Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok tatlim yaz sana bidaha okuyayim merak ettim
4.5 yildir ugrasiyorum. Ilk 1.5 yil hic hamile kalmadim korunmadigim halde. Tam 1.5 yil sonra hamile kaldim incir kuruyle. 7 hafta kalp atisini duyduktan sonra dusuk yaptim. ondan sonra rahmimde perdeden dolayi dustugunu ogrendim ve dusukten 3 ay sonra perde ameliyati oldum. Ameliyattan sonra 2 ay korundum. Korunmayi Biraktigim ay hamile kaldim ama kimyasal gebelik oldu. 1 ay bos gecti 2 ay tekrar hamile kaldim bu seferde bebek sol tupume yerlesti dis gebelik oldu. Onuda ilacla eritti doktor mecburen. Dis gebelikten sonra 6 ay hamile kalmadim 7. Ay hamile kaldim tekrar kimyasal gebelik oldu. O kimyasaldan sonra doktorum bana sen kendi kendine hamile kaliyorsun 1 yil bekle olmazsa gel dedi. 1 yil hic hamile kalmadim 1 yilin sonunda eylul ayinda gittim asilamaya basladik. Asilamadan sonra 6. Gunumdeyim. Biraz uzun anlattim hikayemi ama diyecegim su daha yolun basindasiniz ve basinizdan boyle kotu durumlar geçmemiş. Umudunuzu sakin yitirmeyin ve Rabbimin kurdugu saatin alarmi calmadan ne yaparsak yapalim olmayacagini unutmayin

Saglicakla kucagina al insaallah. Bizede dua et. Bende asilama sonrasi 3. Gundeyim. Belim cok agriyor
Amin inşallah ben ilk aşılama gününden itibaren sancı ve bel ağrısı çok çektim kesin tutmaz diye düşünmüştüm çünkü bu kadar ağrı hiç duymadım ama çok sükür tuttu darısı isteyen herkesin başna

Insallah ben de bugun 3. Gunum bel agrim var

Canımm gözün aydınn çok sevindim Darısı isteyen herkese inşallah. Rabbim kucakları boş bırakmasın

O akinti asilamanin 3. Gununden beri bende de var canim. Kokusuz beyaz kremsi. Benim goguslerim cok agriyor. Kasik agrim yok ama bel agrim var
Ya bugün elbise giymiştim bir akıntı geliyor ki Allah Allah dedim döndüm arkama baktım Allah korusun kanama olmasından korktum. Hemen bir wc ye girdim. Kıvamlı bir çay kaşığı kadar hafif sarıya dönük bir akıntı olmuştu. İdrar kültürü testi yapmıştı dr um geçen hafta o yüzden iltihap olmadığına eminim. Anneme sordum, gebelikte böyle akıntılar yoğunlaşırmış dedi. Normalmiş.

Sen kalp atisini duymaya ne zaman gideceksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…