Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim insallah .. Bu arada maden suyu icmek zararli mi acaba

Yeni çıktım arkadaşlar. Bu gece çatlatma iğnesi çarşamba öğlen aşılama olacak inşallah. Hayırlısı bakalımhepinize teşekkür ederim.
Canım iki hafta sonra burada senin için de seviniyor oluruz umarım
Amin canim insallah .. Bu arada maden suyu icmek zararli mi acaba
LaRisaCca günde iki kez içtiğini söylemişti bence zararı yok canım sonuçta mineral alıyorsun ve bu çok gerekli.

Canım iki hafta sonra burada senin için de seviniyor oluruz umarım

LaRisaCca günde iki kez içtiğini söylemişti bence zararı yok canım sonuçta mineral alıyorsun ve bu çok gerekli.
Midemi rahatlatir mi ki diye dusunmustum de ne yesem cikardim bos mideye napar bilemedim ya isten cikiyim dogru acile

Midemi rahatlatir mi ki diye dusunmustum de ne yesem cikardim bos mideye napar bilemedim ya isten cikiyim dogru acile
Normalde çok faydalı ama aç karnına biraz asitli olduğu için zaten hassas olan mideni daha kötü yapabilir mi bilmiyorum canım en azından birşeyler yiyebildiğin zaman içmek en güzeli .bugday çorbası filan da mı içemiyorsun ,ben mesela hastalıktan dolayı midem bulandığında yoğurtlu buğday çorbası çok iyi geliyordu

Canım ben korunacaksam bunu kullanmamın bir anlamı yokki. Ben pco olduğum için düzenli regli görmek istiyorum ondan kullanacaktım maksat herkes her ay denerken ben iki üç ayda bir deniyorum onu düzeltmekti
Hormonlari duzenliyor ama canim kullan sen

Ictim bi sise Allah i
Canim ictim bi sise kana kana resmen suya hasret kalmis gibi birazini cikardim birazi kaldi ama rahatlatti beni bi saat oldu kusmadim , ah canim o corba burnumda tutuyor da ben mutfaga giremiyorum annem yok baska memleketteyim burda yapan yok ki , canimin istedigi seyler var ama yapamiyorum surekli ac oldugum icin bulaniyorum kisir dongu

Bende 3.günü gittim dr bişey demedi de 9.gün gidicem bakalım bu ay da yavaş mı büyüyecek
Başlamıştır canım büyümeye çok küçük olduğu için alttan bakınca görebilir. Hiç ovulasyon testi denedin mi bu süreçte onu da deneyebilirsin

Başlamıştır canım büyümeye çok küçük olduğu için alttan bakınca görebilir. Hiç ovulasyon testi denedin mi bu süreçte onu da deneyebilirsin
Ilk bebege ovulasyon testiyle kaldım bı dr kullan dedı bıdr da sıkıntı stres yapar bakma dedı ama gecen ay koyulasıp sılındıgınde catladı dedım dr a gıttım catlamamıstı ona da guvenım yok

Kızlar duydunuz mu ?bi kere Doğum yapmak ağrılı adeti ve polikistik over hastalığını gideriyormuş ,şimdi TV da Dr. Oytun Erbaş söyledi
Ben bıkere dogum yaptm erken dogdu kaybettım ama sımdı pco ve tembellık var dedı dr ozaman kendılıgınden oldu sımdı yumurtam catlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…