Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik için iyice baktim bugun 1 bucuk sene olmamasi gerekiyormuş of of kapsam bilmiyorum

Gebelik için iyice baktim bugun 1 bucuk sene olmamasi gerekiyormuş of of kapsam bilmiyorum
Alışkanlıklardan vazgeçmemiz 21 gün sürermiş acaba denesen mi vücudun alışır belki ekmk ve şekeri kessen şimdilik aynı zamanda bol yürüyüş ve bol su içsen olur canım yüzde 10 unu versen gebelik şansı çok artiyormus bu arada bende manisaliyim

Canım umut vermek istemiyorum ama bende de böyle olmuştu inşallah hamilesindir

Canım birkaç gün daha bekle hemen umutsuzluğa kapılma

Bugun akşam yemek.yemedim ama suan çok acim sadece 1 saat önce 3 kasik pulbiberli yoğurt yedim ve 1 tane elma yedim canm yemekli şeyler istiyor yemiyim diye yataktayim suan çok zorlaniyorim ama alisirim degilmi yarından itibaren 40 dk yuruyusyapicamm

Canım sana uygun mu bilmiyorum ama şu bir incir yedi zeytin olayını duydun mu?onu bi araştırır mısın?ben onu sağlık için yapmıştım,10 günde 3 kilo gitmişti amacım zayıflamak olmadığı halde...

Kızlar bu sefer öncesinde hiç test yapmayacağım. Hatta belirti peşinde de koşmayacağım. Tamamen akışına bıraktım. Zaten dersle meşgulüm. 14 günde epeyce iş hallederim inşallah
Tamamen akışına bırakmak en guzeli yapabilirsen ne mutlu sana canım

Canım bu hayatta kimler nelere alışmadi öyle düşün. Buna tabi ki alışırsın. Sen ekmek ve şekeri hayatından çıkartarak başla porsiyonlari yavaş yavaş azalt tempolu yürüyüşler yap gerekirse evde egzersiz yap evvelallah olur. Sen kendine inan. Düşünsene mide ameliyatı olsan sivi ile beslencen bunu şimdi de yapabilirsin.

Kızlar bu sefer öncesinde hiç test yapmayacağım. Hatta belirti peşinde de koşmayacağım. Tamamen akışına bıraktım. Zaten dersle meşgulüm. 14 günde epeyce iş hallederim inşallah
Canım meşgalen var, iyice yoğunlaş. Ben de hiç olmayacağını düşünüyodum. %5 -10 diyorlardı ilk aşılama için. Diğer aşılamalarda ihtimaller gitgide yükseliyor demişlerdi. Eltim de doğum yapmıştı üstüne.. moralim de kötüydü. İhtimalleri bırakmıştım. Sanırım o zaman oldu.. bırakınca oluyor sanırım..

valla tum testleri attim sonraadet gecti gunllerce yapmadim cat ignesinin 19. Gunu 1049 ile direk kanda ogrendim. Ins seninde oyle olsun kucuk degerle ve testle ogrenincede cok stres bekle gecsin adetin fln valla sonrasi hic gecmiyo emin ol Hadi hayirlii guzel haberlerle gel ins

beni biliyorsun bu konuda

Bidr size ne dicem arkadasim cocuk dusunmuyorken esiyle yeni bebekleri var cunku. Iliski oluyo yanlislikla kaciyo sonra dusla tazyikli sularla bile yikiyo ve sinuc hamile. Sundan emin olun gercrkten ve gercekten olacagi varsa hic birsey mani olamaz gelecegi yoksa amuda kalksak nafile. Yeter ki Allah istesin yoktan var eder. Inanin rahat olun♥ Ben hamile kaldigim ay o kdr umutsuzdim ki yok dedim iliski bile ayaktaydi olmucakbu ayda gitti dogru duzgun degerlendiremedik vs agladim durdum. Siz tabii ki elinizden gelemi yapin bende denedim 40 gun meryem suresi, preseed jel , sogan kuru , maydanoz buhari vs vs. Kullanmadigim sey yok dusunun hepside tooplam 4-5 ay ne varsa denedim ama
O kadar eminim ki dualar iste onlar mucize Allah kabul
Etti ins tum ama tum
Isteyenlere nasip olsun gonulden istiyorum bunu

Dogru diyosun dunbelkide bir ilki basardim ve aç uyudum evet çok zorlandım hatta sinirlendim ama uyudum sekerden kastin suan çayı sekrsiz iciyorum velev kahveyide ama kuru kayisi yesem ara ogün olarak olurmu ekmek te hic yemesem

Dogru diyosun dunbelkide bir ilki basardim ve aç uyudum evet çok zorlandım hatta sinirlendim ama uyudum sekerden kastin suan çayı sekrsiz iciyorum velev kahveyide ama kuru kayisi yesem ara ogün olarak olurmu ekmek te hic yemesem
Yani şeker derken mesela pilav makarna da şeker belki hayatından bir anda çıkmaz ama makarna canın isterse yanında yemek yemeden ye. Kayısı hurma ceviz badem gibi şeyler ağzına atabilirisn. Ama yanında su bulundur bol su iç. Hatta yemeklerden önce 1 bardak su içmek tokluk hissi yaratır diye duymuştum. Bunları deneyerek vücudunu tanıyabilirsin ameliyat olmak en kolayı ya sonrası o çok daha zor bence zoru şimdi basar bugün cuma sela ezan arası edilen dualar kabul olurmus dua etmek namaz kılmak en güzel psikolojik rahatlık rabbim her zaman yanımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…