- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.621
Stresten canim bu. Sakin ol. Akisina birakhepinize kocaman gunaydin nasilsinz kızlar ya bugun 17. gün oldu hala adet olmadim iyice dengem bozuldurengarenk44 LaRisaCca M MiyavKedi C Capanin Gururu Teyom N Ned en
Her gün bir tane sabah uyanır uyanmaz yapıyorum. 11. Günde falan çıkar diye düşünüyorum çünkü doktorum 10. Gündem sonra belli olmaya başlar dediCanım daha erken bir hafta sonra yap testini
Kizlar bugun 10. Gunum doktora gidiyorum yumuslar icin sans dileyin insss guzel gelismelerle donerimgecen ay 16. Gun ya da 15. Gundu igne vuruldugumda gec olmustu cunku biri bizi beklemeden catlamisti digerleride 20 ve 25mm di ... bu ay bakalim ne olacak.
Bu ay olur belki önce bir kan testi yaptır canım benim
Bakalimgün aşırı test yapacağım bakalım koyulaşacakmı?Hep birlikte çok güzel çift çizgili bol bebekli haberler alalım benim umudum çok yüksek ilk denemem belki ondan bilemiyorum ama olacak hissediyorum sende iyi düşün iyi olsun stres yapma
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? Adetin stresten gecikmiştir. Bazen adet gecikmesi de olabiliyor ilaçlar vs.hepinize kocaman gunaydin nasilsinz kızlar ya bugun 17. gün oldu hala adet olmadim iyice dengem bozuldurengarenk44 LaRisaCca M MiyavKedi C Capanin Gururu Teyom N Ned en
İlk zamanlar çift olarak görüyordun çizgiyi sonra silikleşmeye başladı ve şuanda tek çizgi değil mi ? canım 10. gün çok erken. 13. günden sonra ancak görünmeye başlar o da eğer tam zamanında bir döllenmeyse.Her gün bir tane sabah uyanır uyanmaz yapıyorum. 11. Günde falan çıkar diye düşünüyorum çünkü doktorum 10. Gündem sonra belli olmaya başlar dedi
O gaz bende de hala bitmedi canım ya. Tuvalete taşınmaktan fenalık geldi.Vizontelede bi replik vardi hatırlarmısınız bilmiyorum
Genc adam: Nasilsin Haci Zubery amca?
Haci Zubeyir amca: Az gazim var :)))
Kendimi Haci Zubeyir amca gibi hissediyorum karnim sis gazim cok oluyor
Benim şuan en iyi dostum wcO gaz bende de hala bitmedi canım ya. Tuvalete taşınmaktan fenalık geldi.
4. Ve 5. Gün testinin görüntüsünü atmıştım. 6. Günde de gözüküyor ama 5. Gün kadar net değil ikinci çizgi 4. Gün ile 6. Gün testi ikinci çizgi silik 5. Gün çok netİlk zamanlar çift olarak görüyordun çizgiyi sonra silikleşmeye başladı ve şuanda tek çizgi değil mi ? canım 10. gün çok erken. 13. günden sonra ancak görünmeye başlar o da eğer tam zamanında bir döllenmeyse.
Hayırlısı olsun canımkızlar adet oldummmm
En azından kafan rahatladı acabaların bitti öyle düşün kuzum. inşallah bu denemede olurkızlar adet oldummmm
Yeniden yeni umutlara inşallah canım. Sen henüz minnacıksn bana görekızlar adet oldummmm
ahahahahah :))))Yeniden yeni umutlara inşallah canım. Sen henüz minnacıksn bana göreo yüzden hiç moral bozmak yok. Herşey neyse de bu iş yüzünden ilişki bağımlısı/manyağı olacağız
Aman yumurtlama kaçmasın, aman erken yumurtlama olabilir, aman geç yumurtlama diye diye sonuç buahahahahah :))))
Hadi gozun aydin canim. Adet doneminde civanpercemi ic eger varsakızlar adet oldummmm
kızlar adet oldummmm
Her gün mod : kalp kalp kalpAman yumurtlama kaçmasın, aman erken yumurtlama olabilir, aman geç yumurtlama diye diye sonuç bu