- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.561
hım anladm cnm insAllah bı daha nasip olur sağlıkla dünyaya gelirEvet ışk bebegımı 20 haftada kaybettım rahom agzım sıkıntılı
Elbette öyle cnm senenin son ayı güzellikler getirsin sana insAllahKızlar ben adet oldum 3.gunumu gıtmem lazım dr a Cumartesi ye randevu aldım yeno ay yenı umutlar dimi
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay güzel haber alırsınBuay takıp yaptırcam sadece
Ilk bebegımdede son adetım aralıktı ıgurlı gelır beşkıhım anladm cnm insAllah bı daha nasip olur sağlıkla dünyaya gelir
Elbette öyle cnm senenin son ayı güzellikler getirsin sana insAllah
Hayıtlısı cnm ıns sen hamılesındırHayırlısı olsun canım inşallah bu ay güzel haber alırsın
yaptır kuzum doktordan bem ıstedım ınsulınde bakılsın dıyeValla benimde bu degerlere baktirmam gerek son zamanda baya istahim acildi kendimi durduramiyorum. Surekli yiyorum. 60 kilodan 63 kiloya ciktim 2 ayda. Valla iyi aklima dusurdun bende bi gidip yaptirsam iyi olur.
acaba onlarıdamı kullansam canm ya kadın dogum doktoruna gıdıp soylesem boyle boyle yazarmıkıGlifor diye bir ilac var bununla beraber inofolic kullanimi ikisi birden hamile kalmaya birebir diyordu acibademin en unlu proflarindan biri. ♥ Bunu kesfetmen cok iyi bence en azindan sorunu biliyorsun
Yok canım maalesef benim yumurtam çatlamamis büyük ihtimal kist olucakHayıtlısı cnm ıns sen hamılesındır
Canımmm ümidini kesme . İnşallah kist olmaz, atarsın. Beklemek nasıl zordur çok iyi bilirim hatta öyle iyi anlıyorum ki Rabbim kimseyi evlat bekleyişiyle evladının varlığıyla sınamasın. Dilerim en kısa zamanda çok güzel haberler alırsın. Seni seviyoruzYok canım maalesef benim yumurtam çatlamamis büyük ihtimal kist olucak
Ah canım ne yapalım bizim de sınavımız bu. Eşlerimizin de bizim de canımız sağ olsun. Ben de her hastaneden çıktığımda gözyaşına boğuluyorum. Kendime söz veriyorum artık ağlamayacağım diye. Ama elimizde değil. Bu sayfa sayesinde dert ortağı olduk.Moralim çok bozuk ağladım baya sonra oturdum kuran okudum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Büyük ihtimal yumurta çatlamadigi için kist olucak bende ve 1 ay tedavi uygulanmicak. Beklemekkk Beklemekkk geçmiyor zaman sanki
Canım benim nasılsınız. Iyi olunCanımmm ümidini kesme . İnşallah kist olmaz, atarsın. Beklemek nasıl zordur çok iyi bilirim hatta öyle iyi anlıyorum ki Rabbim kimseyi evlat bekleyişiyle evladının varlığıyla sınamasın. Dilerim en kısa zamanda çok güzel haberler alırsın. Seni seviyoruz
Genelde hamişlerde oluyor sanki canım. Hiç tecrübem yok ama yine de yazdımİyi akşamlar kızlar sol kasığımda Keskin bı Ağrı var böyle nefes alırken batma gibi oluyor neden olabilir endişelenmeli miyim
Ahhh canim aminnn inşallah yaCanımmm ümidini kesme . İnşallah kist olmaz, atarsın. Beklemek nasıl zordur çok iyi bilirim hatta öyle iyi anlıyorum ki Rabbim kimseyi evlat bekleyişiyle evladının varlığıyla sınamasın. Dilerim en kısa zamanda çok güzel haberler alırsın. Seni seviyoruz
Evet öyle diyorlar da ben de emin olamadım normal mi ki diye sağol canım insAllah önemli değildir uzandım dinleniyorumGenelde hamişlerde oluyor sanki canım. Hiç tecrübem yok ama yine de yazdım
Aynen elimizden bir şey gelmiyor en kötüsü de o. En güzeli dert ortağı olmak canım inan en yakınına bile bu kadar anlatamıyorsun yasamayan bilmiyorAh canım ne yapalım bizim de sınavımız bu. Eşlerimizin de bizim de canımız sağ olsun. Ben de her hastaneden çıktığımda gözyaşına boğuluyorum. Kendime söz veriyorum artık ağlamayacağım diye. Ama elimizde değil. Bu sayfa sayesinde dert ortağı olduk.
Aynen elimizden bir şey gelmiyor en kötüsü de o. En güzeli dert ortağı olmak canım inan en yakınına bile bu kadar anlatamıyorsun yasamayan bilmiyorAh canım ne yapalım bizim de sınavımız bu. Eşlerimizin de bizim de canımız sağ olsun. Ben de her hastaneden çıktığımda gözyaşına boğuluyorum. Kendime söz veriyorum artık ağlamayacağım diye. Ama elimizde değil. Bu sayfa sayesinde dert ortağı olduk.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki,günler hafta gibi geçer sana ,ama stres her türlü hastalığın başı maalesef.ollumsuz düşünme ,dua müminin silahı ,olacak hem de en güzeli olacak inşallahMoralim çok bozuk ağladım baya sonra oturdum kuran okudum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Büyük ihtimal yumurta çatlamadigi için kist olucak bende ve 1 ay tedavi uygulanmicak. Beklemekkk Beklemekkk geçmiyor zaman sanki
Nasıl dr mu dedı kac mm kalmısYok canım maalesef benim yumurtam çatlamamis büyük ihtimal kist olucak
@canım sen maydonoz kürünü yapmış mıydın ,istersen bu ay onu deneyin belki bi umut olurKızlar ben adet oldum 3.gunumu gıtmem lazım dr a Cumartesi ye randevu aldım yeno ay yenı umutlar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?