- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.121
Allah razı olsun canım benimher zaman dualarımızdasın kuzum
Ayyy biz cinsiyeti öğrenirken senin test zamanın gelmiş olacakAllah razı olsun canım benim
Aşko bizde belirti mi kalır artık büyüdüm bizKuzular nasılsınız belirtileriniz var mı ne durumdasınızLaRisaCca melinda- kuzuş mide bulantıların devam mı Y yesilcayyy yeşilcim lekelenmen devam ediyor mu
İyi uykular cici anneGunaydin ve bana tekrar iyi uykular
Ayyy bugn biz tam 2.5 aylık olmuşuz larişkooo teyzoşşşş sizde bizden öndesiniz yeşil limon büyüklüğünde Görünüyor muşAşko bizde belirti mi kalır artık büyüdüm bizeverything is stabil
Günaydın canım beni hatırladın geçende konuşmuştuk benim gece agrım çok olmuştu ben hayla adet olamadım siz o ağrıdan kaç gün sonra oldunuzGÜ N O
Canım test yapman gerekiyor tekrar 20 güne kadar adet olmayanlar da oluyor 1 aya kadar olmayanlar da oluyorGünaydın canım beni hatırladın geçende konuşmuştuk benim gece agrım çok olmuştu ben hayla adet olamadım siz o ağrıdan kaç gün sonra oldunuz
Kuzucum henüz yapmadım eşim kişisi uyuyor, bekliyorum uyanınca birlikte yaparız pazar ya bugün
Kuzuş Bn şimdi yapıyorum eşim uyuyo ama ben dayanamadm bsyler yemeyince midm bulanıyorCanım test yapman gerekiyor tekrar 20 güne kadar adet olmayanlar da oluyor 1 aya kadar olmayanlar da oluyor
Kuzucum henüz yapmadım eşim kişisi uyuyor, bekliyorum uyanınca birlikte yaparız pazar ya bugünsen yedin mi birşeyler ? İkili tarama 12. Haftada canım
Günaydın herkeseKuzular nasılsınız belirtileriniz var mı ne durumdasınızLaRisaCca melinda- kuzuş mide bulantıların devam mı Y yesilcayyy yeşilcim lekelenmen devam ediyor mu
Gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım heralde hamile değilim ovulasyon gebelikte pik yaparmış çünkü benim ikinci çizgi silik ama geçen ay da yapmıştım aşırı silikti bu sefer hafif bi koyu geldi bana
Bugün alabilirsem alicam yarin yaparım canım benim merak ettiğim ağrılarımız aynıydı ya senin o ay geç gelmismiydi biraz baktım ınterneten kiste geç olmasına neden oluyormuş o yüzden kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorumCanım test yapman gerekiyor tekrar 20 güne kadar adet olmayanlar da oluyor 1 aya kadar olmayanlar da oluyor
Kuzucum henüz yapmadım eşim kişisi uyuyor, bekliyorum uyanınca birlikte yaparız pazar ya bugünsen yedin mi birşeyler ? İkili tarama 12. Haftada canım
Günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın inşallah rabbim sana bu ay bebişini nasip etsin kuzumGünaydın kızlar nasılsınız? Stres olmamak için pek girmiyorum siteye ama her girdiğimde bakıyorum sizlere hamilelik günlüğünüzün ilerlediğini görünce çok mutlu oluyorum benim de bat çarşamba dualarınızda eksik etmeyin lütfen umudum yok ama ne bileyim yüzde 1 de olsa acabadiyor insan
İnşallah kuzum benim çok yoruldum 2 yıl oldu herkes soruyor bak düşük yaptın artık olmuyo diyolarGünaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın inşallah rabbim sana bu ay bebişini nasip etsin kuzum