- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #77.321
doktor çarşamba gel bakalım dedi geliştirmek için uğraşcak galiba moralim bozuldu çok kuzumbüyümeyen başka arkadaşlar da vardı. Sanırım başka ilaç ya da iğneyle desteklenmeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor çarşamba gel bakalım dedi geliştirmek için uğraşcak galiba moralim bozuldu çok kuzumbüyümeyen başka arkadaşlar da vardı. Sanırım başka ilaç ya da iğneyle desteklenmeli
O zaman içim rahatca hiç değinmeden bu konuya direk ilaçları alıyımBilemedim ki canım. Yükselmez gibi. İnşallah yanılırım
Adetim en sonlarda çok düzensizdi canım. Eski döngüm 30 35 gün arası bugün 31. Günüm. Ama tabi tedavi öncesi hiç düzeni yoktuAdetine kaç gün var ki 0 çıkmış canım?
inşallah kuzum yaİnşallah canım benim umutsuz olma
Kuzum telaş yapma hergün en az 1-2 mm büyüyor.var mı bu durumu yaşıyan kızlar çok moralim bozuk adettin ilk gününden beri bugun 10. gün
inşallah balım ya korktum biraz kendi doktorum yok yurt dışında bu kadın yerine bakıyor doğru düzgün soramadım sorsamda cevap alamadım kendi doktoruma yazdım büyür dedi ama bilemedim ultroson resmide attım .Kuzum telaş yapma hergün en az 1-2 mm büyüyor.
hergün 1 2 mm büyürse, kontrol gününde de iğne vursan 1.5 gün sonra etkisi oluyor yani iğneden sonra 2 mm kadar da büyür bu hesapla.. inş herşey younda gider.inşallah balım ya korktum biraz kendi doktorum yok yurt dışında bu kadın yerine bakıyor doğru düzgün soramadım sorsamda cevap alamadım kendi doktoruma yazdım büyür dedi ama bilemedim ultroson resmide attım .
inşallah kuzum ilk defa bi doktorum ilgili inşallah bana yardımı olur :)hergün 1 2 mm büyürse, kontrol gününde de iğne vursan 1.5 gün sonra etkisi oluyor yani iğneden sonra 2 mm kadar da büyür bu hesapla.. inş herşey younda gider.
bozma canım moralini. İnşallah güzel olur.doktor çarşamba gel bakalım dedi geliştirmek için uğraşcak galiba moralim bozuldu çok kuzum
inşallah kuzum inşallah hepimiz için çok güzel çok mutlu şeyler olurbozma canım moralini. İnşallah güzel olur.
yok bir şey hissetmiyorsun.. benim sonrasında ağrım oldu ama hem kanama azalsın diye hem de ağrı için ağrı kesici veriyorlar zaten. sadece ilk adetim çok ağrılı geçti.. neredeyse ameliyattan daha çok ağrı oldu ama tabii bir açık ameliyat kadar sancılı bir süreç değilgördüüm izledim bşeyler, hissetmiyosak sorun yok naparlarsa yapsınlar artık açsınlarda
klomeni kaç gün kullandın ?bir sonraki ay için femara denemeyi sorabilirsin doktoruna..var mı bu durumu yaşıyan kızlar çok moralim bozuk adettin ilk gününden beri bugun 10. gün
gayet iyimiş deyzesi çok şükür şimdilik herşey yolunda kan sulandırıcı kullanıyorm ya kuzu ona rapor çıkarttık doğuma kadar kullancammnasılmış minnak.
Rapor nie çalışıyormusun sen ?
5 gün kullandım canım bugun adetmin bittiminin 4. günüklomeni kaç gün kullandın ?bir sonraki ay için femara denemeyi sorabilirsin doktoruna..
çok çok silik çizgi gördüm ben kuzuuKızlar birazdan doktora gidicem. Vereceği ilaçları gönül rhaatlığıtla almalımıyım yoksa şüphelimii
kuzu yoldadır şimdi geliyor herşey yolunda imiş çok şükür zaten cuma gittiğinden biliyorduk ama bizim kafamız rahat etmiyor nedense bnm cuma ultrasona girip bugn girmem gibi oldu yani birde ben herşey yolunda iken ultrason net çıkmamış die kafama taktım gerçekten mantklı birşey degl kadın olmak LaRisaCcaLaRisaCca canım ne yaptın, görüştün mü doktorla
evet bence öyle.Eki Görüntüle 2806798
Kızlar yumurtlama mı ?
aşırı yüksek değil canım, sıkıntı olmaz benceEki Görüntüle 2806796
KIZLAR HORMON DEĞERLERİNDEN ANLIYOR MUSUNUZ? ADETİN 3. GÜNÜ VERMİŞTİM TSH BİRAZ YÜKSEK ÇIKMIŞ
yumurtalama bencede yarında yap bakalım belki daha koyu çıkar .Eki Görüntüle 2806798
Kızlar yumurtlama mı ?