- Emoji Skoru
- 1.797
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.081
Yavrum ne guzel iste baska birinin mutluluguna vesile oldun. Sevap kazandin. Kendini bu moda sokma lutfenyine bir hamile haberi aldim hemde tahlil sonucuna kendim baktim yani müjdeyi kendisine ben verdim kızlar suan çok degisik bir haldeyimLaRisaCca @damlacik88 Fit mutlu anne rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom
Canim ben hamile kalmadan once cok asiri istahliydim 58 kilo olmusdum 3 kilo vermisim 1 haftada simdi daha da vermisimdirHAMİLE OLAN ARKADAŞLAR, KİLOLAR NE DURUMDA KİLOLARR??? BEN 7BUCUK HAFTAMDAYM. 1.5 KİLO ALDM. HER ZAMANKİ GİBİ YEMEME RAĞMEN. HATTA DAHA SAĞLIKLI BESLENİYORM FİLAN
Canim sen bi kez daha test yaptir bence ya butun belirterin devam ediyo Allah dan umut kesilmezevlenmeden önceki son 5 ayım çok düzenliydi evlenince bozuldu düzenim sonrasında ilaç falan düzeldi ilk tedavimde de geç adet oldum ama ben o yüzden 20. güne kadar bekleyeyim diyorum bir de sürekli karnım gaz doluyor ben sigara içerim normalde bugün sigaradan iğrendim. göğüslerimdeki damarlaşmalar hala duruyor. ucu demiştim ya o kıl kökü gibi olan balon balon hala
evet olabilir ya da ara sor20. güne kadar olmazsam doktoruma gideyim diyorum
onun adına çok sevindim ama kendi adına burukluk yaşıyorum balim yaYavrum ne guzel iste baska birinin mutluluguna vesile oldun. Sevap kazandin. Kendini bu moda sokma lutfen
Canim ben hamile kalmadan once cok asiri istahliydim 58 kilo olmusdum 3 kilo vermisim 1 haftada simdi daha da vermisimdir
Gece 23 ıle 00 gece arası ılıskı oldu cnm artık nasıp catşamıstır ıns kıst olmaz tutarsada hayırlısı ınssalı gece 23:30 dan sonra çatlamıştır. iğneden 36 saat sonra çatlamasına yakın ilişki olduysa süper..
senin haberini de alicaz insAllah cnm üzme kendiniyine bir hamile haberi aldim hemde tahlil sonucuna kendim baktim yani müjdeyi kendisine ben verdim kızlar suan çok degisik bir haldeyimLaRisaCca @damlacik88 Fit mutlu anne rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom
ben başlarda vermeyi ümit ediyorum insAllah öğrendikten sonra eksiye geçtim ben birazHAMİLE OLAN ARKADAŞLAR, KİLOLAR NE DURUMDA KİLOLARR??? BEN 7BUCUK HAFTAMDAYM. 1.5 KİLO ALDM. HER ZAMANKİ GİBİ YEMEME RAĞMEN. HATTA DAHA SAĞLIKLI BESLENİYORM FİLAN
Aynen cnm bekleyebilirsen en güzeli garanti olur20. güne kadar bekleyeyim diyorum adet olmazsam test yaparım tekrar üzülmek istemiyorum
Çok normal bir his canım. İnsanız hele ki böylesine çok istediğimiz bir şeyde etkilenmemek elde değilonun adına çok sevindim ama kendi adına burukluk yaşıyorum balim ya
hemde çok fazla tam 3456 cikmis sonucu ben geçen ay daha 0.34 gördüm hiç cikmiyor yukari keşke benim olsa sonuç dedim kendikendimeÇok normal bir his canım. İnsanız hele ki böylesine çok istediğimiz bir şeyde etkilenmemek elde değil
tatlım sende uzun zamandır istiyordun çok sevindim adina nasıl gidiyor keseyi gordunmu ve inslalah bende ve isteyen herkes veriri bu güzel haberisenin haberini de alicaz insAllah cnm üzme kendini
ben başlarda vermeyi ümit ediyorum insAllah öğrendikten sonra eksiye geçtim ben biraz
Aynen cnm bekleyebilirsen en güzeli garanti olur
Evet kuzum şükür nasip oldu sağlıkla ilerler insAllah henüz kese için gitmedim kadin doğuma pazartesi kan vermiştim 110 çıktı bugün yine kan vermiştim yükselmeye bakmak için sonuç çıkmamış yarına kaldı Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahtatlım sende uzun zamandır istiyordun çok sevindim adina nasıl gidiyor keseyi gordunmu ve inslalah bende ve isteyen herkes veriri bu güzel haberi
Canım benim hayırlı olsun inşallah bebişin gelecek güzel düşün güzel şeyler olsun dualarımız seninleKızlar merhaba, saat 11:30 da mikroçipli aşılamam yapıldı. Doktor güzel geçtiğini söyledi inşallah sonuç da hayırlı olur. 14 gün sonra test yapmam gerekiyormuş. Sizlerden dua bekliyorum
Canım en kısa zamanda senin de güzel haberini alacağız buna inan ben çok hissediyorumyine bir hamile haberi aldim hemde tahlil sonucuna kendim baktim yani müjdeyi kendisine ben verdim kızlar suan çok degisik bir haldeyimLaRisaCca @damlacik88 Fit mutlu anne rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom
Canım işte yumurtlama olacağının sinyali o. Tam denk gelmiş sıkıntı yok. İnşallah gönlüne göre olurKızlar benım ıgneden 36 saat sonra ve busabah ılıskı oldu pazartesı 11:30 da oglen vuruldum dun yapıskan akıntılar geldı boyle gec kalmamısımdıt ıns bır umut ıste
Canım 3. Ayımda 2,5 kg aldım şimdilikHAMİLE OLAN ARKADAŞLAR, KİLOLAR NE DURUMDA KİLOLARR??? BEN 7BUCUK HAFTAMDAYM. 1.5 KİLO ALDM. HER ZAMANKİ GİBİ YEMEME RAĞMEN. HATTA DAHA SAĞLIKLI BESLENİYORM FİLAN
inslalah tatlım buarada annemde 12 haftalık aynı gidiyorsunuzKızlarr bugün kontrolüm vardı. Adanadaki perinatoloğum değil aşılamamı yapan kendi doktoruma. Perinatoloğa cumartesi gideceğim. Kontrol de iki oğlumun olacağını öğrendimtabiki 13.-14. Haftada daha net bileceğiz ama şuan 2 si de erkek görünüyor
Hayırlısı cnm bende bır umut beklıyorum belkı bır mucıze olur dıyeCanım en kısa zamanda senin de güzel haberini alacağız buna inan ben çok hissediyorum
Canım işte yumurtlama olacağının sinyali o. Tam denk gelmiş sıkıntı yok. İnşallah gönlüne göre olur ❤
Canım 3. Ayımda 2,5 kg aldım şimdilikikiz bebek için ideal ilerliyoruz çok şükür
canim benim cok sevindim vatana millete sana hayirli evlat olsunlar insallahKızlarr bugün kontrolüm vardı. Adanadaki perinatoloğum değil aşılamamı yapan kendi doktoruma. Perinatoloğa cumartesi gideceğim. Kontrol de iki oğlumun olacağını öğrendimtabiki 13-14. Haftada daha net bileceğiz ama şuan 2 si de erkek görünüyor
Bebegim kazandigin sevaplar arttikca Allah onlarin yuzu suyu hurmetine sana da nasip edecek sen at o buruklugu uzerinden.onun adına çok sevindim ama kendi adına burukluk yaşıyorum balim ya
Oy masaallah. Nasil sevindim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallahKızlarr bugün kontrolüm vardı. Adanadaki perinatoloğum değil aşılamamı yapan kendi doktoruma. Perinatoloğa cumartesi gideceğim. Kontrol de iki oğlumun olacağını öğrendimtabiki 13.-14. Haftada daha net bileceğiz ama şuan 2 si de erkek görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?