- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.941
Gebelik için iyice baktim bugun 1 bucuk sene olmamasi gerekiyormuş of of kapsam bilmiyorumCanım zor bir karar riskli ameliyat süreci ve sonrası bir bekleme zamanın olcak gebeliği erteliceksin. Acaba sıkı bir spor ve diyetle bir şeyler mi yapmaya çalışsan hem gebelik süresini de ertelememis olursun. Eğer çalışmiyorsan yürüyüş yap bol bol gerekirse spor salonuna git yapabilirsin.
Alışkanlıklardan vazgeçmemiz 21 gün sürermiş acaba denesen mi vücudun alışır belki ekmk ve şekeri kessen şimdilik aynı zamanda bol yürüyüş ve bol su içsen olur canım yüzde 10 unu versen gebelik şansı çok artiyormus bu arada bende manisaliyimGebelik için iyice baktim bugun 1 bucuk sene olmamasi gerekiyormuş of of kapsam bilmiyorum
Canım umut vermek istemiyorum ama bende de böyle olmuştu inşallah hamilesindirHayirlisi inşallah oyledir kuzum ama dün yani 2 3 kere başına geldi baya agirdi mutfakta duraksadim tuttum kasiklarimi boyle acı verici agriydi aniden kalkaralkmaz oldu ama goguslerimin uclari çok aciyor bide kasiniyor seninde kasiniyormuydu bide sen ne zaman test yaptı n
Canım birkaç gün daha bekle hemen umutsuzluğa kapılmaKızlar çatlatma iğnesinin 13.günü bugün. Başka bir konuda erken gebelik testinde çıkar dediler diye erken gebelik aldım ama sonuç negatif çok üzgünüm şu ankan vermeme gerek var mı değişmez dimi?
İnsalalh kuzum peki kasinma varmiydi göğüslerinde uclari aciyomuydu dokununca biryere deginceCanım umut vermek istemiyorum ama bende de böyle olmuştu inşallah hamilesindir
Bugun akşam yemek.yemedim ama suan çok acim sadece 1 saat önce 3 kasik pulbiberli yoğurt yedim ve 1 tane elma yedim canm yemekli şeyler istiyor yemiyim diye yataktayim suan çok zorlaniyorim ama alisirim degilmi yarından itibaren 40 dk yuruyusyapicammAlışkanlıklardan vazgeçmemiz 21 gün sürermiş acaba denesen mi vücudun alışır belki ekmk ve şekeri kessen şimdilik aynı zamanda bol yürüyüş ve bol su içsen olur canım yüzde 10 unu versen gebelik şansı çok artiyormus bu arada bende manisaliyim
Kaşınmıyodu canım değince çok acıyodu dokunamıyordumĆ
İnsalalh kuzum peki kasinma varmiydi göğüslerinde uclari aciyomuydu dokununca biryere degince
Canım sana uygun mu bilmiyorum ama şu bir incir yedi zeytin olayını duydun mu?onu bi araştırır mısın?ben onu sağlık için yapmıştım,10 günde 3 kilo gitmişti amacım zayıflamak olmadığı halde...Bugun akşam yemek.yemedim ama suan çok acim sadece 1 saat önce 3 kasik pulbiberli yoğurt yedim ve 1 tane elma yedim canm yemekli şeyler istiyor yemiyim diye yataktayim suan çok zorlaniyorim ama alisirim degilmi yarından itibaren 40 dk yuruyusyapicamm
Tamamen akışına bırakmak en guzeli yapabilirsen ne mutlu sana canımKızlar bu sefer öncesinde hiç test yapmayacağım. Hatta belirti peşinde de koşmayacağım. Tamamen akışına bıraktım. Zaten dersle meşgulüm. 14 günde epeyce iş hallederim inşallah
Canım bu hayatta kimler nelere alışmadi öyle düşün. Buna tabi ki alışırsın. Sen ekmek ve şekeri hayatından çıkartarak başla porsiyonlari yavaş yavaş azalt tempolu yürüyüşler yap gerekirse evde egzersiz yap evvelallah olur. Sen kendine inan. Düşünsene mide ameliyatı olsan sivi ile beslencen bunu şimdi de yapabilirsin.Bugun akşam yemek.yemedim ama suan çok acim sadece 1 saat önce 3 kasik pulbiberli yoğurt yedim ve 1 tane elma yedim canm yemekli şeyler istiyor yemiyim diye yataktayim suan çok zorlaniyorim ama alisirim degilmi yarından itibaren 40 dk yuruyusyapicamm
Canım meşgalen var, iyice yoğunlaş. Ben de hiç olmayacağını düşünüyodum. %5 -10 diyorlardı ilk aşılama için. Diğer aşılamalarda ihtimaller gitgide yükseliyor demişlerdi. Eltim de doğum yapmıştı üstüne.. moralim de kötüydü. İhtimalleri bırakmıştım. Sanırım o zaman oldu.. bırakınca oluyor sanırım..Kızlar bu sefer öncesinde hiç test yapmayacağım. Hatta belirti peşinde de koşmayacağım. Tamamen akışına bıraktım. Zaten dersle meşgulüm. 14 günde epeyce iş hallederim inşallah
Kızlar bu sefer öncesinde hiç test yapmayacağım. Hatta belirti peşinde de koşmayacağım. Tamamen akışına bıraktım. Zaten dersle meşgulüm. 14 günde epeyce iş hallederim inşallah
Canım meşgalen var, iyice yoğunlaş. Ben de hiç olmayacağını düşünüyodum. %5 -10 diyorlardı ilk aşılama için. Diğer aşılamalarda ihtimaller gitgide yükseliyor demişlerdi. Eltim de doğum yapmıştı üstüne.. moralim de kötüydü. İhtimalleri bırakmıştım. Sanırım o zaman oldu.. bırakınca oluyor sanırım..
Dogru diyosun dunbelkide bir ilki basardim ve aç uyudum evet çok zorlandım hatta sinirlendim ama uyudum sekerden kastin suan çayı sekrsiz iciyorum velev kahveyide ama kuru kayisi yesem ara ogün olarak olurmu ekmek te hic yemesemCanım bu hayatta kimler nelere alışmadi öyle düşün. Buna tabi ki alışırsın. Sen ekmek ve şekeri hayatından çıkartarak başla porsiyonlari yavaş yavaş azalt tempolu yürüyüşler yap gerekirse evde egzersiz yap evvelallah olur. Sen kendine inan. Düşünsene mide ameliyatı olsan sivi ile beslencen bunu şimdi de yapabilirsin.
Yani şeker derken mesela pilav makarna da şeker belki hayatından bir anda çıkmaz ama makarna canın isterse yanında yemek yemeden ye. Kayısı hurma ceviz badem gibi şeyler ağzına atabilirisn. Ama yanında su bulundur bol su iç. Hatta yemeklerden önce 1 bardak su içmek tokluk hissi yaratır diye duymuştum. Bunları deneyerek vücudunu tanıyabilirsin ameliyat olmak en kolayı ya sonrası o çok daha zor bence zoru şimdi basarDogru diyosun dunbelkide bir ilki basardim ve aç uyudum evet çok zorlandım hatta sinirlendim ama uyudum sekerden kastin suan çayı sekrsiz iciyorum velev kahveyide ama kuru kayisi yesem ara ogün olarak olurmu ekmek te hic yemesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?