- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.141
Afiyet olsun şifa olsun bebişimeeeKuzuş Bn şimdi yapıyorum eşim uyuyo ama ben dayanamadm bsyler yemeyince midm bulanıyor
Canım ben çok yattığımda sırtım ağrır. Bir de gebelikte sırt ağrıları normaldir bel ve kasık ağrıları normaldir 3 aya kadar olur hepGünaydın herkese
Bulantım halsizliğim devam ediyor canım ama çok şükür aşırı değil Bastıracağım diye habire tıkınmaktan kilo alıyorum, yemezsem daha çok bulanıyor Ama açıkçası balık etli olmama rağmen kilo çok umrumda değil, sağlıklı olsun da Veririm sonra.
Yine gerim gerim gerilmeye başladım meraktan, inşallah keyfi yerindedir minik üzümümün, sabah kontrole gideceğim Bu arada benim de yatarken sırt ağrım oluyor? Nedeni nedir acaba bilen var mı??
Canım benim de adet öncesi böyle koyu oluyordu ama herkeste değişiyor kiminde böyle çıkınca gebelik bile olduğu oldu yaniGebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım heralde hamile değilim ovulasyon gebelikte pik yaparmış çünkü benim ikinci çizgi silik ama geçen ay da yapmıştım aşırı silikti bu sefer hafif bi koyu geldi bana
Canım o zamanlar beklenen adet tarihinden 15 gün sonra olmuştum. Stressel gecikmişti sanırımBugün alabilirsem alicam yarin yaparım canım benim merak ettiğim ağrılarımız aynıydı ya senin o ay geç gelmismiydi biraz baktım ınterneten kiste geç olmasına neden oluyormuş o yüzden kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum