Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet baslangicindan itibaren say 11 ve 13 gunler arasi cekiliyor. Inan fiyatini simdi hatirlamiyorum. Internete ekomar istanbul yaz telefonu cikiyor orda ara ogren istersen. Ben cok kotu agri çektim rahim filminde sen cekme isterim. Bana cok uzak diye gidememistim ben😔
Yarın zeynep kamilden randevu aldım. İlk önce tüm testlerimi tekrar yaptırmak istiyorum. Dr a rahim filminide sorucam. Çünkü bir tane kürtajım var. Yarın soracağım bakalım hakkımızda hayırlısı. Bi bu kaldı yaptırmadığım bunuda yaptırayım bari

Doktor bana Cumartesi günü çatlama iğnesi verdi. Ama Cuma günü ilişki verdi bir gün önce. Ne olur ne olmaz diye Cumartesi 9 da iğne vuruldum Pazar akşam 9 da birlikte ol dedi ama ben Cumartesi de birlikte oldum. Pazar günü de 6 gibi birlikte oldum sizce bir sakıncası olur mu? Bir de ağrı be kadar devam edecek. Ben çalışmak zorundayım araba kullanıyorum işe gidiyorum.
İyi yapmışsın. Çatlatmadan önceki gün ve sonraki 3 gün sonrada gün aşırı devammm

Klomen kullandım ilk defa yumurtam çatlamıştı baya belirtilerm vardı iğne vermedi doktor
Canım klomen gebelikle birebir belirti yapıyor. Ben o yüzden bu ay aşılama yapınca belirtiler gebelik belirtisi olmasına rağmen, adet olacağıma inanarak her ay aynı belirtiler oluyor fiyerek korkmuştum ama gebeymişim çok şükür

Bende çok kasık ve bel ağrısı çekiyorum. 4.alışamam yazdığını okuyunca ümidim arttı daha çok. İlk 3 aşılamada hiç ağrım sızım olmamıştı çünkü. Bunda normal otururken bile batıyor.
Benim de bu 2. aşılamam ilkinde hiç ağrı sızı hissetmedim ama bunda gerçekten çok fazla ağrım vardı yatarken bile sağa sola dönemiyordum.inşallah seninki de tutmuştur

Benim de bu 2. aşılamam ilkinde hiç ağrı sızı hissetmedim ama bunda gerçekten çok fazla ağrım vardı yatarken bile sağa sola dönemiyordum.inşallah seninki de tutmuştur
Umarım tutmuştur canım hayırlısı ile. Yaptırdığım günden beri adet ağrısı gibi çektim hala çekiyorum. Somu iyi olsunda çekerim.🙏🙏🙏

Umarım tutmuştur canım hayırlısı ile. Yaptırdığım günden beri adet ağrısı gibi çektim hala çekiyorum. Somu iyi olsunda çekerim.🙏🙏🙏
Aynen sırt ağrısından 2 büklüm oluyordum ben de. Ve 6. Haftamda olmama rağmen hala ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor . 3. Aya kadar normalmiş. M MiyavKedi bu arada değdiler diye karnına korkma . Hafif çarpmalar hep yaşayacağımız şeyler. Dikkatli olmalıyız elbet ama o kadar hassas değil. Sakin ol 😁

Aynen sırt ağrısından 2 büklüm oluyordum ben de. Ve 6. Haftamda olmama rağmen hala ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor . 3. Aya kadar normalmiş. M MiyavKedi bu arada değdiler diye karnına korkma . Hafif çarpmalar hep yaşayacağımız şeyler. Dikkatli olmalıyız elbet ama o kadar hassas değil. Sakin ol 😁
Benimde bugun cok vardi sirt agrim 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ay ne biliyim kuzum öyle eli pat diye çarpınca panik oldum. Daha şimdiden olup olmadığını bile bilmediğimiz bir şeyi nasılda koruma altına alıyoruz iç güdüsel.
🤗🤗🤗
Sen nasılsın iyimisin ikiz bebişler nasıl senin bu topickten hep pozitif şeyler hissediyorum vallahi o kadar iyi geldi ki bana.

Ay ne biliyim kuzum öyle eli pat diye çarpınca panik oldum. Daha şimdiden olup olmadığını bile bilmediğimiz bir şeyi nasılda koruma altına alıyoruz iç güdüsel.
🤗🤗🤗
Sen nasılsın iyimisin ikiz bebişler nasıl senin bu topickten hep pozitif şeyler hissediyorum vallahi o kadar iyi geldi ki bana.
Bebişler ve ben iyiyiz teyzesi. Beslenmemize yürüyüşümüze dikkat ediyoruz. Darısı size inşallah. İnşallah sizler de güzel haberler verin bize 😃🌸

Bebişler ve ben iyiyiz teyzesi. Beslenmemize yürüyüşümüze dikkat ediyoruz. Darısı size inşallah. İnşallah sizler de güzel haberler verin bize 😃🌸
Canim masallah ikizmi bebeklerin 😊 allah saglikla tamamlamayi nasip etsin gebeligini. cok sevindim. Hcg degeri sende nasildi dahami yüksekti belirtileri daha erkenmi farkettin ?

X