- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.401
Tam hatrlamiorm cnm ama 14.Günü falandı snrm kan negatifti bekledim benim geçikmişti baya testte de negatif görmüştüm tekrar kan verecektim adet oldmBenım cenemdekı adet sıvılcesı cıkarmgıbı oldu bıkacgun acıdı sonra kayboldu ılk defa cıkar ırınlı ıkı hafta kalır normalde sımdıde bugun yanagımdansıvılce cıktı bu ıgne ıyı gelmedı heralde ıgnenın kacıncı gunu testte netlestı senın
Canım ben hep karından yaptım hiç çatlamadığı olmadı.Selam çatlatma iğnesini koldan mı yoksa göbekten mi vurmak daha etkili doktorum kol dedi fakat çoğunluk göbekten yapıyor bir fark yaratıyor mu?
Canım kanama devam ediyor bebeklerin ikisi de canlı görünüyor ama tabi malum bebeğin suyu iyice azalmış artık ne olacağını bilmiyorum tedavi devam ediyoryaaaa cnm Rabbim yardımcınız olsun insAllah düzelir durumun bi an önce nasılsın su an çok merak ettim bişey dediler mi
MaşAllah cnm Rabbim in mucizesi işte tebrikler sağlıkla ilerler insAllah
hadi az kalmış cnmiyiyim Şükür cnm ev işi kızım derken uğraşıyorum sen nasılsın canım
Cnm betaya göre mi dedi doktor yoksa ultrasonla mi bakti
Canım 3. Hafta öğrenmiştim 31 çıkmıştı :)AMİN CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SENİN BETA KAÇ ÇIKMIŞTI İLK ÖĞRENDİĞİNDE BENİMKİ BU HAFTAYA GÖRE NORMAL Mİ ACEBA MERAK ETTİM
Hakkında hayırlısı canım Rabb'im sizin için en güzelini ayarlıyordurCanım kanama devam ediyor bebeklerin ikisi de canlı görünüyor ama tabi malum bebeğin suyu iyice azalmış artık ne olacağını bilmiyorum tedavi devam ediyor
Canım birbirimizi tanımıyor olsakta inan hep aklımdasın rabbim sağ salim üçünüz birlikte çıkmayı nasip etsin. Kaderimizi yazan Rabbim hakkımızda en hayırlısını yazsin inşallah. Bizimde sınavımız bu demek evlat üzerine sonu güzel olsun da geçilen zorlu yollarin bir anlamı olsunCanım kanama devam ediyor bebeklerin ikisi de canlı görünüyor ama tabi malum bebeğin suyu iyice azalmış artık ne olacağını bilmiyorum tedavi devam ediyor
Valla bende dokunsalar aglayacak mooddayim. Kimseye belli etmek istemiyorum hep kendi içimde yasiyorumİnşallah canım. Niye karamsarlık çöküyor üzerime anlam veremiyorum. Oysa bu aşılamada pozitif düşünmek istiyorum. Umarım başarabilirim. Bu da tutmazsa tüp bebeğe yol alacağım.
Doktorum bana dusuklerimde dediki eger bebekte genetik bir problem veya kromozomal bir problem varsa vücut onu kabul etmiyor kolay kolay. Atmaya çalışıyor. Tamam mudahale ediyoruz ama doganin dengesinin onune gecemeyiz bu yaradilistan gelen bisey demisti. O yuzden elinden geleni yap takdiri Allaha bırak. Dualarimiz seninleKızlar ben aşırı kanama ile hastaneye yatış yaptım. İnşallah kötü anılarım olmaz. Ara ara bakarım yine foruma . Kendinize dikkat edin
Cok sevindim canim Rabbim kucaginda koysun insaallah.ARKADAŞLAR BU ARADA BENDE DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM GEÇEN AY AŞILAMAM TUTMAMIŞTI 1 AY DİNLENME VERMİŞLERDİ O ARADA KENDİLİĞİMDEN HAMİLE KALMIŞIM ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN HEPİMİZ ZORLU SÜREÇLERDEN GEÇİYORUZ DÜN HABERİ ALDIĞIMDA KESEYE BAKTIĞIMDA AĞLADIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK DÜŞÜNMEYE BİLE BAŞLAMIŞTIK Kİ RABBİM NASİP ETTİ İNŞALLAH SİZLERİ DE TEZ ZAMANDA BU MUTLULUĞA ERİŞTİRİR
Bana doktorum koldan vurdurttu. Sonucta her turlu kasa vuruyoruz igneyi. Doktor nerden dediyse ordan vur derimSelam çatlatma iğnesini koldan mı yoksa göbekten mi vurmak daha etkili doktorum kol dedi fakat çoğunluk göbekten yapıyor bir fark yaratıyor mu?
haklısın arkadaşım. senin yerinde olan ancak anlar seni. ama umutsuzluğa kapılma. lütfen3 bucuk sene gectı cnm artık sıkılıyorum gorev ıcabı esımle aılelerden cok uzagız yalnızım bende calısmadımm pskljm bozuktu cok ıste zor oluyo
Bizlere de haber ver mutlaka doktordan sonra :)Ay canım Bnm :) adetin 3 . günü gitcm kuzu
Doktorumu dinleyeceğim koldan olacağım ama kendim yapamam herhalde cesaret edemedimBana doktorum koldan vurdurttu. Sonucta her turlu kasa vuruyoruz igneyi. Doktor nerden dediyse ordan vur derim
Şifalar diliyorumCanım kanama devam ediyor bebeklerin ikisi de canlı görünüyor ama tabi malum bebeğin suyu iyice azalmış artık ne olacağını bilmiyorum tedavi devam ediyor
Canım benimmmm.. Keşke bir sihirli değnek olsa da tüm umutsuzların yüreğine umut serpseValla bende dokunsalar aglayacak mooddayim. Kimseye belli etmek istemiyorum hep kendi içimde yasiyorum
ben göbekten vuruldum geçen defa yine öyle olacak galiba.Bana doktorum koldan vurdurttu. Sonucta her turlu kasa vuruyoruz igneyi. Doktor nerden dediyse ordan vur derim
Sagol kuzum alşah kımseye yasatmasın su gıbı akıntım var bugun ıdrara sıkışıyorum goguslerımde cok fena adet olsam da rahatlasam ya 10.gunnıgnedenhaklısın arkadaşım. senin yerinde olan ancak anlar seni. ama umutsuzluğa kapılma. lütfen
göğüs acısı iğneden oluyor. Benim de çok olmuştu.Sagol kuzum alşah kımseye yasatmasın su gıbı akıntım var bugun ıdrara sıkışıyorum goguslerımde cok fena adet olsam da rahatlasam ya 10.gunnıgneden
Yok 7 gun sonra basladı benım adete 1 hafta kalıncada oluyo cnm ama buke arada ve fazlamolduguncagöğüs acısı iğneden oluyor. Benim de çok olmuştu.
ya benim de akıntım su kıvamındaydı ve renksiz. çok sık idrara da çıkıyodum. bu söylediklerim hamile olduğumu öğrenmeden evveldi tabi. Acaba sen de hamile olabilir misin.. Allahtan ümit kesilmez.Sagol kuzum alşah kımseye yasatmasın su gıbı akıntım var bugun ıdrara sıkışıyorum goguslerımde cok fena adet olsam da rahatlasam ya 10.gunnıgneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?