• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor şuan ameliyatta bugün ultrasona giremedim henüz. Bugün çok sancılanıyorum siyah pütürlü pıhtı gibi birşeyler gelmeye başladı. Zaten dr geleceğini korkmamamı söylemişti. Uraniaaflora Uraniaaflora biz ikisinin de kalbini duymuştuk canım. Dün de iyilerdi , öğle vakti ultrasona girdiğimizde umarım bugün de iyilerdir. Bakalım bugün taburcu olacak mıyız. Canım çok sıkkın inş bu süreci güzelce atlatırız. Dualarınızı eksik etmeyin nolur 🥺

Doktor şuan ameliyatta bugün ultrasona giremedim henüz. Bugün çok sancılanıyorum siyah pütürlü pıhtı gibi birşeyler gelmeye başladı. Zaten dr geleceğini korkmamamı söylemişti. Uraniaaflora Uraniaaflora biz ikisinin de kalbini duymuştuk canım. Dün de iyilerdi , öğle vakti ultrasona girdiğimizde umarım bugün de iyilerdir. Bakalım bugün taburcu olacak mıyız. Canım çok sıkkın inş bu süreci güzelce atlatırız. Dualarınızı eksik etmeyin nolur 🥺
Insallah canim rabbim saglikla hastaneden cikmayi nasip etsin sana da bebilerine de bir sebebi var miymis kanamanin ??

ya canim çok acaip seyler yasiyorum hayır a yoruyorum inşallah gonlumdeki olmuştur diyerekten şöyle diyim bel ve kasik agrim baya var heleki sol kasigim ve sol arka belim bazen sağ kasik ve sağ arka bel e vuran agrilarim var hiç normalde olmazdi ne bileyim bide 2 gündür oturduğum yerden kalkarken basim dönüyor kendimi toparliuorum ama kısa süreli dengesizlik yaşıyorum sanki bir da okumustum belirti olarak bele vuran kasik agrisi diye
Canim bu yasadiklarin tabiki hamilelik belirtisi olabilir ama hatirlarsan ben bunlarin hepsini gecen ay yasadim ve asilamamin 12 gunu adet oldum. O yuzden çoktapesine dusme. Vucudunu dinleme. 😘

Sana ozel yasin okuyup dua ettim insaallah Rabbim seni de bebislerinide saglicakla o hastaneden taburcu etsin canim. Simdi nasilsin? Kanaman durdu mu ?
Allah razı olsun canım. Sancım var. Kanamam durdu ama düşmesini beklediğimiz büyük bir pıhtı var onu da düşürüp rahat bir şekilde tamamlarsak daha iyi olacağız inşallah. Bu 1 ay bizim için önemli. Umarım yavrularım savaşabilir. Allah yardım stsin

Canım inşallah iyi olacaksınız dualarımız sizinle. Allahım Şafi ismi ile şifanızı versin inşallah

Canım regli olmayı bekliyorum yarın olmam lazım ama hiçbir belirti yok normalde göğüslerim 1 hafta öncesinden acımaya başlardı şuan hiçbir belirti yok. Olmicam sanki ☹
Benim de bu ay hiç göğüslerimde ağrı olmadı. Demek ki ilaçların etkisi böyle yansıyor. Takvimime göre dün adet olmalıydım. Bekliyorum, umarım olurum da yarın ya da öbürgün doktora gidebilirim. Gelecek hafta 29 ekimden dolayı tatil olacak.

Kızlar çatlatma iğnesi nin 10. Günü normalde iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkmaz mıydı? Bende hep tek çıktı bırkac gün önce de yaptım çünkü merakımdan 😬aşılama değil normal yolla

Eklentiler

• 15718244394295509253497610149746.jpg
    15718244394295509253497610149746.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 42
Allah razı olsun canım. Sancım var. Kanamam durdu ama düşmesini beklediğimiz büyük bir pıhtı var onu da düşürüp rahat bir şekilde tamamlarsak daha iyi olacağız inşallah. Bu 1 ay bizim için önemli. Umarım yavrularım savaşabilir. Allah yardım stsin
Amin insaallah canim benim. Dualarimiz seninle. O bebisler dogacak Allahin izniyle. Sana dedigim Esmalari okumaya devam et olur mu. 😘

Canim bu yasadiklarin tabiki hamilelik belirtisi olabilir ama hatirlarsan ben bunlarin hepsini gecen ay yasadim ve asilamamin 12 gunu adet oldum. O yuzden çoktapesine dusme. Vucudunu dinleme. 😘
ınan tatlım geçen aylarda olduğu kadr üstüne dusmuyorum takmiyorum naisp varsa vardir yoksada elbet olur hayirlisi ile

kuzum nasıl oldun rabbim bidaha yasatmasin sağlıkla bebeislerin buyusun canım LaRisaCca LaRisaCca

bende bu ay hiç takmadim kendimi ise verddim temizlige basladim yastık yorgan dip köşe hiç aklima gelmedi sadece kasik ağrım olunca bel agrim olunca aklima geldi desem insirmisin bu ay çok iliskide olmadi ama adet bitiminden başlayan kasik agrisi batmasi akinti fazlaligi ve son günlerde bel agrisi baş donmesi bunlar sadece ama dedigim gibi hayirlisi insallah sen ne zaman test yapacaksın peki sanmam ilactan dolayi gecikmedi

BEnde kendimi mutfaga verdm😂

Benim de bu ay hiç göğüslerimde ağrı olmadı. Demek ki ilaçların etkisi böyle yansıyor. Takvimime göre dün adet olmalıydım. Bekliyorum, umarım olurum da yarın ya da öbürgün doktora gidebilirim. Gelecek hafta 29 ekimden dolayı tatil olacak.
Evet yaaa 29 ekim giriyor cumartesi olursak bu ay kaçabilir ☹️

Back