Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benimde bu degerlere baktirmam gerek son zamanda baya istahim acildi kendimi durduramiyorum. Surekli yiyorum. 60 kilodan 63 kiloya ciktim 2 ayda. Valla iyi aklima dusurdun bende bi gidip yaptirsam iyi olur.
yaptır kuzum doktordan bem ıstedım ınsulınde bakılsın dıye

Glifor diye bir ilac var bununla beraber inofolic kullanimi ikisi birden hamile kalmaya birebir diyordu acibademin en unlu proflarindan biri. ♥ Bunu kesfetmen cok iyi bence en azindan sorunu biliyorsun
acaba onlarıdamı kullansam canm ya kadın dogum doktoruna gıdıp soylesem boyle boyle yazarmıkı

Yok canım maalesef benim yumurtam çatlamamis büyük ihtimal kist olucak
Canımmm ümidini kesme . İnşallah kist olmaz, atarsın. Beklemek nasıl zordur çok iyi bilirim hatta öyle iyi anlıyorum ki Rabbim kimseyi evlat bekleyişiyle evladının varlığıyla sınamasın. Dilerim en kısa zamanda çok güzel haberler alırsın. Seni seviyoruz

Ah canım ne yapalım bizim de sınavımız bu. Eşlerimizin de bizim de canımız sağ olsun. Ben de her hastaneden çıktığımda gözyaşına boğuluyorum. Kendime söz veriyorum artık ağlamayacağım diye. Ama elimizde değil. Bu sayfa sayesinde dert ortağı olduk.

Canım benim nasılsınız. Iyi olun

Ahhh canim aminnn inşallah ya

Genelde hamişlerde oluyor sanki canım. Hiç tecrübem yok ama yine de yazdım
Evet öyle diyorlar da ben de emin olamadım normal mi ki diye sağol canım insAllah önemli değildir uzandım dinleniyorum
Sen de Hamisler arasına katılacaksn insAllah kısa zamanda

Aynen elimizden bir şey gelmiyor en kötüsü de o. En güzeli dert ortağı olmak canım inan en yakınına bile bu kadar anlatamıyorsun yasamayan bilmiyor

Aynen elimizden bir şey gelmiyor en kötüsü de o. En güzeli dert ortağı olmak canım inan en yakınına bile bu kadar anlatamıyorsun yasamayan bilmiyor

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki,günler hafta gibi geçer sana ,ama stres her türlü hastalığın başı maalesef.ollumsuz düşünme ,dua müminin silahı ,olacak hem de en güzeli olacak inşallah

C Capanin Gururu Teyom ben artık en sevdiğim insanlar bile hamile kaldığında sevinmeye halim kalmamıştı,nice peygamberler bile yıllarca beklemiş ve rabbim en güzelini nasip etmiş,insallah rabbim geciktiriyor ama daha da güzelleştiriyordur buna Emin’im ki siz de kalpten inanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…