Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR, KİLOLAR NE DURUMDA KİLOLARR??? BEN 7BUCUK HAFTAMDAYM. 1.5 KİLO ALDM. HER ZAMANKİ GİBİ YEMEME RAĞMEN. HATTA DAHA SAĞLIKLI BESLENİYORM FİLAN
Canim ben hamile kalmadan once cok asiri istahliydim 58 kilo olmusdum 3 kilo vermisim 1 haftada simdi daha da vermisimdir

Canim sen bi kez daha test yaptir bence ya butun belirterin devam ediyo Allah dan umut kesilmez

Yavrum ne guzel iste baska birinin mutluluguna vesile oldun. Sevap kazandin. Kendini bu moda sokma lutfen
onun adına çok sevindim ama kendi adına burukluk yaşıyorum balim ya

salı gece 23:30 dan sonra çatlamıştır. iğneden 36 saat sonra çatlamasına yakın ilişki olduysa süper..
Gece 23 ıle 00 gece arası ılıskı oldu cnm artık nasıp catşamıstır ıns kıst olmaz tutarsada hayırlısı ıns

senin haberini de alicaz insAllah cnm üzme kendini
HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR, KİLOLAR NE DURUMDA KİLOLARR??? BEN 7BUCUK HAFTAMDAYM. 1.5 KİLO ALDM. HER ZAMANKİ GİBİ YEMEME RAĞMEN. HATTA DAHA SAĞLIKLI BESLENİYORM FİLAN
ben başlarda vermeyi ümit ediyorum insAllah öğrendikten sonra eksiye geçtim ben biraz
20. güne kadar bekleyeyim diyorum adet olmazsam test yaparım tekrar üzülmek istemiyorum
Aynen cnm bekleyebilirsen en güzeli garanti olur

Çok normal bir his canım. İnsanız hele ki böylesine çok istediğimiz bir şeyde etkilenmemek elde değil
hemde çok fazla tam 3456 cikmis sonucu ben geçen ay daha 0.34 gördüm hiç cikmiyor yukari keşke benim olsa sonuç dedim kendikendime

senin haberini de alicaz insAllah cnm üzme kendini
ben başlarda vermeyi ümit ediyorum insAllah öğrendikten sonra eksiye geçtim ben biraz

Aynen cnm bekleyebilirsen en güzeli garanti olur
tatlım sende uzun zamandır istiyordun çok sevindim adina nasıl gidiyor keseyi gordunmu ve inslalah bende ve isteyen herkes veriri bu güzel haberi

tatlım sende uzun zamandır istiyordun çok sevindim adina nasıl gidiyor keseyi gordunmu ve inslalah bende ve isteyen herkes veriri bu güzel haberi
Evet kuzum şükür nasip oldu sağlıkla ilerler insAllah henüz kese için gitmedim kadin doğuma pazartesi kan vermiştim 110 çıktı bugün yine kan vermiştim yükselmeye bakmak için sonuç çıkmamış yarına kaldı Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

Kızlar merhaba, saat 11:30 da mikroçipli aşılamam yapıldı. Doktor güzel geçtiğini söyledi inşallah sonuç da hayırlı olur. 14 gün sonra test yapmam gerekiyormuş. Sizlerden dua bekliyorum
Canım benim hayırlı olsun inşallah bebişin gelecek güzel düşün güzel şeyler olsun dualarımız seninle

Canım en kısa zamanda senin de güzel haberini alacağız buna inan ben çok hissediyorum
Kızlar benım ıgneden 36 saat sonra ve busabah ılıskı oldu pazartesı 11:30 da oglen vuruldum dun yapıskan akıntılar geldı boyle gec kalmamısımdıt ıns bır umut ıste
Canım işte yumurtlama olacağının sinyali o. Tam denk gelmiş sıkıntı yok. İnşallah gönlüne göre olur
Canım 3. Ayımda 2,5 kg aldım şimdilik ikiz bebek için ideal ilerliyoruz çok şükür

Kızlarr bugün kontrolüm vardı. Adanadaki perinatoloğum değil aşılamamı yapan kendi doktoruma. Perinatoloğa cumartesi gideceğim. Kontrol de iki oğlumun olacağını öğrendim tabiki 13.-14. Haftada daha net bileceğiz ama şuan 2 si de erkek görünüyor

inslalah tatlım buarada annemde 12 haftalık aynı gidiyorsunuz

Hayırlısı cnm bende bır umut beklıyorum belkı bır mucıze olur dıye

canim benim cok sevindim vatana millete sana hayirli evlat olsunlar insallah

Oy masaallah. Nasil sevindim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…