Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilmiyomki kuzum ya normalde hep okudugum ve bildiğim kadarı ile iğneden 14 en geç 15. gün adet olunur ama yok ne leke ne başka bisey bol.kasik agrisi goguslerimde hala ayni of olsam bian önce keşke ama geç dollenme olurmiki catlatma ignesinde
canım ama iğneyi vurduğun gün erken ise 14-15 gün sonra adet olunmayabilir. Benim de iğnenin 14. günü ama benim yumurta erken büyüdü o yüzden adetime var daha

canım ama iğneyi vurduğun gün erken ise 14-15 gün sonra adet olunmayabilir. Benim de iğnenin 14. günü ama benim yumurta erken büyüdü o yüzden adetime var daha
igneyi geç vuruldum canm adetin 16. günü vuruldum 13.14. günü çok küçüktü yumurta ama 16. gün baya büyümüştü ve o gün iğne vuruldum 1 ekim bat tarihimdi aynı gün kan verdim 0.26 çıktı acaba yine erkenmi bugun ignenin 17.gunu gelen giden yok ama agrim cok

bugün tekrar gittim doktora. 10.gündeyim 17mm olmu. Yarın gün içerisinde iğneni yap dedi. ilişki günleri verdi. en az 18mm olması gerekliymiş. Yarına kadar 18mm'ye ulaşır dedi. Kendim de yapamıyorum iğneyi. Artık bi tıp merkezine gider yaptırırım. Bi de bana Crinone Jel verdi. Yarından sonrası beklemek artık.. Rabbim hepimize sabır ve güç versin ve bebişşş :)

İnşallah canımm benim güzel anne ♥ Bir de sen evde gebelik testi yaptın mı yoksa gününü mü bekledin?
Canım ben çat iğnesinin 13. aşılamanın 11. günü yaptım. doktorum aşılamadan 2 hafta sonra test yapmamı söylemişti ben 3 gün erken yapmış oldum. Hiç ovülasyon testi yapmadım, gebelik testi yaptım canım

bugün tekrar gittim doktora. 10.gündeyim 17mm olmu. Yarın gün içerisinde iğneni yap dedi. ilişki günleri verdi. en az 18mm olması gerekliymiş. Yarına kadar 18mm'ye ulaşır dedi. Kendim de yapamıyorum iğneyi. Artık bi tıp merkezine gider yaptırırım. Bi de bana Crinone Jel verdi. Yarından sonrası beklemek artık.. Rabbim hepimize sabır ve güç versin ve bebişşş :)
Hadi hayırlı olsun kuzum inşallah pozitifi görürsün bu ay :)

O jelden bana da vermişlerdi canım. Tutunmayı kolaylaştırıyormuş.

Gunayydiin kizlllaarrrr 😍😍😘aranizda yerlesme lekesi goren var mi 🙄
Çünkü benim dun gece bi damla seklinde leke gordum acik pembeydi .. korktum asilamam tutmadi diye 🤭
Daha asilamanin 6. Gunuydu . Cunku bu kadar erken adet olmayi beklemiyorum . Bat gunum de ayin 14 de🤗🤗
Canım yerleşme için erken yumurtanın rahme gelmesi 7-8 günü buluyor ve sonra gömülmeye başlıyor. Ama aşılamadan sonra ara lekelenme görenler oluyor. Bu yerleşme kanaması değil. İstersen doktorunla da bir görüş

Kizlar bugun 10. Gunum doktora gidiyorum yumuslar icin sans dileyin insss guzel gelismelerle donerim😃 gecen ay 16. Gun ya da 15. Gundu igne vuruldugumda gec olmustu cunku biri bizi beklemeden catlamisti digerleride 20 ve 25mm di ... bu ay bakalim ne olacak.
Canımıniçi hadi herşey yolunda gitsin inşallah :KK19:

Canım ben çat iğnesinin 13. aşılamanın 11. günü yaptım. doktorum aşılamadan 2 hafta sonra test yapmamı söylemişti ben 3 gün erken yapmış oldum. Hiç ovülasyon testi yapmadım, gebelik testi yaptım canım
Bende ovülasyon testi yapmadım ancak gebelik testi yaptım. Dün çok netti ikinci çizgi bugün 6. Günü silik çizgi çıktı baya çok üzüldüm

X