Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah ben ilk aşılama gününden itibaren sancı ve bel ağrısı çok çektim kesin tutmaz diye düşünmüştüm çünkü bu kadar ağrı hiç duymadım ama çok sükür tuttu darısı isteyen herkesin başna
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bize insaallah 😉

Kizlar bugun yine kan verdim 88 olmus sonuc. 2 gun snra 23 ten 88 e cikmis ama hala baya baya adet agrisi cekiyorum 😐😊
Ya canim bana umut oldun resmen ben asilamadan beri yani 10 gündür cok umutsuzdum ama adetime 9-10 gün olmasina ragmen gunden gune belirginlesen adet agrim var umutlanmak istemiyorum umutlanmadimda hic zaten ama sen ufakta olsa icime bi umut serptin cunku ben hic 29 gunden once adet olmam bugun daha 20.gunumdeyim bi ihtimal bile guzel yani benim icin😊

Ya canim bana umut oldun resmen ben asilamadan beri yani 10 gündür cok umutsuzdum ama adetime 9-10 gün olmasina ragmen gunden gune belirginlesen adet agrim var umutlanmak istemiyorum umutlanmadimda hic zaten ama sen ufakta olsa icime bi umut serptin cunku ben hic 29 gunden once adet olmam bugun daha 20.gunumdeyim bi ihtimal bile guzel yani benim icin😊

Canim hic umudunu kaybetme bak dusun ben gunlerce kendimde belirti aradm hicbir belirti yoktu. Herkes bi belirti yazinca ben umutsuzluga kapiliyodum. Bide sonunda adet agrisi baslayinca esime bile dedim bosa heveslenme sancim basladi olmadi bu ay da diye 😊 sen iyi dusun iyi olsun. Ama olmazsa da hayal kirikligina ugrama bu ay olmazsa bdahaki ay insallah Allah kucaklarimizi bos birakmasin

Kızlar benim bugün iğnede 2. Günüm ama çok şiddetli sağ kasığımda ağrı hissediyorum. İğne vurulalı 36.5 saat oldu ondan dolayı mı sizde nasıl olmuştu?

Canim igneden 36 saat snra yumurta catliyo zaten yumurtalarn catliyodur buyuk ihtimal. Benmde karnimn sag tarafnda agri olmustu catlarken

Amin inşallah ben ilk aşılama gününden itibaren sancı ve bel ağrısı çok çektim kesin tutmaz diye düşünmüştüm çünkü bu kadar ağrı hiç duymadım ama çok sükür tuttu darısı isteyen herkesin başna
Bende çok kasık ve bel ağrısı çekiyorum. 4.alışamam yazdığını okuyunca ümidim arttı daha çok. İlk 3 aşılamada hiç ağrım sızım olmamıştı çünkü. Bunda normal otururken bile batıyor.

Canim igneden 36 saat snra yumurta catliyo zaten yumurtalarn catliyodur buyuk ihtimal. Benmde karnimn sag tarafnda agri olmustu catlarken
Doktor bana Cumartesi günü çatlama iğnesi verdi. Ama Cuma günü ilişki verdi bir gün önce. Ne olur ne olmaz diye Cumartesi 9 da iğne vuruldum Pazar akşam 9 da birlikte ol dedi ama ben Cumartesi de birlikte oldum. Pazar günü de 6 gibi birlikte oldum sizce bir sakıncası olur mu? Bir de ağrı be kadar devam edecek. Ben çalışmak zorundayım araba kullanıyorum işe gidiyorum.

Doktor bana Cumartesi günü çatlama iğnesi verdi. Ama Cuma günü ilişki verdi bir gün önce. Ne olur ne olmaz diye Cumartesi 9 da iğne vuruldum Pazar akşam 9 da birlikte ol dedi ama ben Cumartesi de birlikte oldum. Pazar günü de 6 gibi birlikte oldum sizce bir sakıncası olur mu? Bir de ağrı be kadar devam edecek. Ben çalışmak zorundayım araba kullanıyorum işe gidiyorum.

Doktorun tavsiyesine uysan tabi daha guzel olurdu ama bi sakincasi olcagini sanmiyorum canim. Olcaksa her turlu olur zaten canini skma. Bize igneden snraki aksam onermisti bende tam sanci girmeye baslaynca catladigini hissettm o zaman denedk ve baska da denemedk tuttu Allaha sukur. Catlama agrisi da yarina gecer benm sabahta biraz oldu agrm sonra gecti. ama ignenin etkileri vs oluyo herkeste farkli onlar olabilir sonrasinda

Ben

bugun yaptım negatif pkoyum ama yumurtam çatlamıştı ümidim halada var ama çok üzüldüm adetine 1 hafta kalanlarda bile pozitif cıkanlar var

Canim klomen tedavisi mi olmstn sende igne vurulmus muydun bilmiyorm ama moralini bozma kimisinn negatif cikip sonra pozitif de oluyo bikac gun sonra. Ama olmazsq da lûtfen uzulme ins bidahaki ay tekrr denersin

Adet sancisi ile gebelik belirtileri birbirine cok benziyor. Bende diken ustundeyim su an 😉

Ücreti ne kdr peki cnm. Birde ne zaman gitmek gerekiyor benim reglimin 2. Günü bugün
Adet baslangicindan itibaren say 11 ve 13 gunler arasi cekiliyor. Inan fiyatini simdi hatirlamiyorum. Internete ekomar istanbul yaz telefonu cikiyor orda ara ogren istersen. Ben cok kotu agri çektim rahim filminde sen cekme isterim. Bana cok uzak diye gidememistim ben😔

X