- 24 Mayıs 2009
- 2.633
- 37
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.341
Merhaba bu ay klomen ve ovitrelle oldum bugün 15.gunu kan testi yaptırdım onu bekliyorum kesin sonuç çıkar degilmi kanda ,negatifse negatif tir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebett kesin sonuc cikar canimmMerhaba bu ay klomen ve ovitrelle oldum bugün 15.gunu kan testi yaptırdım onu bekliyorum kesin sonuç çıkar degilmi kanda ,negatifse negatif tir
Teşekkür ederim hayırlısı insEbett kesin sonuc cikar canimm
İnsallah poztiftir
öyleymiş ben eşya hazırladım ucundan tutta yardım et götürelimmmMapus damlarindaymiss lariiii
Goturdumm bende bisilerröyleymiş ben eşya hazırladım ucundan tutta yardım et götürelimmm
kuzum gitmesennn biz özlüyoruz seniii@LaRisaCca sen geleceksin ben olmayacağım biraz ara vermek istedim size haber vermek için geldim.
Hepinizi çok seviyorum çiçeklerim tez vakitte yavrularınıza kavuşun inşallah
bnde aldım bseyler koydum el çantası yeter dedi 3 güncük yokmuşşGoturdumm bende bisilerr
Don nein istedii hamis yaa annee donuu aldimm
evet canım erken sen 2 gün snra tekrar yappselam kızlar günaydın....
çok güzel bir hafta olsun inşallah hepimize
bugün iğnenin 10.günü sabah test yaptım etkisi geçti mi diye önce negatif çıktı sonra 6-7dk geçince çok çok silik ikinci çizgi gördüm.ilacın etkisinden mi yoksa ümitleneyim mi bilemedim.gerçi daha belli olması için erken değil mi?
çok memnun oldum canım. sorduğun soru konusunda da bilgim yok canım. Benim sorun olmamıştı rahim filminden sonra. Sen kaç yaşındasın, aşamaların ne, bilinen bir problem var mıBu arada ben de teolog
Canım benim hiç karamsarlığa kapılma, tüp bebekle olacaktır inşallah. Sadece vakit kaybetmeden başlaman önemli. ben de 36 yaşındayım. kaç yıldır uğraşıyorum.Evet canım geç evlendim ben. Üstelik hamile kalmaya çalıştığımdan berİ şiddetli regl ağrısı çekiyorum. Regl ağrısı ancak normaldekinden çok fazla kasık ağrısı kramp ve batma yaşıyorum. Önceden sadece karnım ağrırdı. Şimdi rahmim bile ağrıyor biraz ayakta kalırsam. Bacaklarıma kadar vuruyor ağrı. Bir gün önce reglden gebelik testi yapmıştım saatler sonra hayelet çizgiyi bile gördüm ama ertesi gün çok sancılı regl başladı.neden böyle oluyor bilemedim.
bizi korumaya çalışırken kendi mapuslara düştü. Ah simgemmmmm bizi öksüz bıraktınnnngünaydın kızlarr...evet ya lari banlı gözüyor nerde ne konuştu acaba....
14 de silik var 15 de yok gibi canım. Tam anlamadımEki Görüntüle 2817607 Merhaba kizlar, bende bu ayin 22de catlatma ignesi oldum. Testlerime bakar misiniz? 12, 14, 15ci gunlerde yaptigim testler bunlar. Sizce varmi yokmu?
Bende anlamadim evet. Dun o kadar emin olmustumkii moralim cok bozuldu14 de silik var 15 de yok gibi canım. Tam anlamadım
yiyecek de götüreydinnnn.Şimdi oralarda acıkır,Goturdumm bende bisilerr
Don nein istedii hamis yaa annee donuu aldimm
adet günün ne zaman canım, kan ver istersen. en azından net sonuç olurBende anlamadim evet. Dun o kadar emin olmustumkii moralim cok bozuldu
teooooo hazırladın mı eşyaaaaaçok memnun oldum canım. sorduğun soru konusunda da bilgim yok canım. Benim sorun olmamıştı rahim filminden sonra. Sen kaç yaşındasın, aşamaların ne, bilinen bir problem var mı