Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen bilirsin tabi ama ben adetime 4 gun varken catlatma ignemin 13. Gunu idrar testinde silik cizgiyle ogrendm. Varsa cikabilir ama cikmasa da canini skma adet olana kadr umut var bikac gun snra yine tekrarlarsn🙂 bide fitil ben kullanmadm ama kullananlardan birazinin disari ciktigini duymustm daha once. Yine de kullananlar cok daha iyi bilir
Senin adina cok sevindim canim darisi bize insallah bende yaparim 4 5 gun sonra o zaman bugun 10.gunum adet agrisi gibi agri giriyo ara ara kasiklarima ilaclar mi yapiyo acaba progestan. Erken olacagim diye korkuyorum aslinda 10 gun var daha adetime

Senin adina cok sevindim canim darisi bize insallah bende yaparim 4 5 gun sonra o zaman bugun 10.gunum adet agrisi gibi agri giriyo ara ara kasiklarima ilaclar mi yapiyo acaba progestan. Erken olacagim diye korkuyorum aslinda 10 gun var daha adetime

Cok sagol canim amin insallah darisi isteyen herkese 😍 benm adetim duzensizdir normalde ama igneden 10 gun sonra fln adet agrim basladi. Baya baya artti hatta. Ki suan bile devam ediyo. Kasiklarima da agrilar giriyodu ama ben progestan kullanmadm canim onu bilmiyorum. O yuzden umutsuzluga kapilma sakin.

gördüm bebişkommm darısı sana inşallah ikiz benimkiler :KK19:
Kuzum bende tek kese gördüm dün 4+3 dedi 🙈 Beta da 2890 olmuş en son ölçtürdüğümde 196 dı. 5 gün sonra 2890 na fırladı iki katından fazla arttı. Banada ikiz gibi geldi ama tek kese gördük. Belki tek yumurta ikizi olabiliriz 🙈

Kuzum bende tek kese gördüm dün 4+3 dedi 🙈 Beta da 2890 olmuş en son ölçtürdüğümde 196 dı. 5 gün sonra 2890 na fırladı iki katından fazla arttı. Banada ikiz gibi geldi ama tek kese gördük. Belki tek yumurta ikizi olabiliriz 🙈
Ayyyyy 😁😁😁 hadi inşallahhhh eğer istiyorsan ve öyle olursa çok güzel olurr 😃

X