- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.781
edaecoo duyguş valla ben bugün kesin dr a gidersin sanıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yediklerimizden ve stresten çok etkilenen bi hormonmuş o bana önceden gittiğim doktor öyle demişti hatta ölçtürmedn önce göğüse bi temas falan bile istemiyorlar cinsel uyarılma istemiyolar ondan bile etkilemiyormuşAy kız bal akıyor bal Allahım duysun sesesini şu mübarek günde
Bendede yok kuzum prolaktin ama değişken çıkıyordu hep belkide etkilenebilir.
Ne biliyim tüm sevdiğim şeyler bunlardı nar ve İncir bayılırım Bayadır yemiyorum ama canımAhah hadi keyfiniz bol olsun eniştemiz kişisiyle
Abovv kız napmışsın resmen harakiri
gitmedm bbgm vallahi iş öyle yogun ki bugn buraya bile bakamadım çok haftaya giderm belkim şeytan dürtmedi degl çok heycanlandım sennkileri öyle görünceee ama bnm doktor bu kdr net çeker mi dersn siyah beyazdaa biliyorsun biraz özürlü gibi çekiyoredaecoo duyguş valla ben bugün kesin dr a gidersin sanıyordum
b.. bulsak onu yicez vallahi bu yoldaBende var canım bende kendim yükselttim ama soğan suyu incir nar hepsini çok kullandım bunlar arttırırmış ne biliyim ben prolaktini
evet banada prof sölemişti bbgmCanım yediklerimizden ve stresten çok etkilenen bi hormonmuş o bana önceden gittiğim doktor öyle demişti hatta ölçtürmedn önce göğüse bi temas falan bile istemiyorlar cinsel uyarılma istemiyolar ondan bile etkilemiyormuş
Aynen öyle canım olcağına varıyor herşey inşallah seninde güzel haberlerini alırızTakma kafaya canım olacağı varsa olacak zaten öyle düşün bende üzülmüştüm ama yapacak birşey olmadı. Pazartesi inş
Kocam beyde geldi kaçtım ben LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Aynen canım sanırım bi o kaldıb.. bulsak onu yicez vallahi bu yolda
Hahaha ne yesek zarar anasını satimNe biliyim tüm sevdiğim şeyler bunlardı nar ve İncir bayılırım Bayadır yemiyorum ama canım
Ahhaha kız onu fotoğraf kursuna yazdırcam ben. Bi de isk daki Dr dediki bi daha ay sonuna kadar gelmegitmedm bbgm vallahi iş öyle yogun ki bugn buraya bile bakamadım çok haftaya giderm belkim şeytan dürtmedi degl çok heycanlandım sennkileri öyle görünceee ama bnm doktor bu kdr net çeker mi dersn siyah beyazdaa biliyorsun biraz özürlü gibi çekiyor
Vallahi doğrub.. bulsak onu yicez vallahi bu yolda
kuzu banada dedi işte bn ondn bugn gitmeye utandım bana kalsa her hafta giderim bni bence haftaya da kabul etmez belki ben erdeme giderm bu ay biliyorsun sorunluyumHahaha ne yesek zarar anasını satim
Ahhaha kız onu fotoğraf kursuna yazdırcam ben. Bi de isk daki Dr dediki bi daha ay sonuna kadar gelme
Vallahi doğru
Canikom Allah'tan 23 ünde ebruyla randevum var yoksa hayatta dayanamamkuzu banada dedi işte bn ondn bugn gitmeye utandım bana kalsa her hafta giderim bni bence haftaya da kabul etmez belki ben erdeme giderm bu ay biliyorsun sorunluyum
ayyy oradaaa daha büyümüş olurlarrrr bnde o zmnlarda gderm işte bbgmmmCanikom Allah'tan 23 ünde ebruyla randevum var yoksa hayatta dayanamam
Yoksa cinsiyeti öğrenemem ay sonuna kadar ölürüm meraktanayyy oradaaa daha büyümüş olurlarrrr bnde o zmnlarda gderm işte bbgmmm
lariimm en son C Capanin Gururu Teyom teocumun guzel baslangicinin haberini okuyodum yakaladin beni . Sen giittinmi bugun kontrole. C Capanin Gururu Teyom canim baslangicin icin cok sevindim. Insallah bebeklerine kavusacaksin sende bu tedavinde. H halleycik canim nasil oldunuz gecmis olsun. Daha iyi olacaksiniz insallah beslenmenize cok dikkat edin caniniz istemesede.
Seni online görünce kontrol vardı diye bugün yazayım dedim. Gittik teyzoşumuz maşallah kımıl kımılız artık Dr ümüz çok beğendi 9+5 iz ama 10+2 gördü bizi doktorum uz maşallah herşey yolunda. Senin bebikon napıyo kontrollerin nasıl? Çok yormuyorsun kendini değil milariimm en son C Capanin Gururu Teyom teocumun guzel baslangicinin haberini okuyodum yakaladin beni . Sen giittinmi bugun kontrole. C Capanin Gururu Teyom canim baslangicin icin cok sevindim. Insallah bebeklerine kavusacaksin sende bu tedavinde. H halleycik canim nasil oldunuz gecmis olsun. Daha iyi olacaksiniz insallah beslenmenize cok dikkat edin caniniz istemesede.
Zaten sanırım 2 gündür başınızı yedim rahatlatırım tabi yarın 12 de randevu bakalımrahatlat ama tek başına rahatlamazsın di mi