Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben aşırı kanama ile hastaneye yatış yaptım. İnşallah kötü anılarım olmaz. Ara ara bakarım yine foruma . Kendinize dikkat edin
CAnim benim korkma bunu da atlatcaksin artik buyudu bebekler bi sorun olmaz ben de yasiyorum bu durumu korkuyosun ama bise olmiycak merak etme bazi hamilelikler boyle oluyo ne yazikki

Ay ne gzl cnm tadını cıkar ya bızlerede dua et aman yorma kendını

Kizlar cok icten dua ediyorum , Allah butun bebek isteyen kardeslerime en yakin zamanda hayirli saglikli nurtopu gibi evlatlar nasip etsin ben 5 senedir cekiyorum bu hasreti , Allah im senden umit kesmem diye dua edin , Hz. Musa zamaninda bi kadin hz. Musa dan Allaha dua etmesini evlat sahibi olmak istedigini soylemis , Allahu teala da Ya Musa soyle o kadina onun cocugu olmuycak demis , kadin buna ragmen dua etmeye devam etmis ve Allah dan umit kesmem o benim halime dayanamaz acir bana bi evlat verir demis .. ve bi zaman sonra kadin umidini kesmedigi icin bi cocugu olmus ,,. Bunu bana annem anlatmisti paylasmak istedim sizle

Amin cnm ıns allah hepimize sağlıklı hayırlı yavrular versin

Ediyorum cnm insAllah sende kısa zmnda güzel haberi alacaksn
Ins cnm oglumun yerıne ıns acısını dındırıcek tatlı saglıklı hayırı bır bebıs gelır benım goguslerım cok buyudu ya acıyolarmsutyenler zor oluyor fena olcak adet olursa

Ins cnm oglumun yerıne ıns acısını dındırıcek tatlı saglıklı hayırı bır bebıs gelır benım goguslerım cok buyudu ya acıyolarmsutyenler zor oluyor fena olcak adet olursa
İğne bende de öyle yapmıştı cnm bu ay da adete son bı hafta kala göğüsleim ağrımaya başlamıştı yüzümde sivilcelenme oldu

İğne bende de öyle yapmıştı cnm bu ay da adete son bı hafta kala göğüsleim ağrımaya başlamıştı yüzümde sivilcelenme oldu
Benım cenemdekı adet sıvılcesı cıkarmgıbı oldu bıkacgun acıdı sonra kayboldu ılk defa cıkar ırınlı ıkı hafta kalır normalde sımdıde bugun yanagımdansıvılce cıktı bu ıgne ıyı gelmedı heralde ıgnenın kacıncı gunu testte netlestı senın

Canim sen nolursa olsun icini ferah tut herseyin hayirlisi Allah ne derse o olur. Insallah guzel haberler bekliyoruz senden. Dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…