- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.641
hayit var cnmHadi gozun aydin canim. Adet doneminde civanpercemi ic eger varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayit var cnmHadi gozun aydin canim. Adet doneminde civanpercemi ic eger varsa
Her gün mod : kalp kalp kalp
Onuda tuketebilirsin gunde 2 defa icebilirsen iyi olurhayit var cnm
canım hemen yap kesin sonuç çıkar ben aşılamanın 11. günü erken gebelik testi ile yapmıştım. ilk idrarla değildi. hadi hemen haber ver bize ayyyyyy çok heyecanlıSelam kizlar asilama gununu de ayarsak bugun 14.gunum erken gebelik testi aldim ama illa ilk idrarla mi yapmam gerekir yoksa 2 3 saatlik idrarlada olur mu erken gebelik testi oldugu icin soruyorum
tamam çok içerim çok sağolOnuda tuketebilirsin gunde 2 defa icebilirsen iyi olur
Negatif malesef ☹canım hemen yap kesin sonuç çıkar ben aşılamanın 11. günü erken gebelik testi ile yapmıştım. ilk idrarla değildi. hadi hemen haber ver bize ayyyyyy çok heyecanlı
Canım üzülme inşallah bir sonrakinde olur hepimiz uzun süre uğraş verdik. benim de 1,5 yıl sonra oldu. O yüzden emin ol muhakkak her birimiz anne olacağız ancak ne zaman olacağımızı bilmiyoruz.Negatif malesef ☹
Canim bu ay olmaz diger ay olur. LaRisaCca nin dedigi gibi hepimiz enne olacaz ama belki onumuzdeki ay belki 1 yil sonraNegatif malesef ☹
Tesekkur ederim alistim artik 2 bucuk yil oldu benm ama ilk basta uzuluyo tabi insan ben kolay kolay test yapmazdim bunun icin korkudan asilama oldugu icin yaptimCanım üzülme inşallah bir sonrakinde olur hepimiz uzun süre uğraş verdik. benim de 1,5 yıl sonra oldu. O yüzden emin ol muhakkak her birimiz anne olacağız ancak ne zaman olacağımızı bilmiyoruz.
Umarım oyle olur canim hic olamam mi doye dusunuyo insan boyle zamanlarda o yuzden uzuluyo ilk soku atlatinca yavas yavas duzeliyo tabiCanim bu ay olmaz diger ay olur. LaRisaCca nin dedigi gibi hepimiz enne olacaz ama belki onumuzdeki ay belki 1 yil sonra
Bnm çok kanamam oldu resmen adet gördüm diyebilirim progestan iğne ve hapa başladım kesede bozulma yok ve yukarda sebebi belli değil nedense. Canım sana sormak istediğim 5+3 de bebek kese içinde görünür mü ? Ben 5+3 de göremedim kese içinde bebeğicanım hemen yap kesin sonuç çıkar ben aşılamanın 11. günü erken gebelik testi ile yapmıştım. ilk idrarla değildi. hadi hemen haber ver bize ayyyyyy çok heyecanlı
Hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynıymış ya belki buda aynı olurCanım umutsuzluğa kapılma hemen Allah büyük olmuştur inşallah
Test yaptın mı sen ne zaman yapacaksın? Ben yarın sabah ilk idrarda bakacağımHamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynıymış ya belki buda aynı olur
Ben asilamanin 12.gune kadar beklemeyi düşünüyorumTest yaptın mı sen ne zaman yapacaksın? Ben yarın sabah ilk idrarda bakacağım
Canım hiç göğüs ağrın akıntın vs bişeyin yok mu?Ben asilamanin 12.gune kadar beklemeyi düşünüyorum
Yok canım ya arada kasigima ağrı giriyor.ama başkada birşey yok bekleyip gorecezCanım hiç göğüs ağrın akıntın vs bişeyin yok mu?
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda.Yok canım ya arada kasigima ağrı giriyor.ama başkada birşey yok bekleyip gorecez