kullandim halbuki neden boyle olduki
Bizim burdaki hastanede yapilmiyo kan tahlili baska hastanede biraz uzak yalniz gidemiyorum esimde gece cikiyo anca isten napicam benbence kan ver canım, aklın rahat etmiş olur, önümüzdeki tedavine odaklanırsın yoksa. İnşallah vardır
anldım canım, bekleyeceksin o zamanBizim burdaki hastanede yapilmiyo kan tahlili baska hastanede biraz uzak yalniz gidemiyorum esimde gece cikiyo anca isten napicam ben
tmm yiyecekte koydum ben kuruyemişi ve meyvesi bolhazır hazır, üşümesin oracıklardaaaaa
gelince bizi öldürecek tabitmm yiyecekte koydum ben kuruyemişi ve meyvesi bol
İyimm kuzumm ama esimde aynii doktor duzeltmeden gondrmicem diyoo
O pis seyleerde severtmm yiyecekte koydum ben kuruyemişi ve meyvesi bol
cnm iyiyim şükür ... evet canım wlla başlamak kafada bitiriyor yorulmuştum cidden adamı göreism gelmiyordu saatli ilişkilerdenkuzucum sen nasılsın, geri sayım başladı
kendini yormadan yürüyüşe başla canım. Ben hiç kilo alamdım ama çevremde iştahı açılıp da kilo alan çok olduİyimm kuzumm ama esimde aynii doktor duzeltmeden gondrmicem diyoo
Bugun son benim yarin sokaklarda yurucim
oh misss.sonrası da yasakmış yaşasınnncnm iyiyim şükür ... evet canım wlla başlamak kafada bitiriyor yorulmuştum cidden adamı göreism gelmiyordu saatli ilişkilerden
hem de çok severrrO pis seyleerde sever
kullansan da zararı olmaz sanki canım. Kimi doktorlar gerek görmüyorkızlarr birşey sorucam doktor bize vitamin kullanmnıza gerek yok dedi ama biz aylardır kullanıyoruz şurda kalmış bir ay eşimde varikosel var bende kist bunlar zaten kaliteyi düşürüyor tam toplama yapılcağı zaman kullanmam gerekli değilmi benim kullanasım var ya
ben kullanayım bence sonra demesinler spermde yumurta kalitesiz çıktı ..sonuçta bu emriyolar bana ikinci çocuktada lazım kaliteli olsun zaten batmışız batıcağımız kadarkullansan da zararı olmaz sanki canım. Kimi doktorlar gerek görmüyor