Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnfertilite ne demek bilmiyorum 🤷‍♀️
Canım infertilite hamile kalamama demek. Varikosel varsa eşinde, spermler ölüyordur hamile kalamıyorsundur. Eşinin tedavi olması lazım. Ayrıca bebek istiyorsa sigarayı bırakacak ve e vitamini alması gerek alamıyorsa keçi boynuzu kaynat içir

Canım infertilite hamile kalamama demek. Varikosel varsa eşinde, spermler ölüyordur hamile kalamıyorsundur. Eşinin tedavi olması lazım. Ayrıca bebek istiyorsa sigarayı bırakacak ve e vitamini alması gerek alamıyorsa keçi boynuzu kaynat içir
Ultrason da belli olcak varikosel den şüpheleniyor doktor keçi boynuzu alırım içer vitamın de doktor verirse içer ancak ama ben yinede keçi boynuzu yaparım ultrason da da belli olsun da bir inşallh dua edin bzim için

Kızlar selammm keyifler nasıl? Bugün adet oldum zannettim bir akıntı hissettim tuvalete koştum. Bembeyaz bir akıntı gelmişti. Sonra sol kasığımda ağrı oldu iğnenin 7. Günüydü bugün sizde yaşadınız mı bunu?

Gttm progesteron testim cok iyi oldu doktor hamile olma ihtimalin yüksek dedi olmadı klomen kullandım ınoflıc kullandm hormon testi yaptrdım ultrasonla baktı bir sorun yok ama yinede olmadı sperm testinn sayısı yeterli dedi doktor eşime bilmiyorum bundan snra napcaz ultrasona grcek doktor ultrason istedi
Canım rahim filmi cekdirebilirsin bi süre daha bekleyip duruma bakarsak sorun yok

Günaydın kızlar. Demin idrar testi yaptım koca bir negatif. Bu ay da 4. Aşılama tutmadı. İdrar testi yapmak için sonuna kadar beklemeye gerek yok.
13. Ve 14. günde çizgi varsa bişeyler vardır yoksa yoktur. Tecrübeyle sabit.

Cok uzuldum canim yaaa 😔 ama biraz daha beklesn adet olmazsan tekrarlasan ? Sonucta senin 11-12. gunun daha erken bence

X