- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.821
İnanıyorum canım artık herşey çok güzel olacakcanım tabiki geleceksin. hiç o olumsuz tecrübelerini hatırlatma kendine. bende umudumu kesmiştim. her ay ya kimyasalla sonuçlanıyordu yada düşük . çok şukur vakti bu zamanmış . sağ salim kucagımıza alıp büyütmak nasip olacacak inşallah. iyi düşün iyi olacağına inan.
Oh çok sevindim kuzum birkaç güne taş gibi olacaksınızKuzum daha iyimm mide bulantim azaldi biraz
Anam ne güzel kadın kız kaynanan ben de akşam kaynanama gidiyorum tava yap dedim tamam dedihahaha yaa çatlak ne güldümkv de yiyeceğimm tabi ki bugün arıyor beni akşam dişçii randevum var yemek alsaydın yanına dişçiye gitmeden yerdin diyor düşünceli ponçiğim
Adet olmadım mı daha kenkeAy kenkee bende sizi özledimm yaa neler yapıyorsunuzz bende durumlar hala aynıı hala bekliyorum
Sen de iyiki varsın burada birbirimizden güç almamız harika bir hisİyiki varsınız canım ya valla aklıma takılınca birilerine danışmak konuşmak iyi geliyor
12.kaçıncı haftada belli olur
Afiyet olsun canım az az yemekten bişey omasssaz bşeyy yasak olan şeyyy cipsten gömdüm arkadaşlar ynmda yiyorduuu mis gibi koktuuu