Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım tabiki geleceksin. hiç o olumsuz tecrübelerini hatırlatma kendine. bende umudumu kesmiştim. her ay ya kimyasalla sonuçlanıyordu yada düşük . çok şukur vakti bu zamanmış . sağ salim kucagımıza alıp büyütmak nasip olacacak inşallah. iyi düşün iyi olacağına inan.
İnanıyorum canım artık herşey çok güzel olacak 😍
Kuzum daha iyimm mide bulantim azaldi biraz
🥰
Oh çok sevindim kuzum birkaç güne taş gibi olacaksınız 🤗
hahaha yaa çatlak ne güldüm😂kv de yiyeceğimm tabi ki 😂bugün arıyor beni akşam dişçii randevum var:KK43: yemek alsaydın yanına dişçiye gitmeden yerdin diyor düşünceli ponçiğim :KK70:
Anam ne güzel kadın kız kaynanan 🥰 ben de akşam kaynanama gidiyorum 😁 tava yap dedim tamam dedi 😁
Ay kenkee bende sizi özledimm yaa neler yapıyorsunuzz bende durumlar hala aynıı hala bekliyorum :işsiz:
Adet olmadım mı daha kenke 😱
İyiki varsınız canım ya❤️ valla aklıma takılınca birilerine danışmak konuşmak iyi geliyor 🙏
Sen de iyiki varsın burada birbirimizden güç almamız harika bir his 💛
kaçıncı haftada belli olur :spor:
12. 🤗
az bşeyy yasak olan şeyyy cipsten gömdüm arkadaşlar ynmda yiyorduuu mis gibi koktuuu :oops: :oops:
Afiyet olsun canım 💛 az az yemekten bişey omasss

çok şükür canım daha iyi olmanıza sevindim. bol bol uyuyup dinlenin ve muhakkak iyi beslenin. hatta mümkünse kelle paça çorbası bol sarımsaklı yiyin. vucut direncini artırıyor. bu dönemde yemek zor hiç bişey istemiyor insanın canı ama yemedende toparlıyamıyosun. birde bol su için canım.
Elimden gelen gayreti gosteriyorumm canimm🥰
C vitaminu meyve corba bolcaa🥰

Anam ne güzel kadın kız kaynanan 🥰 ben de akşam kaynanama gidiyorum 😁 tava yap dedim tamam dedi 😁

12. 🤗

Yok valla larim olmadıı yaaa. Takibime göre 23ü çok kasık ağrısı yaşadım 25inden sonra göğüs ağrım devam ediyor hala. Şimdide o günleri yumurtlama varsayarak bekliyorum bakalım😂😂😂

Anam ne güzel kadın kız kaynanan ben de akşam kaynanama gidiyorum tava yap dedim tamam dedi 😁

12. 🤗

Valla öyledir bitanedir o bal gibidir🥰 ben gibi seven de yoktur heralde 😁 ooohhh afiyetler olsun sana ve cücüklerine şifa olsun onlara sana bol bol vitamin olsun yediklerin canım benimmm🥰🥰🥰

Yok valla larim olmadıı yaaa. Takibime göre 23ü çok kasık ağrısı yaşadım 25inden sonra göğüs ağrım devam ediyor hala. Şimdide o günleri yumurtlama varsayarak bekliyorum bakalım😂😂😂
😁 Bat ne zaman kuzu hadi inşallah bu defa adet gelmez müjde gelir
Valla öyledir bitanedir o bal gibidir🥰 ben gibi seven de yoktur heralde 😁 ooohhh afiyetler olsun sana ve cücüklerine şifa olsun onlara sana bol bol vitamin olsun yediklerin canım benimmm🥰🥰🥰
Aman maşallah size dilini ısır 😁Amin canım çok teşekkür ederim 🥰

Hanimlar 1 temmuzda histeroskopi ile septum ameliyati olmustum. Ameliyat sirasinda kuşgozu kadar bir delinme oldu ama dikis dahi atilmasi gerekmeyecek kadar minikti ve zaten hicbir sıkıntı da olmadan iyileserek sureci atlattim suan tup bebek ile hamileyim. Merak ettigim su ki ameliyatimi yapan dr dogumunu sezaryan yapmalisin dedi, normal dogumda israrci gorunce beni, rahmin patlar dedi. Acaba histeroskopi olup normal dogum yapan var mi? Tecrubelerinizi merak ediyorum
Lütfen doktorunuzu dinleyin..sağlıklı bir doğum olsun ne olursa olsun .

😁 Bat ne zaman kuzu hadi inşallah bu defa adet gelmez müjde gelir

Aman maşallah size dilini ısır 😁Amin canım çok teşekkür ederim 🥰
Beklentim 22si falandu ama pko olduğuma düzensizliğe şaşırmıyorum kenkee😂
Ya göğüs ucu ağrısı olmasa tarlusal alıcam ama ağrı olunca diyorum gelicek demekki yani kendisi gelsin bari😂

12. 🤗

şey birazcık az bseyden çıktı :oops: :KK48: :KK48: melinda- melinda- o orta boy paketlerdn yedm sanırsam uzun bi süre yemem :oops:

Merhaba, siz neden histeroskopi olmuştunuz rahim genşletme dediğiniz nedir ?

Merhaba, neden histeroskopi yapacaklardı size sorun neydi ?

H halleycik günlerdir atlaya zıplaya okuyorum sayfayı anca gördüm, çok geçmişolsun bir an önce biter gider inşallah 💕💕
Rahimim hafif y şeklinde idi. Tutunmaya engel olabilir diye düzeltme yapıldı

X