- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.921
Çok iyi görünüyor maşallahKızlar benimde eşim bugün sperm testi verdi sonuçlardan anlayan vardı sanırım. Bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2542531
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi görünüyor maşallahKızlar benimde eşim bugün sperm testi verdi sonuçlardan anlayan vardı sanırım. Bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2542531
Ayy çok sevindim ya teşekkür ederimÇok iyi görünüyor maşallah
Bende halen belirti yokk sende durumlar nasilSelam kızlar nasılsınız? Var mı yeni haberler? Mutlu pazarlar herkese
Test yapacaktın yapmadın mi? Yapsan çıkar zaten. Benim sonuç belli zaten negatifBende halen belirti yokk sende durumlar nasil
bende öyle tahmin ediyom hatta büyük olan erkek küçük kiz LaRisaCcaBunlarin biri kiz biri erkek ben sana soyleyeyim canim
Yapamadım üzülmek istemiyorum ümit etmek guzel sankiiTest yapacaktın yapmadın mi? Yapsan çıkar zaten. Benim sonuç belli zaten negatif
Varsa erken sevineceksinYapamadım üzülmek istemiyorum ümit etmek guzel sankii
12.gun çıkar mi dersinVarsa erken sevineceksin
Seninle aramızda 1 gün yokmuydu? İğneni ne zaman oldun sen12.gun çıkar mi dersin
Igne 23 eylül aşılama 25 eylülSeninle aramızda 1 gün yokmuydu? İğneni ne zaman oldun sen
Bugün senin iğnenin 13. Günü canım. Tabikide çıkar varsa. İğneden sonra sayıyoruz.Igne 23 eylül aşılama 25 eylül
Normal gebelik testi var bende yArın sabah yapacam inşallahBugün senin iğnenin 13. Günü canım. Tabikide çıkar varsa. İğneden sonra sayıyoruz.
Şimdi bile yapsan çıkar. LaRisaCca Dedi ya iğnenin 13. Günü idrarda yaptım çıktı diye. Senin 14. Gün.Normal gebelik testi var bende yArın sabah yapacam inşallah
Erken gebelik testiylr cikti insallah bende guzel haberler alirim belirtisizlik beni korkutuyorŞimdi bile yapsan çıkar. LaRisaCca Dedi ya iğnenin 13. Günü idrarda yaptım çıktı diye. Senin 14. Gün.
İnşallah vardır canım
Canım aynı gün normal gebelik testi de yaptım,belki o hatalıdır diye üstelik saat akşam 7 gibiydi yani ilk idrar değildi. Yap bence sonuç alırsın. asli1993 herkes bir kız bir erkek diyor. Hayırlısı olsun darısı size inşallahErken gebelik testiylr cikti insallah bende guzel haberler alirim belirtisizlik beni korkutuyor
Hayırlı olsun canım benim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde guz3l haberler alırız hamileysem içimdeki tüm stresi bağırarak atacam çok doluyum sabahı bekliycem ben yinede ilk ıdrarla yapayım bu ay o kadar kafama da takmadım her ay hamileyimdir diye bir çok işi yapmıyordum yani ince işleri bu ay hepsini yaptım kafamı hep başka şeylerle meşgul ettimCanım aynı gün normal gebelik testi de yaptım,belki o hatalıdır diye üstelik saat akşam 7 gibiydi yani ilk idrar değildi. Yap bence sonuç alırsın. asli1993 herkes bir kız bir erkek diyor. Hayırlısı olsun darısı size inşallah
En güzelini yapmışsın ben de zamanımı dolu dolu geçirdim. Dilerim Allahtan hayırlısıyla çok güzel haberler alırsın. Bebişin seninledir inşallahHayırlı olsun canım benim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde guz3l haberler alırız hamileysem içimdeki tüm stresi bağırarak atacam çok doluyum sabahı bekliycem ben yinede ilk ıdrarla yapayım bu ay o kadar kafama da takmadım her ay hamileyimdir diye bir çok işi yapmıyordum yani ince işleri bu ay hepsini yaptım kafamı hep başka şeylerle meşgul ettim
Amin inşallah hamileysem ilk buradan paylasacammmEn güzelini yapmışsın ben de zamanımı dolu dolu geçirdim. Dilerim Allahtan hayırlısıyla çok güzel haberler alırsın. Bebişin seninledir inşallah
amin bdbegimCanım aynı gün normal gebelik testi de yaptım,belki o hatalıdır diye üstelik saat akşam 7 gibiydi yani ilk idrar değildi. Yap bence sonuç alırsın. asli1993 herkes bir kız bir erkek diyor. Hayırlısı olsun darısı size inşallah