Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorumla konustum biraz once. Bu belirtilerinizi gebelik var veya yok diye kesin sekilde cevaplayamayiz. Ayin 7 sinde cikacak sonuc disinda hicbir sonuca itibar etmeyin. Catlayan yumurtanizin yerinden salgilanan hormonlarin etkisi bu. Bu donemde hicbir belirti beklemiyoruz dedi 😔😔
Kız doktorlar hep en kötüsünü söyler ki negatif görürsen üzülme diye. Gebelik belirtileri diye bir şey var , o net. Ancak zaten hepimiz burada konuşurken evet yaşananların belirti olduğunu ancak gebeliğin olduğunu kanıtlamayacağını konuşuyoruz. Hepimiz test sonucunu bekliyoruz. Doktorun da benim doktor gibi 2 hafta sonra test yap demek istemiş, kanda. Ben 11. gün yapmıştım çıkmıştı :)

Canım çift yumurta :) tamamen farklı iki bebek Allah ın izniyle. Canım sorma pazartesi kontrolümüz. Bazen kalp atışları gecikebiliyor ve 7. haftada 3. kese varsa ortaya çıkar diye doktorumuz bizi bayağı erteledi. Bir gittiğimde herşeyi görebilelim telaşlanmayalım diye. Geçmiyor bana zaman. Çok heyecanlıyım. Dilerim sağlıkla atan kalplerini duyabiliriz.
Yaa üçüncü bi kese olma ihtimali de mi varmis :rolleyes: hadi hayrlisi sağlıkla duyarsnz insAllah

Kız doktorlar hep en kötüsünü söyler ki negatif görürsen üzülme diye. Gebelik belirtileri diye bir şey var , o net. Ancak zaten hepimiz burada konuşurken evet yaşananların belirti olduğunu ancak gebeliğin olduğunu kanıtlamayacağını konuşuyoruz. Hepimiz test sonucunu bekliyoruz. Doktorun da benim doktor gibi 2 hafta sonra test yap demek istemiş, kanda. Ben 11. gün yapmıştım çıkmıştı :)
Cok prensipli bir adam zaten benim doktor. Cok kati prensipleri var. Valla seytan bir diyor git aksam tahlil ver sonucu ogren rahatla bide diyorum negatif olursa erkenden panik yapmaya ne gerek var

Ya bide diger gunlere gore bugunki bel agrim cok farkli bildigin adet agrisi gibi. 4 tane kaybettim varsa bunu da kaybetmekten korkuyorum acikcasi. Hareketlerime dikkat te ediyorum. Ama ne kadar olsa acaba ters bisey yaptim da gidiyormu kafasina giriyor insan 😔

Ya bide diger gunlere gore bugunki bel agrim cok farkli bildigin adet agrisi gibi. 4 tane kaybettim varsa bunu da kaybetmekten korkuyorum acikcasi. Hareketlerime dikkat te ediyorum. Ama ne kadar olsa acaba ters bisey yaptim da gidiyormu kafasina giriyor insan 😔

Canim ben hamile oldugumu ogrendigim gun bel agrisindan öluyodm. Egilip kalkarken bile nasil canim yaniyodu anlatamam. Yavas yavas gecti. Olabiliyo yani dogal bisey. Kendini suclama moralini de bozma hersey iyi olcak insallah

kızlar geçen sene düşükle sonuçlanan gebeliğimde, çatlatma iğnesinden sanıyorum 12 ya da 14 gün sonra kanda çıkmıştı. Öncesinde yapılanlarda iğnenin etkisi var diye biliyorum. Daha kan testi yapmadan önce de bitakım belirtiler oluyordu. hatta şüphelenip kana baktırmıştım. kasıklarmda sürekli bi ağrı vardı hiç geçmeyen. adet olcakmış da olamıyormş gibi. bir de orda sanki bi baskı tarzı bi hissiyat vardı. bunlar psikolojk mi bilemiyorum.. ama malesef sonra düşük yapmıştım. Bu ay uzun bi aradan sonra 2.denemem ve bu sabah çatlatma iğnemi oldum. tam 14 gün sonra test yapmayı planlıyorum tabii eğer bişeyler hissedersem. öncesindekiler çok doğru olmayabiliyor çünkü.. internette bugün birşey okudum; çatlatma iğnesinden 3 gün sonra çatlar yumurta yazıyor. ben 36 saat sonra çatlar diye biliyorum. :110:

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Sanırım ilacın etkisi geçti bende. Ve olmadı bu sefer acayip umutsuzluğa kapıldım. 7. Günde çok hafif hayali gibi bir çizgi çıktı fotoğrafta gözüküyor mu bilmiyorum ama yarına o da giderEki Görüntüle 2541971
Canım çatlatma iğnesi içinde hormon var ve bu çift çizgi çıkmasına sebep oluyor. Normalde hiçbir tedavi görmesende 7. Gün çift çizgi çıkmsz zaten. Neden kendini üzüyosun.
Dr lar 14. Gün yapın diyor gerçek sonucu öğrenmek için. Sabret bekle dua et olacak inşallah.

Ben de biraz önce ovitrelle iğnemi oldum bakalım inşallah inşallah sonuç güzel olsun🙏🏻 19, 19, 21 mm 3 yumurta yeterli büyüklükte dedi. Çoğul gebelik riski var dedi, tabi hiç olmayabilir de kısmet dedi doktor. Şimdi heyecanlı bekleyiş başlıyor 😊 dediğiniz gibi iğneyi hiççç hissetmedim bile😊
İnşallah tutar canım. Bende bugün yumurtalar ne alemde baktırmaya gidicem. Artık kendime olursa olur olmazsada olmaz diyorum. Hayırlısı artık.

kızlar geçen sene düşükle sonuçlanan gebeliğimde, çatlatma iğnesinden sanıyorum 12 ya da 14 gün sonra kanda çıkmıştı. Öncesinde yapılanlarda iğnenin etkisi var diye biliyorum. Daha kan testi yapmadan önce de bitakım belirtiler oluyordu. hatta şüphelenip kana baktırmıştım. kasıklarmda sürekli bi ağrı vardı hiç geçmeyen. adet olcakmış da olamıyormş gibi. bir de orda sanki bi baskı tarzı bi hissiyat vardı. bunlar psikolojk mi bilemiyorum.. ama malesef sonra düşük yapmıştım. Bu ay uzun bi aradan sonra 2.denemem ve bu sabah çatlatma iğnemi oldum. tam 14 gün sonra test yapmayı planlıyorum tabii eğer bişeyler hissedersem. öncesindekiler çok doğru olmayabiliyor çünkü.. internette bugün birşey okudum; çatlatma iğnesinden 3 gün sonra çatlar yumurta yazıyor. ben 36 saat sonra çatlar diye biliyorum. :110:

Canim ilkkez duydum 3 gun sonra catliyo diye. Hatta ben tam 36. Saat sancimdan anlamistim yumurtamin catladigini😊 insallah iki hafta sonra da cok guzel sonuclarini aliriz canim 😍😍

kızlar cuma gününün hürmetine Allah umduklarımıza kavuştursun sağlıkla ve hayırla. ben 27 eylülde çatlatma iğnemi vuruldum . bu ilk tedavim. göğüsler şiş, sık idrara çıkıyorum, kasıklarda hep batma ve acayip bir bel ağrım var. bunlar iğnenin etkileri mi bilemedim. belimin ağrısı yakıyor. testi 14. gün yapın deniyor ya iğneyi olduğumuz günü sayacak mıyız?

kızlar cuma gününün hürmetine Allah umduklarımıza kavuştursun sağlıkla ve hayırla. ben 27 eylülde çatlatma iğnemi vuruldum . bu ilk tedavim. göğüsler şiş, sık idrara çıkıyorum, kasıklarda hep batma ve acayip bir bel ağrım var. bunlar iğnenin etkileri mi bilemedim. belimin ağrısı yakıyor. testi 14. gün yapın deniyor ya iğneyi olduğumuz günü sayacak mıyız?
mesela ben bugün iğne oldum. 2 hafta sonra cuma günü yine test yapmayı planlıyorum eğer belirtilerim varsa. belirti yoksa pek umursamıcam beklicem. moral bozuklğu olmasın :)

mesela ben bugün iğne oldum. 2 hafta sonra cuma günü yine test yapmayı planlıyorum eğer belirtilerim varsa. belirti yoksa pek umursamıcam beklicem. moral bozuklğu olmasın :)

Canim belirti arama bak ben hep soyluyorum burda ama 😊 hic belirtisiz hamile kaldim hatta adet olcam dedim karnimin belimin agrimasindan 😀😀

X