- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.981
kızlar bizde proxed plus çok işe yaramış dün öğrendik eşimin kendine güveni geldi sonucu görünce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bizde proxed plus çok işe yaramış dün öğrendik eşimin kendine güveni geldi sonucu görünce
Çarpıntı bir süre devam ediyor canım. Sonra geçiyorBiraz agir atlatiyor kuzumm benimm
Bende de hafif agrilar ve biraz carpinti var
ayy inşallah kuzum ben hemen transfer kısmına geçmek istiyorum artıkAminn canım. Benim de uzun protokol olacak. Aksilik olmazsa sürecimiz birlikte ilerleyebilir
Zaman hızlı geçiyor, bir çırpıda gelecek o günlerayy inşallah kuzum ben hemen transfer kısmına geçmek istiyorum artık
ayyy inşallahhhhhh canım inşallahZaman hızlı geçiyor, bir çırpıda gelecek o günler
Yok bbgm geçmezler tbkide geçseler iğne başlatmazlardı gonal f mi verdileryaa canım bende sevindim walla rahim filminde birşey çıkar diye korkuyordum ama bazen geçmi kaldık acaba diyorum bazen nasibi olsa gelirdi diyorum...iğneleride neden sordum biliyormusun ramazan bayramına geliyor yumurta toplama es geçmezler inşallah..
Nasılsın çiçeğimGunaydinnnn
Ayyy hadi inşallah sizde birlikte güzel haber verirsiniz canımmm NureellaAminn canım. Benim de uzun protokol olacak. Aksilik olmazsa sürecimiz birlikte ilerleyebilir
Beyaz akinti cok olurdu 2 gebeligimde deHayırlı günler hanımlar gebe kalan annelere birşey sormak istiyorum
Gebelik belirtisi olarak vajinal akıntı olmazsa olmaz midir
Teom solumda arada sanci oluyor ,omzuma ve gogsume vuran ,normalmiÇarpıntı bir süre devam ediyor canım. Sonra geçiyor
Zaten ilk denemede olmayinca tup yapaydik keske
Bugune sukur canimm zoru atlattik sanirimNasılsın çiçeğim
inşallah bu ay olur canım benim dua edin bana aylardır deniyorum her seferinde olumsuz yoruldum artık anladım iğnenin etkisi olduğunu bilmem lazım o zamanCanımın içi
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun . İğnenin bu tip etkileri var. İçinde HCG olduğu için gebelikle ilgili tüm belirtileri yaşayabilirsin bunlar seni yanıltır vücudunu dinlememeni öneririm.
Çok şükür kuzum daha da iyi olacaksnz inşallah eşin nasılmış durumlar düzelmeye döner artık bundan sağmış olun canımTeom solumda arada sanci oluyor ,omzuma ve gogsume vuran ,normalmi
Dun aksam endiselendim birazz
Doktor ,ilac,vitamin masraflari
Bugune sukur canimm zoru atlattik sanirim
Safak
Sen nasilsin
Esime ciger filmi cekmisler hemen e nabizdan baktimÇok şükür kuzum daha da iyi olacaksnz inşallah eşin nasılmış durumlar düzelmeye döner artık bundan sağmış olun canım
diğer adetimde gidicem canım daha vermediler birşey bu ay normal deneyin akışına bırakın dedi bakalımYok bbgm geçmezler tbkide geçseler iğne başlatmazlardı gonal f mi verdiler
çok sevindim canım inşallah en kısa zamanda çıkar hastanedende gelir evineEsime ciger filmi cekmisler hemen e nabizdan baktim
Google sordum ne demek diyee
Teknolojinim köpegiyiz resmen
Degerleri iyiye gidiyormus ama kalicak hafta sonu sanirim ,tedaviye devam demisler
Kız bu isk daki Dr um ikili tarama için randevu vermedi bana. Çok sinirliyim. Olaya bakış açısı , down da olsa ne olacak ki ? Zaten doğuracaksın ben ikili taramaya karşıyım . Tamam da bıraksın da buna ben karar vereyim değil mi? Nasılsa iki hafta sonra ebruya gidecek işim diye ikili taramaya randevu bile vermedi banaUtancımdan gidemedim aslında başka doktora gideyim mi die de düşündm annem dedi saçmalama istersen
Aminn canım inşallah bebişim seninledir 2 gün sonra tekrar test yap bakalım silinmiş olacak mıgünaydın kızlarrrrrr.
bugün ignenin 8.günü sabah test yaptım silik çıktı daha iğnenin etkisi geçmemiş sanırım. Ama iğne etkisiyle de olsa çift çizgiyi görmek çok güzel bi duygu inşallah bir hafta sonra da çift çizgi görür böyle
Bayrama da gelse toplarlar canım tedaviyi bekletecek halleri yokayyy inşallah kuzum tek isteğim bu son bir ay bakalım belki kendşliğinden gelir minnoş aylardır gelmedi ama bakalım ilaçlarda eşime yaramış değerleri çok artmış kuzum yumurta toplama bayrama gelicek gibi ondan sordum bakalım ertelenmez inşlallah
Ellerine sağlıkP.Tesi zaten izinliyim canım işler vardı onları toplamam lazım.
Halloş nasılsınız canımGunaydinnnn
Bayılırımmmm ısmarlamayan?gel kız gel süt ısmarlardım sana
Canım cevabın için çok teşekkür ederim Rabbim o günleri nasip etsin sanırım bize de sezeryan yolları görünüyor sağlıkla doğsunlar sağlıklı olalım da artık önemsemiyorumKizlar yardımcı olmak amacıyla yazıyorum ben de tüp bebek annesiyim rabbim şükürler olsun ki evladimi bana nasip etti Suan da kollarımda bi arkadaş sormuş histereskopi sonra si normal doğum yapan var mı diye ben hamileligimde cok doktora gittim normal doğum yapmak icin fakat hepside tüp bebek olduğu icin riske atmayıp sezeryan dediler hiç de korkulcak bisey değil sezeryan.
Normalide rabbim nasip ederse tatmak isterim.
Hepinize hayırlı doğumlar rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayi nasip etsin
Normal canım. Kesin kalp krizi diyordum. Epey de sürdü. Sonra geçti. Ama yine de kötü olursan destek al sağlık kuruluşundanTeom solumda arada sanci oluyor ,omzuma ve gogsume vuran ,normalmi
Dun aksam endiselendim birazz
Doktor ,ilac,vitamin masraflari
Bugune sukur canimm zoru atlattik sanirim
Safak
Sen nasilsin