- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.961
canım haklı eşin ben de şahsen eşim bana boyrl bı fikirle gelse hayır derim o da aynen ameliyat kolay değil başka çaresi var inan ki aynı yoldan geçmiş biri olarak evet ideal kiloda değilim hala ama iyi ki diyorum ilk istediğim anda hamile kalmamışimOf kızlar esim kabul etmiyor ameliyati agliycm nerdeyseLaRisaCca @rengarenk44 RabiaGunes Fit mutlu anne
canım öğün atlama sakin bak insülin direnci olan biri bence ara öğünü ana öğünü mutlaka olmalı şok diyetelri kesinlikle yapma tavsiyem sabah güzel kahvaltını yap hatta ekmekte ye ama tam buğday olsun beyaz ekmeği çıkar hayatından menü konusunda her zmn yardmci olurum inan dengeli beslenme olursa aç kalmaya fırsat kalmıyor 2.5-3 saat arayla biseyler yiyorsun spora gidemiyorsan başlangıç için yürüyüş çok iyi bende günlük bı saat yürüyüşle başladım sonra evde egzersiz yaptım baya ve küçümsenmeyecek rakamlar verdim inan yapabilirsinBugun akşam yemek.yemedim ama suan çok acim sadece 1 saat önce 3 kasik pulbiberli yoğurt yedim ve 1 tane elma yedim canm yemekli şeyler istiyor yemiyim diye yataktayim suan çok zorlaniyorim ama alisirim degilmi yarından itibaren 40 dk yuruyusyapicamm
katılıyorum cnm nasip oldu mu oluyor ayıptır söylemesi bizim de ilişki de hep ben üstteydim kalktm hemen tuvalete banyoya gittim nasip olduBidr size ne dicem arkadasim cocuk dusunmuyorken esiyle yeni bebekleri var cunku. Iliski oluyo yanlislikla kaciyo sonra dusla tazyikli sularla bile yikiyo ve sinuc hamile. Sundan emin olun gercrkten ve gercekten olacagi varsa hic birsey mani olamaz gelecegi yoksa amuda kalksak nafile. Yeter ki Allah istesin yoktan var eder. Inanin rahat olun♥ Ben hamile kaldigim ay o kdr umutsuzdim ki yok dedim iliski bile ayaktaydi olmucakbu ayda gitti dogru duzgun degerlendiremedik vs agladim durdum. Siz tabii ki elinizden gelemi yapin bende denedim 40 gun meryem suresi, preseed jel , sogan kuru , maydanoz buhari vs vs. Kullanmadigim sey yok dusunun hepside tooplam 4-5 ay ne varsa denedimama
O kadar eminim ki dualar iste onlar mucize Allah kabul
Etti ins tum ama tum
Isteyenlere nasip olsun gonulden istiyorum bunu
Kuru kayısı ara öğün olarak yiyebilirsin ölçülü elbette cnm yanında mümkünse yeşil çay iç metabolizmaya yağ yakımına çok iyi geliyor yeşilçay istersen metabolizma hızlandırıcı çay tarifi verebilirimDogru diyosun dunbelkide bir ilki basardim ve aç uyudum evet çok zorlandım hatta sinirlendim ama uyudum sekerden kastin suan çayı sekrsiz iciyorum velev kahveyide ama kuru kayisi yesem ara ogün olarak olurmu ekmek te hic yemesem
Canım bi arkadaşım gebelikte 14 kilo aldı doktor doğuma kadar biraz kilo vermen lazım dedi. Kız makarna pirinç ekmek hamur işi yemedi. Onun dışında sebze et çorba tüketti kilo verdi hamile olmasına rağmen. Bir de sabah aç karnına 1 tane yeşil elma yedi. Ama diğer öğünlerde meyve yemedi. Meyve çok şekerli sabah tüketti . Çok faydasını gördü. Hemde aç kalmadı. Vücut aç kaldıkça daha çok yeme istegi uyandırır. Ben de 1 hafta da 3 kilo verdim hergün 1,5 saat yürüdüm herşeyi yedim tatlı börek ne bulursam sadece hayatımdan meyve suyunu çıkardım. Çünkü bana kilo aldıran oydu. Hem kilo verdim geride almadım. Asıl hayatında sana kilo aldıran neyse onu bırak. Ben normalde de gazlı içeceklerin hiç birini tüketmiyorumDogru diyosun dunbelkide bir ilki basardim ve aç uyudum evet çok zorlandım hatta sinirlendim ama uyudum sekerden kastin suan çayı sekrsiz iciyorum velev kahveyide ama kuru kayisi yesem ara ogün olarak olurmu ekmek te hic yemesem
1.65 boyum canm evet çok fazla akşam en geç 19.00 da yemek işi bitiyor ben tatlı drlisiyim aksama kadar sadece çikolata tatli vs yesem hayır demem bunlari çıkarıyorum hayatimdan gazlı icecek zaten aramiyorum icmiyorumda bende bugün basliyacagim yuruyuse anca 40dk yuruyebilirim hergün duzenli yurusem insalalh olur ya 3 ogün yapmak istiyorum 2 ana 1 ara ogünBoyun kaç bilmiyorum ama dediğin kilo biraz fazla. O yüzden sen ana öğünlerini düzenli saatlerde yersen çok ara öğüne ihtiyaç kalmaz . Akşam 7-8den sonra da su ve yeşil çay tüket şekersiz. Ama diğer bitki çaylarını da tüketip vücuduna zarar verme ya sadece 2-3 bardak en fazla yeşil çay iç ya da 1 bardak sabah ya da ikindin ara öğün olarak olabilir yeşil kahve iç
Alirim tarifini canm benim evet dün aç uyudum ama zararli yemekler vardi ondan yemedim kuru kayisida tatli ihtiyacim oldugunda dayanammiyorim avutuyorum kendimi onunla yeşil cay bu biberiye funda yesilcay olandan var olurmu destek olursan çok sevinirimcanım haklı eşin ben de şahsen eşim bana boyrl bı fikirle gelse hayır derim o da aynen ameliyat kolay değil başka çaresi var inan ki aynı yoldan geçmiş biri olarak evet ideal kiloda değilim hala ama iyi ki diyorum ilk istediğim anda hamile kalmamışim
canım öğün atlama sakin bak insülin direnci olan biri bence ara öğünü ana öğünü mutlaka olmalı şok diyetelri kesinlikle yapma tavsiyem sabah güzel kahvaltını yap hatta ekmekte ye ama tam buğday olsun beyaz ekmeği çıkar hayatından menü konusunda her zmn yardmci olurum inan dengeli beslenme olursa aç kalmaya fırsat kalmıyor 2.5-3 saat arayla biseyler yiyorsun spora gidemiyorsan başlangıç için yürüyüş çok iyi bende günlük bı saat yürüyüşle başladım sonra evde egzersiz yaptım baya ve küçümsenmeyecek rakamlar verdim inan yapabilirsin
katılıyorum cnm nasip oldu mu oluyor ayıptır söylemesi bizim de ilişki de hep ben üstteydim kalktm hemen tuvalete banyoya gittim nasip oldu
Kuru kayısı ara öğün olarak yiyebilirsin ölçülü elbette cnm yanında mümkünse yeşil çay iç metabolizmaya yağ yakımına çok iyi geliyor yeşilçay istersen metabolizma hızlandırıcı çay tarifi verebilirim
Çok şükür canim.bakalim dün bir adim atip basladim gerisi gelir insalalh sabah 700 grm eksi ile uyandimYani şeker derken mesela pilav makarna da şeker belki hayatından bir anda çıkmaz ama makarna canın isterse yanında yemek yemeden ye. Kayısı hurma ceviz badem gibi şeyler ağzına atabilirisn. Ama yanında su bulundur bol su iç. Hatta yemeklerden önce 1 bardak su içmek tokluk hissi yaratır diye duymuştum. Bunları deneyerek vücudunu tanıyabilirsin ameliyat olmak en kolayı ya sonrası o çok daha zor bence zoru şimdi basarbugün cuma sela ezan arası edilen dualar kabul olurmus dua etmek namaz kılmak en güzel psikolojik rahatlık rabbim her zaman yanımızda
Tamam işte senin sıkıntın tatlı benim de meyve duyuydu bana 20 kilo aldırdı. Hayatımdan onu çıkardım 20 kilom uçtu gitti. Ben ne bulursam yedim onun dışında. Ama hergün hızlı yürü. Düzenli hiç bırakma . Tatlı tüketme meyve sabah 1 tane illa yemek istersen . Onun dışında tüketme1.65 boyum canm evet çok fazla akşam en geç 19.00 da yemek işi bitiyor ben tatlı drlisiyim aksama kadar sadece çikolata tatli vs yesem hayır demem bunlari çıkarıyorum hayatimdan gazlı icecek zaten aramiyorum icmiyorumda bende bugün basliyacagim yuruyuse anca 40dk yuruyebilirim hergün duzenli yurusem insalalh olur ya 3 ogün yapmak istiyorum 2 ana 1 ara ogün
Tamam canm bugünden baalayacagim yuruyuse hem yürüyüş insulin direncini kiriyormus yumurtlamayi hizlandiriyorumus dogrumuTamam işte senin sıkıntın tatlı benim de meyve duyuydu bana 20 kilo aldırdı. Hayatımdan onu çıkardım 20 kilom uçtu gitti. Ben ne bulursam yedim onun dışında. Ama hergün hızlı yürü. Düzenli hiç bırakma . Tatlı tüketme meyve sabah 1 tane illa yemek istersen . Onun dışında tüketme
Evet canım yürüyüş en güzel spor. Hormonlarını dengeler stresi azaltırTamam canm bugünden baalayacagim yuruyuse hem yürüyüş insulin direncini kiriyormus yumurtlamayi hizlandiriyorumus dogrumu
sinemaki olanlar var ona dikkate t sadece bağırsak tembelligi yaoior o onun dışında ben 5 li karışım olanlardan içiyordum genelde sade yeşil çay tabi bence aşırı kacmadigin sürece sıkıntı olmaz Max. 3 kupa icebilrisnAlirim tarifini canm benim evet dün aç uyudum ama zararli yemekler vardi ondan yemedim kuru kayisida tatli ihtiyacim oldugunda dayanammiyorim avutuyorum kendimi onunla yeşil cay bu biberiye funda yesilcay olandan var olurmu destek olursan çok sevinirim
Günaydın cnm şifa olsun insAllah bende kahvaltı yapıyorum sonra kimlik değişimi yaoicazGünaydın kızlarBugun sogan kurunun 3. Gunu ve yanında testere dıslı aslan pencesi içiyorum sizler neler yapıyrsnz bakalım
Doğru cnm insülin direncini kırmaya birebir yürüyüş ben kilo vermeme rağmen başlarda hiç oynamamisti sonra yürüyüşe başladım duzeldiTamam canm bugünden baalayacagim yuruyuse hem yürüyüş insulin direncini kiriyormus yumurtlamayi hizlandiriyorumus dogrumu
Inşallah benimkide duzelir artık hamile kalamk istiyorumDoğru cnm insülin direncini kırmaya birebir yürüyüş ben kilo vermeme rağmen başlarda hiç oynamamisti sonra yürüyüşe başladım duzeldi
Bendeki sallama çay değil kuzum oy olarak var sinemaki yok ondasinemaki olanlar var ona dikkate t sadece bağırsak tembelligi yaoior o onun dışında ben 5 li karışım olanlardan içiyordum genelde sade yeşil çay tabi bence aşırı kacmadigin sürece sıkıntı olmaz Max. 3 kupa icebilrisn
Günaydın cnm şifa olsun insAllah bende kahvaltı yapıyorum sonra kimlik değişimi yaoicaz
Insalalh artık bebegim olsun istiyorumEvet canım yürüyüş en güzel spor. Hormonlarını dengeler stresi azaltır
İnşallah canım. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsinInsalalh artık bebegim olsun istiyorum
Ay seni hiç unutmicam :))))) bak şimdi sabah sabah aklıma geldi o sesinbeni biliyorsun bu konuda
Günaydın kuzumm. Ne yapalım biz de işte herkesin derdi bir varGünaydın kızlarBugun sogan kurunun 3. Gunu ve yanında testere dıslı aslan pencesi içiyorum sizler neler yapıyrsnz bakalım
Canım birden kabul i etmesi zor tabi biraz zaman vermelisin o da senin için endişeleniyodur berabeer bi doktor görüsmesine gidin ikinizinde içi rahat olursa o zaman ikna olur belkiOf kızlar esim kabul etmiyor ameliyati agliycm nerdeyseLaRisaCca @rengarenk44 RabiaGunes Fit mutlu anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?