- 6 Eylül 2019
- 1.050
- 2.912
- 53
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.861
Canım amin sağolasın darısı sizlere olsun inşallahAllahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım
Canımm Rabbim acil şifalar versin. Doktorun sana vitamin desteği vermediyse muhakkak iste. Mevsim sebze ve meyvelerine , proteine yüklen. Bunu kendi sağlığın için yap. Biliyorsun depolar boşalınca gebelik de zorlaşıyor ama herşeyden önce kendi sağlığın yerinde olacak ki sağlıklı bir gebeliğin olsun. Zordur hastane.. Yakın sürecim hep hastanede geçti, bilirim. Rabbim bir daha düşürmesin. Kendini baskı altında hissetme, bunu bir eksiklik olarak görme. Lütfen sana artık bunu soran ve söyleyenlere " Bana bunu sormayın lütfen, olduğunda ben zaten sizinle paylaşırım" de. Bu hiç ayıp değil. İnsanlar karşısındakine nasıl hissettirdiklerini çoğu zaman düşünmezler. Lütfen rahatla. Bu ay dinlen. Bak biz yanındayız ve dualarımız seninle. Senin için Allah tan hayırlısını diliyorum. Umarım en kısa sürede herşey yoluna girer canımıniçiKizlar okudum hep yazdiklarinizi , hamisler insallah bebeginizi sagsalim kucaginiza alirsiniz , asilama olup gun sayan arkadaslar da insallah su gibi akar zaman ve dunyanin en guzel haberini sizde alirsiniz dualarimdasiniz , ben cuma gununden bu yana asiri mide bulantisiyla yatak dosek yattim gunde 15 20 kez kusmaya basladim artik esim acile goturdu pazartesi aksami , pankreas degerim yukselmis kusmakdan dolayi cok zorlanmis agriyodu , idrarimda aseton cikmis vucudum susuz ve vitamin depolarim da bosalmis , artik vucudum yasamak icin kendi yagindan yakmaya baslamis cok zordu 5 tane serum yedim bi tanesi 6 7 saatte bitiyodu kolumda surekli damar yolu serum rahat hareket edemedim uyuyamadim 2 gun yatirdilar ve dun cikdim simdi okuldayim cevremdekilerin baskisindan cok yoruldum sanki ben istiyorum bole olmayi lutfen dua edin kizlar bana
canım benim. seni anlamaya çalışıyorum. gerçekten çok zor olmalı. kim ister ki günde 15 kez kusmayı, saatlerce serum yemeyi, yatak döşek yatmayı. sonucta bunları yaşarken bebişin sağlığı için bi yandan endişe etmek, halsiz düşmek, strese girmek.. kim ister? nefret ediyorum ülkemdeki bu kokuşmuş sistemden. biz kadınlar olarak, her ay 1er hafta, hamilelikte 9 ay boyunca neler çekiyoruz. ah şu erkekler de bunları sadece 1 gün yaşasalar. bazı kadınlar da hamileliği kolay atlatıp, malesef kolay atlayamayanlara yan gözle bakıyorlar filan. sanki öyle birşey yok da sen öyle numara yapıyormuşsun ya da canın çok kıymetliymiş gibi. nefret ediyorum gerçekten nefret.. bu ülkede yeni doğum yapan ve henüz hamile olan kadınlara karşı bence gerekli hassasiyet malesef gösterilmiyor. bi videoda izlemiştim. güney korede, hamile kadınlar yakalarına rozet gibi birşey takıyorlarmış ki hamile oldukları anlaşılsın diye. hassasiyete bakar mısınız? ben de ilk hamileliğimde doktor 2 gün istirahat verdi diye işten çıkartılmıştm. sonra da düşük yaptım zaten. Allahım kimseleri hamile iken bir de maddi manevi zorluklar yaşatmasın. dün akşm ben de kötü oldm biraz. gün içersinde işte ve yollarda çok yoruluyorm. eve gelnce artk oturdum ağladım. e tabi biraz hassasiyet de var. Bu ülkeyi hatta dünyayı anneler ve anne olamasa bile tüm anaç ruhlu kadınlar yönetsin!Kizlar okudum hep yazdiklarinizi , hamisler insallah bebeginizi sagsalim kucaginiza alirsiniz , asilama olup gun sayan arkadaslar da insallah su gibi akar zaman ve dunyanin en guzel haberini sizde alirsiniz dualarimdasiniz , ben cuma gununden bu yana asiri mide bulantisiyla yatak dosek yattim gunde 15 20 kez kusmaya basladim artik esim acile goturdu pazartesi aksami , pankreas degerim yukselmis kusmakdan dolayi cok zorlanmis agriyodu , idrarimda aseton cikmis vucudum susuz ve vitamin depolarim da bosalmis , artik vucudum yasamak icin kendi yagindan yakmaya baslamis cok zordu 5 tane serum yedim bi tanesi 6 7 saatte bitiyodu kolumda surekli damar yolu serum rahat hareket edemedim uyuyamadim 2 gun yatirdilar ve dun cikdim simdi okuldayim cevremdekilerin baskisindan cok yoruldum sanki ben istiyorum bole olmayi lutfen dua edin kizlar bana
Sen kimseyi takma kuzum. Senin canini senden iyi kimse bilmez. Bu donemi en rahat sekilde atlatmaya calis insaallahKizlar okudum hep yazdiklarinizi , hamisler insallah bebeginizi sagsalim kucaginiza alirsiniz , asilama olup gun sayan arkadaslar da insallah su gibi akar zaman ve dunyanin en guzel haberini sizde alirsiniz dualarimdasiniz , ben cuma gununden bu yana asiri mide bulantisiyla yatak dosek yattim gunde 15 20 kez kusmaya basladim artik esim acile goturdu pazartesi aksami , pankreas degerim yukselmis kusmakdan dolayi cok zorlanmis agriyodu , idrarimda aseton cikmis vucudum susuz ve vitamin depolarim da bosalmis , artik vucudum yasamak icin kendi yagindan yakmaya baslamis cok zordu 5 tane serum yedim bi tanesi 6 7 saatte bitiyodu kolumda surekli damar yolu serum rahat hareket edemedim uyuyamadim 2 gun yatirdilar ve dun cikdim simdi okuldayim cevremdekilerin baskisindan cok yoruldum sanki ben istiyorum bole olmayi lutfen dua edin kizlar bana
Sağolasın canım Allah razı olsun. İnşallah sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsıncanım benim dualarımız seninle ve diğer tüm isteyen arkadaşlarımızla..
Canım sen niye imzana bebişi eklemiyorsun ? Hadi ekleseneLaRisaCca SaNeM_1985 rengarenk44 canlarim cok saolun resmen icimdeki duygulari anlatmissiniz , sanki naz yapiyorum sanki bilerek yapiyorum gibi geliyo insanlara tamam benim ki asiri bi durum ama boyle olmak en cok beni mahvediyo kusmaktan yoruldum artık 24 saat devam eden bi bulantı kim ister , ye zorla diyolar kayinvalidem kendisi 9 ay bulanmis ona ragmen baski yapiyo su ic bebek kurur icinde diyo o an benim hissettgimi Allah biliyo bebegim saglikli cok sukur doktorum bile kuru ekmek ye bu donemi atlat diyo yagli yeme diyo ama herkes bana yagli seyler yedirme derdinde evin icinde surekli esimle bi tartisma okula geldim herkes ye ye ye yeee anliycaginiz yoruldum .......
Canim tarihini yapamadim ki sali gunu doktor 8+4 gunluk dediCanım sen niye imzana bebişi eklemiyorsun ? Hadi eklesene
Kuzum son adet tarihin ne senin ?Canim tarihini yapamadim ki sali gunu doktor 8+4 gunluk dedi
Crl 20 mm dedi bi bu ne demek acabaCanim tarihini yapamadim ki sali gunu doktor 8+4 gunluk dedi
Canim bn adet gormeden kaldim dusukden sonra o yuzden hesapliyamiyorum[aQUOTE="LaRisaCca, post: 61891950, member: 775719"]
Kuzum son adet tarihin ne senin ?
biz de sana diyoruz ki "canın ne isterse onu ye, istemezse yeme" diyoruz :) onları takma sen bizi dinle..LaRisaCca SaNeM_1985 rengarenk44 canlarim cok saolun resmen icimdeki duygulari anlatmissiniz , sanki naz yapiyorum sanki bilerek yapiyorum gibi geliyo insanlara tamam benim ki asiri bi durum ama boyle olmak en cok beni mahvediyo kusmaktan yoruldum artık 24 saat devam eden bi bulantı kim ister , ye zorla diyolar kayinvalidem kendisi 9 ay bulanmis ona ragmen baski yapiyo su ic bebek kurur icinde diyo o an benim hissettgimi Allah biliyo bebegim saglikli cok sukur doktorum bile kuru ekmek ye bu donemi atlat diyo yagli yeme diyo ama herkes bana yagli seyler yedirme derdinde evin icinde surekli esimle bi tartisma okula geldim herkes ye ye ye yeee anliycaginiz yoruldum .......
Canım bebeğin Harika görünüyor maşallah ,tombiş tombiş doğsunlar sağlıkla inşallahEki Görüntüle 2559460
Bu bebişko da benim minnaklarımdan biri ❤
canım benim inşallah senin Sevinç’ini de yaşamayı nasip etsin Allah’ım hep birlikte:)LaRisaCca SaNeM_1985 rengarenk44 kızlar hamd olsun bu sefer gayet rahat geçti aşılamam. Hem kendimi kasmadım hem de aşırı sıkışık girmedim diye zorlanmadım. Hepinize teşekkür ederim dua ve desteğiniz için. Eşimin değerleri de geçen defaya göre daha iyi çıktı. Artık Rabbim bilir. En hayırlısını versin inşallah.
bence de canım değerin normalde 5 e yakın çıkmış inşallah yükselir kendine dikkat et sıcak tutmaya çalışTmm canım inşallah hamileyimdir
canım çok üzüldüm yaşadıklarına,inşallah çektiğin her zorluk kat kat Sevinç’le hayırla sana geri döner,az kaldı umarım yakında azalır ,hamileliğinin tadını çıkarırsın ,vücudunun tez hamileliği kabul etmesi dileğiyleKizlar okudum hep yazdiklarinizi , hamisler insallah bebeginizi sagsalim kucaginiza alirsiniz , asilama olup gun sayan arkadaslar da insallah su gibi akar zaman ve dunyanin en guzel haberini sizde alirsiniz dualarimdasiniz , ben cuma gununden bu yana asiri mide bulantisiyla yatak dosek yattim gunde 15 20 kez kusmaya basladim artik esim acile goturdu pazartesi aksami , pankreas degerim yukselmis kusmakdan dolayi cok zorlanmis agriyodu , idrarimda aseton cikmis vucudum susuz ve vitamin depolarim da bosalmis , artik vucudum yasamak icin kendi yagindan yakmaya baslamis cok zordu 5 tane serum yedim bi tanesi 6 7 saatte bitiyodu kolumda surekli damar yolu serum rahat hareket edemedim uyuyamadim 2 gun yatirdilar ve dun cikdim simdi okuldayim cevremdekilerin baskisindan cok yoruldum sanki ben istiyorum bole olmayi lutfen dua edin kizlar bana
Yani bugün 8+6 sın. Öyleyse son adet tarihin 27 Eylül kabul edilir. Tahmini doğum tarihin ise 03.07.2020 CumaCanim bn adet gormeden kaldim dusukden sonra o yuzden hesapliyamiyorum
İnşallah canım. Hamilelerin duası kabul olur derler. Bana da dua et inşallah yükselsinCanım bebeğin Harika görünüyor maşallah ,tombiş tombiş doğsunlar sağlıkla inşallah
canım benim inşallah senin Sevinç’ini de yaşamayı nasip etsin Allah’ım hep birlikte:)
bence de canım değerin normalde 5 e yakın çıkmış inşallah yükselir kendine dikkat et sıcak tutmaya çalış
canım çok üzüldüm yaşadıklarına,inşallah çektiğin her zorluk kat kat Sevinç’le hayırla sana geri döner,az kaldı umarım yakında azalır ,hamileliğinin tadını çıkarırsın ,vücudunun tez hamileliği kabul etmesi dileğiyle
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsinKızlar ben de hastahaneden çıktım,bebeğimin kalp atışlarını gördük:) çok şükür.artık kendime bi doktor bulmamı söyledi ,Bezmialem e devam etmiicem,çünkü doktorum gebelik takibi yapmıyor,bundan sonrası da inşallah hepimiz için mübarek olur :)
Yani bugün 8+6 sın. Öyleyse son adet tarihin 27 Eylül kabul edilir. Tahmini doğum tarihin ise 03.07.2020 CumaCanim bn adet gormeden kaldim dusukden sonra o yuzden hesapliyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?