- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.061
bukdr belirtim olmasa diycem tamamasli1993 kuzum en doğru sonuç kan testinde çıkar. Gebelik varsa eğer geç de sonuç alabiliriz. Dur bakalım umudunu yitirmen için erken daha
Senin adina cok sevindim canim darisi bize insallah bende yaparim 4 5 gun sonra o zaman bugun 10.gunum adet agrisi gibi agri giriyo ara ara kasiklarima ilaclar mi yapiyo acaba progestan. Erken olacagim diye korkuyorum aslinda 10 gun var daha adetimeCanim sen bilirsin tabi ama ben adetime 4 gun varken catlatma ignemin 13. Gunu idrar testinde silik cizgiyle ogrendm. Varsa cikabilir ama cikmasa da canini skma adet olana kadr umut var bikac gun snra yine tekrarlarsnbide fitil ben kullanmadm ama kullananlardan birazinin disari ciktigini duymustm daha once. Yine de kullananlar cok daha iyi bilir
Canım belirtiler biliyorum heveslendiriyor ama yanıltadabiliyor bende gecen ay bi sürü belirti yaşadım malesef olmadı bekle bklm bi kac gun daha insAllah bebegin seninledirbukdr belirtim olmasa diycem tamam
hemde ne bozmaCanim sen niye bu kadar acele ediyorsun. Kani bekleseydin keske. Moralini bozuyorsun bozu bosuna
yok test bitti canim ama insalalh öyledir değer düşüktürBelki henüz değerlerin düşüktür bilemiyorum test varsa yarın gene yap
İnşallah yarın çok güzel bir sonuç çıkaryok test bitti canim ama insalalh öyledir değer düşüktür
yok test bitti canim ama insalalh öyledir değer düşüktür
aynilarini yaşıyorum ben suanda sadece ek olarak 2 gündür akşam 9 da uyku basiyor beni uyuyorum
Canım bunda birşey gözükmüyor ama en sağlıklısı kan testi dur bakalım içini ferah tut.
Senin adina cok sevindim canim darisi bize insallah bende yaparim 4 5 gun sonra o zaman bugun 10.gunum adet agrisi gibi agri giriyo ara ara kasiklarima ilaclar mi yapiyo acaba progestan. Erken olacagim diye korkuyorum aslinda 10 gun var daha adetime
inşallah kuzum salı günü vericem kan kasiklarim çok batiyor yok yani diyorum hamileyim ben ama erken diye cikmadi diyorumHadi insallah canim ya senden de guzel haberler alalim
hemde nasıl hepsini gectim batmalari kasik agrilarini ama 2 gecedir 9da gelen uykum çok şüpheye suruyor beniBelirtiler İnsanı çok umutlandırıyor
salı günü canım insalahİnşallah yarın çok güzel bir sonuç çıkar
Kuzum bende tek kese gördüm dün 4+3 dedigördüm bebişkommm darısı sana inşallah ikiz benimkiler
AyyyyyKuzum bende tek kese gördüm dün 4+3 dediBeta da 2890 olmuş en son ölçtürdüğümde 196 dı. 5 gün sonra 2890 na fırladı iki katından fazla arttı. Banada ikiz gibi geldi ama tek kese gördük. Belki tek yumurta ikizi olabiliriz
Sakin ol sampiyon guzel gunler zorluklarin arkasindan gelir. Sen hele kani vermeden kara bulutlari cokturmehemde ne bozma
canım benim ya çok sağol hadi bakalim inşallah karartmamak lazım degilmiSakin ol sampiyon guzel gunler zorluklarin arkasindan gelir. Sen hele kani vermeden kara bulutlari cokturme
Kesinlikle. Bak ben burda hikayemi anlattim belki okumussundur. Ben karartmiyorsam sende karartma bence. Benim hala umudum varcanım benim ya çok sağol hadi bakalim inşallah karartmamak lazım degilmi
yok tatlim yaz sana bidaha okuyayim merak ettimKesinlikle. Bak ben burda hikayemi anlattim belki okumussundur. Ben karartmiyorsam sende karartma bence. Benim hala umudum var