- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.741
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah cero cuğumGördüm gördüm görmez miyim çok güzeller maşallah kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah cero cuğumGördüm gördüm görmez miyim çok güzeller maşallah kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
Çok iyi doktorlar var hepsi referanslı aslında ama insan şaşırıp kaliyo. Bu işler zormuş. Doğru doktoru bulmak lazım. Bazıları yaparız tüp bebeği tutarsa tutar tutmazsa hadi güle güle diyo. Bı araştıralım, bidaha deneyelim bu sefer şöyle yapalim ,böyle müdahale edelim diyeni bulmak zor. Parasını toparlamak bile ne kadar zor bu işlemlerin orasını düşünen yok.Canim Ankara'da başkent üniversitesi Hulusi Zeyneloglu var. İnstdan da bakabilirsin harika bi doktordur. Ankarada olsam ona giderdim direk, Ankara'da yaşadım bi cok kisi memnun canim
Canım biz o doktoru koskoca Hatay'da bulamadık ama Adana'da bulduk çok şükürÇok iyi doktorlar var hepsi referanslı aslında ama insan şaşırıp kaliyo. Bu işler zormuş. Doğru doktoru bulmak lazım. Bazıları yaparız tüp bebeği tutarsa tutar tutmazsa hadi güle güle diyo. Bı araştıralım, bidaha deneyelim bu sefer şöyle yapalim ,böyle müdahale edelim diyeni bulmak zor. Parasını toparlamak bile ne kadar zor bu işlemlerin orasını düşünen yok.
İnşallah canımHepimiz sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah cero cuğum
Teşekkür ederimDemir eksikligi olabilir cunku bahsettigin sorun bendede vardi. demir ilaci kullandm ve duzeldi. Kan testi yaptirmani tavsiye ederim.
Siz de mi Bülent hocaya başlıyorsunuz?Sıkı takipte olman çok iyi canım benim. Doktorun demekki özen gösteren biri Bülent hıca gebelikte de takip ediyor mu kız?
Aaaa gerçekten mi cnm o zaman hemen okut kendini canim inşallah geçer bn okuttum şükür iyiyimIyi çok şükür canım ben evlendigimden beri ruyamda sicrayarak uyaniyordum. Cevşen taktigimdan beri çok şükür korkmuyorum öyle. Ama arada bir aniden düşme hissim oluyor. Geçen gün bi arkadaşla konuştum o dedi bana senin okunman lazım diye
Ya eşim Bülent hocanın sekreteri ile knstu muayene ücreti 750 demiş siz kaça gidiyrsnzSiz de mi Bülent hocaya başlıyorsunuz?
Aynı 750₺Ya eşim Bülent hocanın sekreteri ile knstu muayene ücreti 750 demiş siz kaça gidiyrsnz
Artık Coco da Bülent hocada pzrts gidecek seçoSiz de mi Bülent hocaya başlıyorsunuz?
Adana'da uzak be canım nasipten öte yol yok derler kuzum. Sizin için vesile olacak kişi demekki ordaymis. bizede Allah doğru yeri göstersin inşallah.Canım biz o doktoru koskoca Hatay'da bulamadık ama Adana'da bulduk çok şükür
Yenimi yükseldi cnm sanki 600du en sonAynı 750₺
650₺ idi Ocak ayında 750 oldu.Yenimi yükseldi cnm sanki 600du en son
Aynen öyle canım benim ama bak Teo da Elazığ'dan geliyor arabayla 4.5 saat çok uzun değil aslındaAdana'da uzak be canım nasipten öte yol yok derler kuzum. Sizin için vesile olacak kişi demekki ordaymis. bizede Allah doğru yeri göstersin inşallah.
Woowww kuzum valla zor ya. Ama hakkınız var bu yolda çekilen çile kutsaldır.650₺ idi Ocak ayında 750 oldu.
Aynen öyle canım benim ama bak Teo da Elazığ'dan geliyor arabayla 4.5 saat çok uzun değil aslında
evet ben 600e gitmiştim canımYenimi yükseldi cnm sanki 600du en son
Himm anladım sağol cnm650₺ idi Ocak ayında 750 oldu.
Aynen öyle canım benim ama bak Teo da Elazığ'dan geliyor arabayla 4.5 saat çok uzun değil aslında
Çok şükür ben 1 saat mesafedeyim bana zor olmadı ama İstanbul'da da olsa giderdimWoowww kuzum valla zor ya. Ama hakkınız var bu yolda çekilen çile kutsaldır.
Esimede bı arkdsi Bülent hocayı demiş tam teşhis koyuyor demiş işte gidin bnm hanimim şimdi 2 hamile demiş oda adamda varikosel ameliyatı demiş ama o tüp bebek yaptırms tutmuş bakalım ben biraz kendimi toplayayim anca ondan sonra gidecgmevet ben 600e gitmiştim canım
Burada Hacettepenin bı doktoruna gitmiştim prof. oda 600 TL aldı muayeneye. Ama tüp bebekciler on görüşmeden para almadı.evet ben 600e gitmiştim canım
Kuzu zaten orda tüp masrafları daha yüksek olduğundan ön görüşmede ücret almıyorlar ama devamı pahalı oluyorBurada Hacettepenin bı doktoruna gitmiştim prof. oda 600 TL aldı muayeneye. Ama tüp bebekciler on görüşmeden para almadı.