- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.021
Çok şükür iyiyiz canım 1 aylık olacaz yarın yoğun geçiupr günler sen nasılsın ebru hocaya mı gidiyorsun gebelik takibi için canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür iyiyiz canım 1 aylık olacaz yarın yoğun geçiupr günler sen nasılsın ebru hocaya mı gidiyorsun gebelik takibi için canım
Tabii araştırmak bizim işimiz beybiisii asistan olurduk ta işte harcanıyoruz, çok çok çok sevndmmm canm bnm rabbim daha da iyi olmanızı nasip etsinEsime ciger filmi cekmisler hemen e nabizdan baktim
Google sordum ne demek diyee
Teknolojinim köpegiyiz resmen
Degerleri iyiye gidiyormus ama kalicak hafta sonu sanirim ,tedaviye devam demisler
Hadi bakalım bbgm rabbim utandırmasın inşallahdiğer adetimde gidicem canım daha vermediler birşey bu ay normal deneyin akışına bırakın dedi bakalım
İnşallah doğururum da artık anne olurumVee simgos tahta kuruldu
Maşallah zaman nasıl geçiyor biz iyiyiz çok şükür 10 haftalık olduk ebruya gidiyorum ben de mecbur.. önceden düşüklerim var ya güvenemem başkasınaÇok şükür iyiyiz canım 1 aylık olacaz yarın yoğun geçiupr günler sen nasılsın ebru hocaya mı gidiyorsun gebelik takibi için canım
Aa aaa neden deli mi ne belki dogurmıcm sanane git başka doktora yapmazsa kendine ne ebrudan ne kdr SaçmalamışKız bu isk daki Dr um ikili tarama için randevu vermedi bana. Çok sinirliyim. Olaya bakış açısı , down da olsa ne olacak ki ? Zaten doğuracaksın ben ikili taramaya karşıyım . Tamam da bıraksın da buna ben karar vereyim değil mi? Nasılsa iki hafta sonra ebruya gidecek işim diye ikili taramaya randevu bile vermedi bana
Yani sen ebruya mı güvenerek Dr oldun çok sinirlendi m yaAa aaa neden deli mi ne belki dogurmıcm sanane git başka doktora yapmazsa kendine ne ebrudan ne kdr Saçmalamış
Ayyyyyyy missssssss süpeeerrr çok sevndmmm az kaldı mutlu sonaaa Ayy çok heycanlıııKızlar geldim endometrium 10 olmuş çok şükür progestan için kan verdim riske atmayalım yine dedi eğer bi sorun çıkmazsa onda cuma 14.00da transfer
Yine mi bsey yemedn sen Bn bugn çok yedm bnde çok yemekten kusacamOhh yedim çok şükür kız açlıktan midem bulanıyordu uzanıyorum şimdi . Sen ne yemek yaptın
Bnde olsam bnde sinirlenirim çok degsk olmuş vallahi sen dinleme onu sakın dinlemezsin ama net Saçmalamış her doktorda Bi salaklık oluyoYani sen ebruya mı güvenerek Dr oldun çok sinirlendi m ya
Bende kızartma ve minik doğrayıp kavurup yoğurtladığımda daha çok seviyorum. Yemeğinide işte çyle böyle yerim, köftesini hiç denemedim amaKarnıbaharı bi kızartma olarak bir de köfte olarak seviyorum sulu yemeğini yiyemem mantı candır kenke ellerin dert görmesin kaynanam topluyor valla çay getirecekmiş şimdi hamileyim ya gözümün içine bakıyor oğlu baba olsun diye
Ne kırdın kız
Yemez olur muyum aşko sadece eve saat 3 gibi geldik çok yorgundum erken de uyanmıştım 18:30 a kadar uyumuşum o yüzden aç kaldım birazYine mi bsey yemedn sen Bn bugn çok yedm bnde çok yemekten kusacam
Kız ben onu dinler miyimm sen benim gözüme baksanaaa ebruyla hallederim ben onu. Ultrasonsa zaten ebruya o yüzden gidiyorum alacağı bir kan tahlili onu da ebru yapmazsa bile şunu şunu yaptır der gider sinana şunları yaptır derim her türlü sinana patlatırımBnde olsam bnde sinirlenirim çok degsk olmuş vallahi sen dinleme onu sakın dinlemezsin ama net Saçmalamış her doktorda Bi salaklık oluyo
Şuan beyliğim beylik de sonrasıyla ilgili durumumu kestiremiyorumBende kızartma ve minik doğrayıp kavurup yoğurtladığımda daha çok seviyorum. Yemeğinide işte çyle böyle yerim, köftesini hiç denemedim ama
Ohh kız sefaann olsun baksın 2 tane cillop gibi torun verecen onlara ye içç yatt
Anın tadını çıkar şimdi ilersini boşver kızYemez olur muyum aşko sadece eve saat 3 gibi geldik çok yorgundum erken de uyanmıştım 18:30 a kadar uyumuşum o yüzden aç kaldım biraz
Kız ben onu dinler miyimm sen benim gözüme baksanaaa ebruyla hallederim ben onu. Ultrasonsa zaten ebruya o yüzden gidiyorum alacağı bir kan tahlili onu da ebru yapmazsa bile şunu şunu yaptır der gider sinana şunları yaptır derim her türlü sinana patlatırım
Şuan beyliğim beylik de sonrasıyla ilgili durumumu kestiremiyorum
Değiştirirsen ilk ben mutlu olcam napim kenke kenkeler doğruları söylerAnın tadını çıkar şimdi ilersini boşver kız
Ya ama portakallı çikolata çok güzeldi bazen yanlışlıkla porti napıyon yazıp siliyorum
Ahahah yaa porti çok iyimişş
Bekliyorum valla pişman oldum kısa bişey istemiştim ben Dyrad yada matmazel gibi bişey istedim ama olmadılar. Beklemedimde
Oyyy canımın içi nasılsın şimdiTansiyonum yukseldi birazz sonraa dururmu hallos
Hastaneye gitti kalbimi görmeyee
Hersey yolundaa ekg iyiDeğiştirirsen ilk ben mutlu olcam napim kenke kenkeler doğruları söyler
Oyyy canımın içi nasılsın şimdi
Ohhhh binlerce şükürHersey yolundaa ekg iyi
Tahlillerim iyii
Cigerde cok az birseyler kalmiş
Buyuk oranla iyimisim
Bol bol sadaka ve horozzOhhhh binlerce şükür
Horoz kesin atlatınca kan akıtmak iyidir