- 4 Temmuz 2018
- 3.074
- 4.302
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #77.341
Canım ilaç kullandın mı? ben ilk klomen kullandığımda çok yavaş büyüdü günde 2 kere ye çıkarmıştı diğer ay zaten femaraya geçmiştim.var mı bu durumu yaşıyan kızlar çok moralim bozukadettin ilk gününden beri bugun 10. gün
klomen kullandım canım bu ay sabah akşam içtim bide estrofem ve folikasit kullanıyorumCanım ilaç kullandın mı? ben ilk klomen kullandığımda çok yavaş büyüdü günde 2 kere ye çıkarmıştı diğer ay zaten femaraya geçmiştim.
Yumurtlama gününü biliyorsan yükselmez sanırım canım geç döllenme olduysa bir ihtimal ama sen kendini daha iyi bilirsin. Bu ay tedavi görmedin değilmiO zaman içim rahatca hiç değinmeden bu konuya direk ilaçları alıyım
Adetim en sonlarda çok düzensizdi canım. Eski döngüm 30 35 gün arası bugün 31. Günüm. Ama tabi tedavi öncesi hiç düzeni yoktu
Teşekkür ederim canım inşallahaşırı yüksek değil canım, sıkıntı olmaz bence
Canımcım rapor için tahlil vs istedilermi bende çıkarıcam dagayet iyimiş deyzesi çok şükür şimdilik herşey yolunda kan sulandırıcı kullanıyorm ya kuzu ona rapor çıkarttık doğuma kadar kullancamm
yok bbgm istemediler ben rutin tahlillerimi yaptırdım sadeceCanımcım rapor için tahlil vs istedilermi bende çıkarıcam da
normal canım benimde çok yavaş büyüdü ilk kullandığım ay hatta iğneyle çatlattık sonra ki ay femera kullandım daha hızlı büyüdü ve kendisi çatladı iğneye gerek kalmadan. ama 10. gün daha 14 güne gelişip çatlayanda var 16. günde de dert etme ki 1 2 mm büyüyor. herkesin bünyesi farklı tepki verir sen böyle bu şekilde stres yaparsan emin ol daha çok etkilenir. güzel düşün lütfenklomen kullandım canım bu ay sabah akşam içtim bide estrofem ve folikasit kullanıyorum
bilmiyorum kuzucum bi sor bakalım belki çıkar ben 2 aydır saglık ocagında yazdırıyordum yine ücret ödüyordum ama şimdi ödemiycemTamam canım ben de hallediyim diyorum şimdiden. Gerçi hamile kalmadan rapor çkarırlarmı bilmiyorum amadoktorumla konusurum
teşekkür ederim kuzum moral verdiğin için ne bilim gidince umut ettim iğne yapcak diye :)normal canım benimde çok yavaş büyüdü ilk kullandığım ay hatta iğneyle çatlattık sonra ki ay femera kullandım daha hızlı büyüdü ve kendisi çatladı iğneye gerek kalmadan. ama 10. gün daha 14 güne gelişip çatlayanda var 16. günde de dert etme ki 1 2 mm büyüyor. herkesin bünyesi farklı tepki verir sen böyle bu şekilde stres yaparsan emin ol daha çok etkilenir. güzel düşün lütfen
ne demek ama gerçekten bu olaylarda moral motivasyon mutluluk çok önemli kafana takmamaya çalış. ben ne zaman unuttum o zaman daha güzel oldu her şey. her şeyin vakti zamanı var benim ilkinde 15. günde çatlatma iğnemi oldum sonra 12.günü oldum 3.sünde 10 günde kendi çatlamıştı.yani biraz sabır bu işler. sen sağlıklı beslenmene de özen göster ki kaliteli de olsun yumuşların:))teşekkür ederim kuzum moral verdiğin için ne bilim gidince umut ettim iğne yapcak diye :)
bu dönemde şunları ye gelişir dediğin bir yiyecek var mı kuzum ?ne demek ama gerçekten bu olaylarda moral motivasyon mutluluk çok önemli kafana takmamaya çalış. ben ne zaman unuttum o zaman daha güzel oldu her şey. her şeyin vakti zamanı var benim ilkinde 15. günde çatlatma iğnemi oldum sonra 12.günü oldum 3.sünde 10 günde kendi çatlamıştı.yani biraz sabır bu işler. sen sağlıklı beslenmene de özen göster ki kaliteli de olsun yumuşların:))
avakado, yumurta, kuruyemiş, koyu yapraklı sebzeler ıspanak,pazı,havuç, nar ceviz, muz bunları tüketebilirsin canım. sabah kahvaltına yumurta ve cevizi mutlaka koy. salatalarına nar koyabilirsin. avakoda hem kalşteli yumurta üretiminde de faydalı.bu dönemde şunları ye gelişir dediğin bir yiyecek var mı kuzum ?
avakodayı hiç sevmiyorum ama diğerlerini yaparım kuzum teşekkür ederim tekrar eda ben bu arada :)avakado, yumurta, kuruyemiş, koyu yapraklı sebzeler ıspanak,pazı,havuç, nar ceviz, muz bunları tüketebilirsin canım. sabah kahvaltına yumurta ve cevizi mutlaka koy. salatalarına nar koyabilirsin. avakoda hem kalşteli yumurta üretiminde de faydalı.
Hicbirsey yapmasan da adin elti isteiyi yapmışsın. Bende herkes ederi kadardir. Ne oldugunu ilk günden gösterince zaten mesafeyi seven biriyim. Merhaba nasilsin muhabbeti yeter de artar. Yarin bigun adam yerine koyup bisey anlatsam kim bilir neler cikarir.Tel numarası bile yok bende. Kiskancligindan hasedinden her ne olursa geberiyor.
Canim merhaba evet bu yerlesme olabilir fakat normalde de adrtin bu sekilde lekelenmelerle sokuluyorsa adetin de geliyor olabilir. Kist varsa o da ara lekelenme yapar. Insallah gebesindir. Bence test yap en azindan hamilelik yoksa adetin gelecegini bilir onune bakarsinMerhaba günaydın kızlar.. Hamiş anneler Bebiş bekleyenler hayırlısıyla saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin inş rabbim. Bizlerede dualar edin bnde bekleyenler arasındayım halasize birşey soracaktım yardımcı olurmusunuz adetime 4 gün kala acık pembe akıntım geldi cok az ama 2 gün falan sürdü gecti.. 2günde adetim gecikti test yapmaya korkuyorum negatif cıkıcak diye karın agrım var ara ara geliyo sancı adet olacakmışım gibi hissediyorum bşka Bi belirtim de yok sizce yerleşme kanamasımı yoksa adetmi olucam yine
ayy çok sevinirim hem birbirimize yardımcı oluruzama 3 çocuktan kafayı yerizz orası ayrı
kuzucummmm yolun açık olsun güzel haberleri kap gel
Tenk yu beybi seninle tlf lastikBnde doktora geldim gençler
Bende doktora geldim kızlar yumus kontrolu için bekliyorum
Selam tatlimm haber ver muhakkak insallah guzel haberler alirsinİyi yapmışsın iyiliğe kötülük yapana müstahak.
Harikasın bence süper fikir. Kısasa kısas bahane çok. Eltiye bak sen...
Benmkilerin seninkilerden eksik kalır yanı yok. 2 elti 2 görümce 1 de kötü kaynana neyin içine düştüm stresinden.. neyse ben 9 embriyocuğumun hatrına stres olmamaya calısıyorum sende aynı sekilde hamilesin kafana sakın takma kuzum kötü şeyler olsa da sinirlerine hakim ol. Gerçi kaynananla problemin yoksa elti bi şekilde halledilir
Ben kocama seninle işim bitti diyorum direk ciddi ciddi o da şaşkın ördek gibi bakıveriyo anama geldim zaten ayy daralmıstım artık ya
Eskiden neydi öyle yumurtlama günlerinde ayrılmıodum totosundan ahahhaha
Kiprasiyolar teyzesi masallah cok minik ve tatlilarBalık gibilerdir şimdiii en güzel zamanları ultrason görüntülerinin bencee
Canim carsambaya kadar yeterli buyukluge gelmemis olur cuma gelmis olurkızlar tekrar merhaba ben doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
İnan bende sevmiyordum ama uyku getirmsi için geceleri görümcem yiyordu biraz yoğurt içine muz va avakoda koy anlamıyorsunbile tadını. hem yoğurtta faydalı bence bu şekilde tüketebilrisin bende aldım yumuşamasını bekliyorum:)) bende özlem canım ne demek bu yolda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor elden geldikçe:))avakodayı hiç sevmiyorum ama diğerlerini yaparım kuzum teşekkür ederim tekrar eda ben bu arada :)
Fsh ve tsh yüksek çıkmış biraz, tsh için ilaç başlarlarEki Görüntüle 2806796
KIZLAR HORMON DEĞERLERİNDEN ANLIYOR MUSUNUZ? ADETİN 3. GÜNÜ VERMİŞTİM TSH BİRAZ YÜKSEK ÇIKMIŞ
hareket başlamış mı yaaaaa görünüyor muHicbirsey yapmasan da adin elti iste
Canim merhaba evet bu yerlesme olabilir fakat normalde de adrtin bu sekilde lekelenmelerle sokuluyorsa adetin de geliyor olabilir. Kist varsa o da ara lekelenme yapar. Insallah gebesindir. Bence test yap en azindan hamilelik yoksa adetin gelecegini bilir onune bakarsin
Orasi oyle ama annem de kalir bizle yardim eder
Tenk yu beybi seninle tlf lastik
Canimin ici cok sukur gordum bebikleri hersey yolunda
Selam tatlimm haber ver muhakkak insallah guzel haberler alirsin
Kaynana ortayi bulmayip bulandirinca hallolmuyor bakma sen eltimle aramin kotu olmasina eltim de sebep ama kaynanamin da payi var
Zaten tup sureci korkulu ruyalari oldu
Kiprasiyolar teyzesi masallah cok minik ve tatlilar
Canim carsambaya kadar yeterli buyukluge gelmemis olur cuma gelmis olur
çarşamba eğer biraz daha gelişmişse umudum devam edicek ama gelişmemişse hayırlısı dicem balımHicbirsey yapmasan da adin elti iste
Canim merhaba evet bu yerlesme olabilir fakat normalde de adrtin bu sekilde lekelenmelerle sokuluyorsa adetin de geliyor olabilir. Kist varsa o da ara lekelenme yapar. Insallah gebesindir. Bence test yap en azindan hamilelik yoksa adetin gelecegini bilir onune bakarsin
Orasi oyle ama annem de kalir bizle yardim eder
Tenk yu beybi seninle tlf lastik
Canimin ici cok sukur gordum bebikleri hersey yolunda
Selam tatlimm haber ver muhakkak insallah guzel haberler alirsin
Kaynana ortayi bulmayip bulandirinca hallolmuyor bakma sen eltimle aramin kotu olmasina eltim de sebep ama kaynanamin da payi var
Zaten tup sureci korkulu ruyalari oldu
Kiprasiyolar teyzesi masallah cok minik ve tatlilar
Canim carsambaya kadar yeterli buyukluge gelmemis olur cuma gelmis olur
evet evet bilgim olduğu kadar yardımcı olmak isterim herkeze bide ben ilk defa klomene başladım ondan üye olmak iyi geldi bilgisi olan arkadaşlardan bilgi aldım bu sayede :)İnan bende sevmiyordum ama uyku getirmsi için geceleri görümcem yiyordu biraz yoğurt içine muz va avakoda koy anlamıyorsunbile tadını. hem yoğurtta faydalı bence bu şekilde tüketebilrisin bende aldım yumuşamasını bekliyorum:)) bende özlem canım ne demek bu yolda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor elden geldikçe:))
Canim hcg baktirdiginda idrar testin negatifti bence hcg ver icin rahat etsinKızlar birazdan doktora gidicem. Vereceği ilaçları gönül rhaatlığıtla almalımıyım yoksa şüphelimii
Gorustum canim cok sukur hersey yolunda minnoslar iyilerLaRisaCca canım ne yaptın, görüştün mü doktorla
Eki Görüntüle 2806796
KIZLAR HORMON DEĞERLERİNDEN ANLIYOR MUSUNUZ? ADETİN 3. GÜNÜ VERMİŞTİM TSH BİRAZ YÜKSEK ÇIKMIŞ
Pik canim haydi beline kuvvet yansin gecelerrrrEki Görüntüle 2806798
Kızlar yumurtlama mı ?
kuzu yoldadır şimdi geliyor herşey yolunda imiş çok şükür zaten cuma gittiğinden biliyorduk ama bizim kafamız rahat etmiyor nedensebnm cuma ultrasona girip bugn girmem gibi oldu yani birde ben herşey yolunda iken ultrason net çıkmamış die kafama taktım gerçekten mantklı birşey degl kadın olmak LaRisaCca
Baslamis teyzesi kiprasma gibi silkelenme gibiFsh ve tsh yüksek çıkmış biraz, tsh için ilaç başlarlar
hareket başlamış mı yaaaaa görünüyor muayyyyyyyyyy kalbimmmmm eridiiiii