Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar asilama gununu de ayarsak bugun 14.gunum erken gebelik testi aldim ama illa ilk idrarla mi yapmam gerekir yoksa 2 3 saatlik idrarlada olur mu erken gebelik testi oldugu icin soruyorum
canım hemen yap kesin sonuç çıkar ben aşılamanın 11. günü erken gebelik testi ile yapmıştım. ilk idrarla değildi. hadi hemen haber ver bize ayyyyyy çok heyecanlı :rolleyes: :skandal:

Canım üzülme inşallah bir sonrakinde olur :KK43: hepimiz uzun süre uğraş verdik. benim de 1,5 yıl sonra oldu. O yüzden emin ol muhakkak her birimiz anne olacağız ancak ne zaman olacağımızı bilmiyoruz.
Tesekkur ederim alistim artik 2 bucuk yil oldu benm ama ilk basta uzuluyo tabi insan ben kolay kolay test yapmazdim bunun icin korkudan asilama oldugu icin yaptim

canım hemen yap kesin sonuç çıkar ben aşılamanın 11. günü erken gebelik testi ile yapmıştım. ilk idrarla değildi. hadi hemen haber ver bize ayyyyyy çok heyecanlı :rolleyes: :skandal:
Bnm çok kanamam oldu resmen adet gördüm diyebilirim progestan iğne ve hapa başladım kesede bozulma yok ve yukarda sebebi belli değil nedense. Canım sana sormak istediğim 5+3 de bebek kese içinde görünür mü ? Ben 5+3 de göremedim kese içinde bebeği

Kizlar birkac yere yazdim kimse birsey demedi birde burda sorayim.

23 eylülde catlatma ignesi oldum bugün igneden sonraki 10. Gün 2 gündür belim agriyor bugün cok kötü agriyor hareket edemiyorum karnimin alt tarafina farkli batmalar oluyor bugün cok fazla.

Acaba bunlar gebelik belirtisimi ? Ilk defa bu kadar fazla oldu anlayamadim bende. Benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen varmi aramizda ?

X